שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

גונריל

New member
אביבית כנראה בתיאום מראש תצא חמישית

אליאב רביעי
והשלושה האחרונים סימה ישראל ותומר

baggio10

New member
אביבית בתיאום מראש תעיף את סימה, תתחילו להתכונן, זה יקרה

גמר לא מעניין אותה (אנשים שוכחים אבל בעונה שלה היא אפילו לא הייתה בגמר, זה לא שיש לה מסות של מסמסים וקבלות להציג), סימה כן

אוריני3

New member
סימה ממש לא הזוכה. המצלמה אחריה כל היום ורואים את שגעון

הגדלות והטירוף שאוחז באישה הזאת מרגע לרגע. ממש ז’אן ד’ארק היא מציגה את עצמה מאושרת שהסיפור שלה לא יורד מהכותרות. אחרי יומיים שהיו רגועים ואחרי המסיבה אתמול בצהריים שהבית חזר לחברותא היא נאכלה כל הערב ורגע לפני קידוש טרחה לעמוד ולנאום בכדי להחזיר את הסיפור שלה ואת עצמה למוקד. תשומת הלב שחסרה לה כל השנים שבה אליה. לא התנצלה, כן התנצלה. קחי את מי שחשוב לך ודברי איתו. היה לה חשוב להשפיל עוד ועוד את אביבית בשולחן בזה שלא מתנצלת על הדברים. אישה כוחנית ווכחנית.
על איזה עקרון היא עומדת? על זה שהיתה בובה של משפחתה/קרוביה/ בעלה במשך כל השנים. היא עשתה את זה כי זה השתלם לה והמחיר היה שווה לה כנראה.
אני לא רואה אותה מנצחת. אם עד לפני שבועיים לא ראיתי אותה בגמר אז היום כבר כן מגיוון שהיא הביאה את עצמה לקדמת הבמה. בפול ווליום ובלי מעצורים. אגב, כמה זה עלוב שהיא חוזרת על שה שמירב חברה טובה ודואגת לה ובוטות ומאמינה בה. זאת סימה האמיתית? עם החושים החדים? מקווה שהיא מאמינה לזיוף של עצמה.

shouldistay

Active member
אני מסכימה איתך. אבל אין אופציות לזוכים אחרים

זה או סימה או ישראל או אליאב.
חותמת לך.
וכנראה זו תהיה סימה. כי שניים רבים והשלישי לוקח.
מירב - כולם מבינים שהיא בהמה גסה וצבועה.
מריה - חלשה מדי לזכות
רועי - כנ"ל
תומר - חלש מדי לזכות, יגיע חמישי
זהו, אין אופציות אחרות.

Tintin115

New member
סימה מנפנפת בזה שהצליחה למסד קשר עם ארנק מהלך על שתיים

ומה שאוכל אותה זה שבעוד היא נאלצה לשלם על כך מחיר, אביבית לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד ופשוט עושה מה שבראש שלה.

ronsil

New member
סימה לא תזכה אבל כן תכנס לגמר...על חשבון הצ'חלה השנייה, מירב

אין לה פרצוף של מנצחת האח הגדול, כרגע מסתמן שהחמישיה תהיה: שרוליק, תומר, סימה, אליאב ואביבית.

מקווה מאוד שההצבעות בהדחה שלפני הגמר גם יהיו בתשלום, שיתנו צ'אנס לדיירים עם כח של מצביעים אמיתי להכנס לגמר

ronsil

New member
סימה לא תנצח, מוכן להתערב על זה...גם מקום בגמר מוטל בספק

ההפקה מנצלת אותה כמו שצריך....בשבוע הבא מריה תצא על שרוליק (או אליאב או תומר) והיא תהיה המועמדת לזכיה, אולי רועי

shouldistay

Active member
הלוואי והיא לא תזכה. אבל תשמע,

מה שווה נסיון אם לא נשתמש בו?...
הנסיון מכל העונות אומר לי שסימה הזוכה או השנייה.
אז נתערב?
אתה אומר שלישית ומטה ואני אומרת שנייה או ראשונה?
התערבנו

ronsil

New member
אין לי בעיה להתערב אבל נחכה עם זה קצת, קודם שתכנס לגמר

בהדחה הזו היא תשרוד כי זה קל, מושיקו או אלי( הנסיון שלנו אומר שחדשים עפים קודם)....גם ההדחה הבאה תהיה קלה עבורה

shouldistay

Active member
כל הקטע זה להיות אמיצים ולהתערב ממרחק של זמן.

אני עושה פה הימור ענק (אמנם מושכל - אבל ענק).
אפשר להתערב על זה ואח"כ להוסיף עוד התערבויות אם תרצה

ronsil

New member
סבבה אבל קודם שתגיע לגמר, עד שלשום היא לא היתה בתוכנית

כמו שאמרתי קודם, אלה שמיהרו והמליכו אותה יזנחו אותה לטובת הבא שיקום מול שרוליק תומר ואביבית, שנואי חבורת ה''רק לא....''

Tintin115

New member
מקום שני או שלישי נשמע הגיוני

אלא אם כן תהיה לה איזושהי התפרצות קיצונית.

ממש לא ניראה שהאח יתן לסימה לצאת? איפה

העצמה הנשית שלה? היא אישה חזקה שלא נכנעת ואם היא תצא כי היא רצתה אז איפה הכח הנשי שהיא דיברה ? לפי דעתי סימה כן תצא מהבית אבל בתור מנצחת

Psy Bear

Well-known member
אילנה מה יהיה עם השרשורים? כבר כמה עונות את כאן

לא למדת לשרשר עדיין?

Psy Bear

Well-known member
זה מאוד פשוט

את פותחת את התגובה שלה את רוצה להגיב, ושם לוחצת על תגובה. לא על כל הודעה אקראית, אלא בהודעה הספציפית שלה את רוצה להגיב.

baggio10

New member
זה החלק הקל והמובן

כשאנשים רוצים להעלות פוסט חדש ונפרד ועדיין להופיע בתחתית השירשור הם לא יודעים שהם צריכים להגיב להודעה הראשונה של פותח השירשור (אילנה זה מה שאת צריכה לעשות) אז הרבה פשוט מגיבים לתגובה האחרונה למרות שלפעמים אין קשר

Psy Bear

Well-known member
שטיפת מוח קבוצתית למירב. אייל תצעק לה שתשאר עם סימה.

למעלה