שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

חברים סימה הופכת להיות יקירת ההפקה, החלאה ישראל מאשים

אותה במריבה עם אביבית ורוצה שסימה תתנצל בפני אביבה ואלי, נו ראיתם? חתית אפס נמושה

toly7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה אני צוחקת בקול חחחחח

baggio10

New member
שרול הצבוע משתמש באותן מילים שהוא אמר על תומר בתחילת העונה

גם שם הוא וחושיו החדים שראו ועברו הכל בחיים הקשים והאומללים (מקווה שלא שכחתם לרגע, אז אם מישהו שכח, ישראל עבר חיים קשים רצח, ההורים שלו שמתקשרים ומנסים ליצור איתו קשר ישבו עליו שבעה ובספסל בגן סאקר חרוט עד היום השם שלו, מקווה שלא תשכחו את זה ואם כן אז מקסימום תדליקו שוב את הטלוויזיה עוד 7 דקות ותקבלו תזכורת, כדי שלא תשכחו, אם שכחתם) זיהו "רוע טהור" וגם שם "חבטו בבחורה שכבר הייתה על הריצפה במשך 958 שעות ברציפות" (לירז) וגם שם היה הניסיון הפאתטי להתחפש לאביר שמגן על החלש

האיש יודע רק איך לזהות ולנצל בצורה צינית סיטואציות, היחידה שנותנת לו פייט בתחום הזה בבית היא מירב, שניהם לא רואים שם אנשים ואין להם סנטימנטים לכלום, האמת היא סך הכל אופציה, המוסר הוא בגדר המלצה, אותנטיות היא מילה גסה והמיליון? ערך עליון.

baggio10

New member
לא יודע, מעורך שחושב שמירב היא ה-2nd coming של שרה סילברמן

ודוחף לנו שבוע אחר שבוע את ניסיונות הסטנדאפ המזוייפים והכי מתאמצים בתולדות האח אין לי ציפיות מיוחדות, לדעתי יש סיכוי לא רע שהדרישה באה ממנו ושאביבה יכלה לנצל את החוזה הדרקוני שלה לדברים אחרים

העניין שזה לא הצחיק גם בפעם הראשונה

לא בבית ולא בסטורי.
&nbsp
כל ההתלהבות בבית ומחוצה לו מדמות הקומיקס המעותת והשטחית מעורר אצלי סימני שאלה.
מעולם לא הבנתי מה המציאה הגדולה. הדבר היחיד שגדול בייצורה הזו הוא התחת והציצי.

כפרה כתבתי מי התומכים של הבדיחה, לסביות בוצ''ות רולות 10

אחוז נשים מיואשות שנעזרות בגורו שלהם אביבה ו 70 אחוז הומאיות אוחצ'ות שאוהבות הרמות איפור נעלי עקב שמלות סקסיות גברים צעירים והרבה אוכל בחינם אצל אביבה אלה התומכים ניראה לי

סימה הכניסה לה לראש שאני אראה לכולם כולל מירב

מאיפה משתין הדג. לסימה לא קוראים מירב החנפנית, איך שראיתי שמירב מתחנפת לכולם ובמיוחד לאלי הזבל היא ירדה לי מהעיניים

toly7

New member
סימה לביאההההה ותותחית העיקר ישראל עצבני גם על זה וגם על

הצעקות על המטורפת חחחחחחחח תענוג צרוףףףףף

shouldistay

Active member
הסיכוי הוא אפס (ואני לא אומרת את זה כדי ליצור שאננות

כי אני לא אוהבת את סימה).
סימה הולכת או לקחת את העונה (לצערי)
או להגיע למקום שני.
מושיקו אמור לעוף, אבל ההפקה אולי תעיף את אלי בגלל אלימות כלשהי שאולי היתה.

חjuspa

New member
אני חייבת שתסבירי לי את הנבואה הזו שלך, ברצינות

איך מתמודדת, עם קומץ תומכים (כשרובם נמצאים כאן בפורום) ומאידך אלפי תגובות משמיצות ושונאות בכל מקום אפשרי (אני לא זוכרת מתי הטור של שילוני בוויינט היה כזה פופולרי לאחרונה עד השבוע, כשוידאה הריגה יחד עם שאר כותבי הטורים לאחר שידור הפרק ״כך חיסלנו את סימה״), אז איך דמות כזו עם מינימום אוהדים אמורה להגיע למקום השני?

לתחושתי היא כרגע, מבחינת דעת הקהל, במקום שמגי היתה קודם. זה עצוב לי נורא כי אני כמובן רואה את הדברים אחרת לגמרי, ועורך שהיה מסמפט אותה יכול היה לספר לנו סיפור שונה, אבל זה לא יקרה, רחוק מזה.

shouldistay

Active member
אני אסביר - נסיון של כל העונות גם יחד

גם לטהוניה היו הרבה מאד שונאים. ואהבה די גדולה פה בפורום.
כי מי שיוצר שנאה (ואני די מתעבת את סימה) - מייצר גם אהבה אצל מישהו אחר.
וגם כי פשוט אין אופציות אחרות, מי?
(אני מוציאה את החדשים מהמשוואה)
מריה - לא תזכה
רועי - כנ"ל
תומר - יכול להגיע חמישי, גם די חלש
מירב - בהמה גסה וצבועה שלאט לאט עולים עליה
ישראל - יכול לזכות
אליאב - יכול לזכות
סימה - יכולה לזכות

חjuspa

New member
טוב, לא מסכימה בכלל (לצערי)

טהוניה היתה אמנם שנואה בפורום, גם אני הייתי ברל״ט, אבל לרגע לא חשבתי גם אז שאין לה אהדה ענקית בחוץ מעבר לשונאים. טהוניה היתה פייבוריטית פר אקסלנס, לא דמות שצצה פתאום וקיבלה תמיכה בגלל מאורעות כאלה או אחרים, למען השם, עונה שלמה נבנתה רק עליה! בת טיפוחיו של זק שתמך בה בעריכות מגמתיות שהתעלו על כל מה שהוא עשה עד אז.

סימה היא אולי דמות ראשית כרגע במשחק (אחת מ), אבל בשום צורה לא נכנסת תחת קטגוריית ״פייבוריטית״. הפייבוריטים נבחרו כבר מזמן והם כולם ממין זכר.

זה כמו להגיד שבגלל שמגי היתה נורא שנואה, היא היתה חומר ל״פייבוריטית״. ממש לא.
תמיד באח הגדול יש דמויות שכל מטרתן (מבחינת ההפקה) היא לשמש כקונטרה לפייבוריטים או כמכשול המייצר קונפליקט בנרטיב המתוסרט שתמיד מסופר מנקודת המבט של הפייבוריט המובהק. בין אם כדמות נבל או דמות נלעגת לא אהובה אך דומיננטית.

shouldistay

Active member
אכן טהוניה היתה דמות שנבנתה על ידי זק בקפדנות

ולאורך כל העונה. פה יש הסכמה.
בגלל שלדעתי רק עכשיו (מאד באיחור) ההפקה מנסה לחשוב באמת מי עשוי לזכות.
(נכון שעד עכשיו הם בנו את אליאב ואת ישראל)
אבל עכשיו נפלה להם פנינה נוספת וקצת בלתי צפוייה ביד.
ולדעתי אחד משלושתם זוכה - בטוח.
ולדעתי זו תהיה סימה, כי:
אליאב הוא לא ג'ק'י
וישראל הוא לא אביחי.
ופשוט אין אופציות אחרות. אין!
just wait and see juspan
אולי את תסכימי להתערב איתי. אני מהמרת שסימה תהיה מקום שני או ראשון,
מה ההימור שלך לגביה?

למעלה