שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

חjuspa

New member
תראי, להבדיל ממך אני מעורבת רגשית כאן

אז אולי אני לא מצליחה כרגע לקרוא את המפה נכון מתוך התסכול והכאב שלי.

כלומר, את שונאת (מתעבת), זו גם מעורבות רגשית כלשהי, מי כמוני יודעת, כשבכל העונות האחרונות בעיקר לא אהבתי או ממש שנאתי את אחת הדמויות הראשיות, ורק בגלל השנאה הזו הייתי בעד אחרים שלא גרמו לי חלחלה ועצבים.

הפעם, אחרי הרבה עונות, אני ממש מחבבת ו"מרגישה" דמות. כלומר, הרגש הוא על דרך החיוב. אני ממש כואבת בשבילה, מזדהה, מתעצבת, מרחמת, רוצה לבוא לתת לה חיבוק

אני כ"כ פסימית לגביה שאני אפילו חוששת לה בהדחה הקלה לכאורה מחר.

כאמור, המצב שלה בחוץ מאוד קרוב לזה שמגי היתה בו (למזלה של האחרונה זה קרה כבר מזמן והרושם האחרון בתכנית הזו משפיע יותר).

גם למגי לפחות יהיה קצת ישראל בחוץ ומאות אלפי עוקבות פתיות וחיי אינסטגרם סוערים כמו שהיא נורא רצתה תכלס, לסימה התכנית הרסה את החיים מבחינתי (מבחינת הזכרונות הטראומטים שיהיו לה ממנה, אפס חברים ודעת קהל שלילית ברובה). כאמור, סימה היא לא איזו פייבוריטית שעלילה כזו תקדם אותה. היא לא איזה שי חי (וטוב שכך, בשבילי לפחות. פחות בשבילה).

אז להתערב אני לא מסוגלת, אבל אשמח אם באורח פלא תהיי צודקת (ועצובה:).

emmasky33

New member
אביבית אשכרה הצליחה במזימתה.

היא פשוט בודדה אותה מכולם.
מקווה שרק על זה סימה תיקח את המליון.

אין לי כוחות לבית הזה - נמאסו עליי דייריו

כמה רגישות יש לדיירי הבית על פגיעה ברגשותיה של הגיישה המבשלת שלהם. כמה הם חרדים למצבה וכמה הם נפגעו בשמה על שמישהו העז לשים לה מראה מול הפרצוף.
&nbsp
אני רק תוהה על איזה התרסקות מדבר ישראל? אביבית בכתה 3 דקות בכי מזוייף כמו כל המטר ועשרים של סיליקון שלה ומאז מסתובבת בבית בצחקוקים ובשמחה. הרי יש לה הגנה של כל גברי הבית המריירים והשבעים כי יש מי שמזינה אותם.
מי שמסתובבת בבית במצב מרוסק זו סימה. היחידה.
&nbsp
סימה עשתה אתמול מעשה יפה. התנצלה. התנצלה שגרמה לאי נעימות כשצעקה אבל לא לקחה את דבריה בחזרה. על אדון ישראל זה לא מקובל. למה מי הוא? הרי את אותו הדבר הוא עשה לפני זמן מה. התנצל על הדרך ולא על התוכן. אבל לו מותר. לו מותר הכל.
כמו שלאביבית מותר הכל. היא יכולה להתגרות ולעקוץ. היא יכולה להיכנס באמ אמא של סימה בשנייה שהיא דורכת בבית. ביום הכניסה. ואז להמשיך ולזרוק לה עקיצות והתגרויות. להפעיל סחיטה על מידע שיש לה עליה.
אף אחד לא חשב לרגע שזה לא לעניין. אף אחד.
&nbsp
כולם חושבים שאפשר וצריך לחנך את סימה.
כן, לסימה יש מה ללמוד. יש לה עוד דרך ארוכה בדרך אל האושר. אבל אם מישהו באמת היה רוצה לעזור לה להשתנות, לבוא אליה בהאשמות ושוב לא להקשיב לצד שלה - זאת בטח לא הדרך.
&nbsp
אף אחד בכל הדרך הזאת לא חשב שצריך לחנך את אביבית. היא מבחינתם שה תמים. ולמה? כי אביבית למודת הטלוויזיה יודעת להדליק את האש ולברוח. היא בלון תבערה. לא נמצאת בקו האש. משלחת את הבלון להתפוצץ ואחרי זה בוכה שיש תגובה מהצד השני. אבל אז, הו אז היא פתאום הצד הבוגר. היא נושמת עמוק ושותקת. משחקת אותה בוגרת.
&nbsp
בבית הזה כל אחד יודע להתפוצץ כשזה מגיע ונוגע בו. בריבים של אחרים לא מתערבים. מלבד בריב של סימה ואביבית. במקרה הזה יש פה פתאום 12 סנגורים. לאביבית בלבד.
&nbsp
ותומר, טוב יעשה אם יפסיק להאמין שהוא סיים קורס מנטורים בהצטיינות יתרה. זה שהוא למד לנשום עמוק לא הופך אותו לכזה.
אתמול החמיא לסימה על ההתנצלות שלה. אמר לה שזה היה בוגר ואצילי.
שיחה אחת עם הערס המדושן מעצמו פתאום שינתה את דעתו והוא חשב שזה לא היה יפה שהיא לא התנצלה גם בפני אלי ואביבית. איזה קטע, אלו בדיוק מילותיו של הערס.
גם סימה הרימה גבה כשהוא פתאום אמר לה הבוקר את ההפך הגמור ממה שאמר אתמול.
&nbsp
אני שמחה שבקרוב אני יוצאת לחופשה שבה אתנתק מהגועל נפש שיש בבית. העונה לא התניעה תקופה ארוכה וכשהיא כבר התניעה היא פולטת כל כך הרבה חומרים מזהמים שעדיף לי לא לצפות בה. אנחנו עדים לחורבן בית שלישי.
&nbsp

toly7

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ממש ככה ואחרי שצפתה

שאדל חיתנה אותם אז בכלללללללל
דברי השבח וההלל של אדלי למגי זה משהו שגם הדמיון הפורה ביותר אינו יכול להכיל.
איזו נפילה תהיה לישראל כשהוא ייצא ויבין מי היא אללייייייי אוח אוח אוח שהוא עומד להתרסקקקקקקק אללללללללי

shouldistay

Active member
איזה מראה סימה שמה לאליאב? כשהיא השתיקה אותו

והתחילה לצרוח עליו רק כי העיז להגיד שנפגע בשביל אלי בתקרית האמבטיה?
היא הרי לא אוהבת שמשתיקים אותה. אבל לאליאב, מישהו בן 22 שיכול להיות הילד שלך, את משתיקה ודואגת להודיע לו ש"התאכזבת" ממנו קשות.
גועל נפש.
ועיקר הטענות שלי הם ממילא על מירב שהיא התחילה ריב עם אביבית על כלום.
(או בגלל שמירב תולה של ההפקה, או במקרה הטוב בגלל קנאה בשליטה בבית).

עדיף שלא אתחיל לומר מה דעתי על בן ה22 הזה

אבל אם כבר התחלנו...
&nbsp
אליאב יצא אחד המטומטמים בריב הזה.
הבחור שאמר באופן מפורש שהוא לא מתערב בשום ריב בבית כל עוד זה לא נוגע אליו באופן אישי, מחליט פתאום לגדל ביצים (ריקות) ולריב ריב של מישהו שהוא מכיר שבועיים.
זה מראה כמה מי שמשחק אותה תמים וילד טוב קרית גת הוא אחד המחושבים.
ההסבר הוא בחירת התזמון:
הוא בוחר את ה"קורבן" כמישהי שכבר ככה נמצאת בעמדת מיעוט.
הוא עושה את זה כשהוא יודע שיש לו גב
והוא יודע שבגלל שתי הסיבות האלה הוא צריך להתנתק ולהכחיש כל קשר אליה. כדי שלא יזיק לו חלילה.
&nbsp
בן ה22 הזה מגדיר את חבריו בבית על פי מספר הפעמים שהם אמרו לו שהוא הזוכה.
ככל שאמרו את זה יותר פעמים כך נחשבים חברים יותר טובים שלו.
גם לבשל לו מוסיף נקודות.
&nbsp
&nbsp

shouldistay

Active member
אני רואה את זה אחרת (ויש לי אפס חיבה לאליאב, ממש לא כוס התה

שלי).
אני חושבת שאליאב באמת הרגיש ככה לגבי סימה. והמשחק נתן לו גושפנקה להיפתח. וסה"כ להיפתח זה דבר מבורך.
אני חושבת שעניין אלי באמת הציק לו ולכן אמר את זה.
וסימה במקום לעודד אותו להיפתח אומרת לו ש"חבל שנפתחת"??
פשוט גועל נפש. גועל.

רגע רגע רגע

הפריע לו?
מה הבעיה היתה לגשת לסימה ולדבר איתה כשזה קרה?
או אולי יום אחרי..
למה לחכות למשחק כדי להגיד את זה?
ועוד בהקשר הלא נכון. הרי השאלה שהיתה זה מי פגע בך. בך! לא בחבר שלך.
וכשסימה שאלה אותו במה אני פגעתי בך הוא לא ענה. למה? כי לא היה לו מה להגיד.
&nbsp
וסימה אמרה שחבל שהוא נפתח כי כשהוא עשה את זה כמו שהוא עשה את זה - זה הוציא אותו מפגר. כי הוא רב ריב לא שלו. בלי להצליח להסביר את עצמו.
&nbsp

shouldistay

Active member
זה שאנשים פחדנים זה לא חדש. עדיין לא מגיעות להם

כאלה צרחות וכו'. ראיתי את זה בלייב וזה היה נורא לראות איך סימה שלא רוצה שיתיקו אותה, משתיקה אותו.
אליאב כנראה לא רצה לאכזב את האח הגדול שאמר להם לקחת את המשחק ברצינות.
וזה בסדר שהוא ענה על זה שהוא נפגע בשביל אלי. לא צריך לדייק.
זה כנראה באמת הפריע לאליאב וטוב שהוא אמר את זה.
הוא לא צריך לקבל על זה שטיפה כזאת. זה הוריד לי מסימה הרבה מאד.
מירב בכלל מחוקה אצלי.
אין לי פייבוריטים העונה.

אליאב לא בדיוק העיפרון הכי מחודד בקלמר

יוצא להגנת אלי שהוא מכיר שבועיים ופוגע במישהי שהוא מכיר חודשיים?
טעות. טעות שחשפה אותו במערומיו ובערמומיותו.
ועל מה הוא הגן עליו? אסור להגיד לאיזה אידיוט מקוסטה ריקה שבישראל המים
יקרים מאוד? שישראל מתייבשת? שמחירי המים רק עולים ועולים? על זה הוא
יצא נגד סימה.
אידיוט. אני רק נזכרת בזה והעצבים שלי עולים

Ronit FL

New member
אביבית לא שייה תמימה, לא חושבת שיש

מי שחושב כך, אבל סימה... היא כל הדברים שהיא אומרת שהיא, רק ההיפך.
היא לא מפסיקה לאמר שהיא בחיים לא עשתה רע לאיש, אז הנה... זה קורה לה קצת יותר מדי פעמים.
אסור לסתום לה את הפה, אבל לה מותר.
ועוד ועוד מיני תופינים שהיא מעידה על עצמה, אבל, אופסי, יוצא לה בדיוק הפוך..

למעלה