פייייי אהבתי, חייב להודות. אנבתי תמשחקון הזה חח
mimes17 Well-known member 23/7/18 #10,282 כמובן שחתכו את זה שסימה.. אמרה שהיא מתנצלת רק על הדרך ולא על התוכן.. בעע!!
S some1here4 New member 23/7/18 #10,284 החסירו את המשפט שהכי אהבתי בהתנצלות הזאת כשהיא אמרה שהיא עומדת מאחורי מה שעשתה, אבל מתנצלת על האמוציות.. כפי שנאמר.. אבל הייתה לי תחושה שזה יקרה
החסירו את המשפט שהכי אהבתי בהתנצלות הזאת כשהיא אמרה שהיא עומדת מאחורי מה שעשתה, אבל מתנצלת על האמוציות.. כפי שנאמר.. אבל הייתה לי תחושה שזה יקרה
בוייאקה מאן Well-known member 23/7/18 #10,289 מסתבר שמליון שקל זה פרס יקר מדיי להפקה אז מצאו דרך מקורית להוריד את שווי הפרס
Psy Bear Well-known member 23/7/18 #10,304 הזיה מוחלטת!!! טוב שלא הציעו להם במקום המיליון את וילון מספר 3, ושם יש דחליל.
ע עידMN New member 23/7/18 #10,290 חחח אנחנו חשבנו שהפקה הכושלת תחלק כסף עכשיו הם רוצים לצמצם את הפרססס
מ מילה רעה New member 23/7/18 #10,293 ההצעה הזו לוותר על 100 אלף ש"ח תוציא כמה עכברים מחוריהם - דהיינו, כל מי שמאמין שהוא הזוכה.. חחח גדול\
ההצעה הזו לוותר על 100 אלף ש"ח תוציא כמה עכברים מחוריהם - דהיינו, כל מי שמאמין שהוא הזוכה.. חחח גדול\
שירנאעה Well-known member 23/7/18 #10,338 בדיוק!! מה ששאלתי את עצמי ברגע שהציגו את הרעיון הדבילי הזה "מה מנסים לחסוך?"
ח חjuspa New member 23/7/18 #10,302 לא זוכרת שאף פעם בכיתי באח הגדול התעצבנתי נורא והרגשתי שעולה לי לחץ הדם, אולי דמעתי לשניה מאיזה מסר של איזו אמא או משיר ששמו ברקע, גם לא בטוחה, אבל לבכות ממש אף פעם לא.
לא זוכרת שאף פעם בכיתי באח הגדול התעצבנתי נורא והרגשתי שעולה לי לחץ הדם, אולי דמעתי לשניה מאיזה מסר של איזו אמא או משיר ששמו ברקע, גם לא בטוחה, אבל לבכות ממש אף פעם לא.