שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

רינה 157

Active member
אם סימה חו״ח תודח ... הבאה להסתכסך עם אביבית זו דניאל...

בשקט בשקט תעשה ממנה קציצות ותבכה ל״גברים״ של הבית שדניאל
פוגעת בה....

baggio10

New member
אני רשמית חושש לבריאות ושלמות הלשון של אדל,שמישהו ירגיע אותה

"אייל יא מלך אני שרופה עליךךךךךךךךךךךךךך יא מלךךךךךך"

מה? מי? מו? איפה?

toly7

New member
אדל מערבבת ומשלה אותם ברמה שלא נראתה אוור באף עונה

אדל היא החלאה הגדולה ביותר ששורצת כרגע בנווה אילן בפער גדול מכל האחרים

אוריני3

New member
איך סימה מתלהבת מזה שהיא הדיבור בבית. סוף סוף היא

במוקד ומתעסקים בה. אם פקפקתי עד עכשיו אז אני כבר בטוחה בזה שהכל חרטא אצלה. כל מילה קר. כל מילה מחושבת, מדודה ואינטרסנטית. מאז במשימה של מירב ומשיב היתה בפוקוס והיא התמוטטה מזה היא החזירה לעצמה את מרכז הבמה.
פתאום היא חזקה ? כל החיים השתיקו אותה? אז איך אמרה שלשום לדניאל שאוטובוסים באו אליה בתלונות ועמדה בזה בגבורה? פתאום היא שוב אומרת ששתקה כל החיים. אז בדיוק היא הגיעה מהיום הראשון כאישה חזקה ועצמאית וגורו לנשים חזקות? מזוייפת, צדקנית, צבועה. כולה מסיכה מכוערת ושקרנית.
לא מבינה איך כולם פה קונים את המילים שלה. כל מילה שלה מוגדשת ומכוונת. לימודי המשחק במיאמי רק הרסו לה.
היא לא מתלהמת? היא רגועה, שלוה ומאופקת? כשמסביבה יורדת מתגלה סימה האמיתית. הוולגרית, קשת העורף והצדקנות המעושה. בשביל כסף היא הסכימה שישתיקו אותה. קיבלה ממון, נכסים ועושר שגרמו לה להיות כנועה. לפחות את אביבית אף גבר לא ישתיק. גם אם היא חולת כסף ומצהירה על זה לא יקום הגבר שיש יש אותה. כן, היא תקבל קללות והשפלות ומכות אבל לא תשתוק ולא תידום. בעד שום כסף שיש.
ואם עד עכשיו לא לקחתי צד אז עכשיו ברור לי מי המזוייפת ומי האמיתית. למרות כל הפלסטיק על אביבית פיה, ליבה ורצונותיה שווים ובגלל זה היא לא מפחדת לומר ולצעוק את זה למרות כל הבקורת וההשפלות שהיא מקבלת.
סימה תמשיך להיות לבד כי זה מה שהיא רוצה. יש לה את תומר ,מירב, מריה, רועי ועוד כמה אבל היא מתעקשת לריב איתם ולהתווכח בשביל להיות לא נעימה לשהיה בחברתה שתצטייר כאישה מבודדת כל הכבוד לאלה שאוכלים את זה בכפית. חזקה מתי, שהשתיקו אותה? שנתנו לה לצרוח? פשוט הצגה מזוייפת. היא בהיסטריה מאז שאביבית אמרה לה שיודעים עליה דברים. עד אז היא התנהגה כמו אשת העולם, נשואה בכבוד, בעושר ואושר וללא סדקים ופגעים.

ornass2

New member
סימה היחידה שמעמידה כל אחד במקומו, בלי פחד בלי חישובי

הצבעות הצופים.

אוריני3

New member
היא הכי מחושבת בבית. חוזרת על מנטרות משוננות

בכדי לשכנע את עצמה והמצביעים שהיא היום סוף סוף חזקה, עצמאית ולא פוחדת.
המקום האנדרדוגי והשיח בבית עליה ממלאים אותה. סוף סוף היא לא הצל של מירב או של לירון בזמנו.
היא לא מעמידה איש במקומו. היא פשוט לא נותנת לאיש לדבר. צורחת, מאיימת, משתיקה ופותחת מבערים ללא שליטה. הם מתייאשים מכיוון שזה חסר טעם. מריה ניסתה להסביר לה בהגיון מופלא וגם דניאל והעיקשת לא מוכנה אפילו להקשיב. הי בחיים לא תפנים כלום. ראש בקיר נו. מיס פרפקט.

הם מנסים לא להשתיק אותה אלא להתקדם הלאה והיא לא רוצה. למה שהיא לא תמשיך להיות על המוקד ובעיקר במוקד? הרי כל השנים לא שמעו אותה ולא נתנו לה להתבטא. השתיקו אותה. בעבור מה? כסף? הייטק של נשואה עם ילדים? הרחקתה מהארץ והציונות שהיא גם בה? בעבור מה נכפתה שתיקתה וסירובה של האישה החזקה והעצמאית הזאת שבתעודת זהות הצהירה בגאווה שכל מה שהיא רוצה היא קיבלה ומקבלת מבעלה. מבעלה, כלום לא בעצמה או במו ידיה.

webguy

New member
נשמעת נחושה למרות הבידוד ! בהחלט דמות ראויה למעקב

אחריה באח הגדול , בהחלט לא אנמית ומענינת !!

פלג ק

New member
גם אני לא הבנתי איך מתיישב ענין האוטובוסים עם השתיקות.

אבל מי שרוצה לעצום עיניים,שיעצום.

שאני אבין, סימה התמוטטה ואת כותבת שהיא מתלהבת מזה?

ולגבי אביבית הבחורה חיה מהשפלות,
הבכי ללא דמעות שלה לא עשה עלי רושם כלל וכלל,
היא חיה מהיותה בדיחה למבוגרים בלבד...

נ.ב : סדקים יש בכל מוסד נישואין ומי שיגיד שלא חי כנראה באופוריה....

אוריני3

New member
זאת היתה שיחה קצרה. הראו שישראל התחיל לדבר וסימה ישר התפרצה.

היה צנזור ואחרי דקות ספורות הראו את סימה כבר בבית בלעדיו. כנראה שישראל הבין שסימה אף פעם ל5 מעוניינת ומוכנה לשמוע אלא רק להשמיע. גם. שיחה עם מריה ומקודם עם דניאל היא עשתה את את דבר. לא נתנה להן לדבר וחזרה על המנטרות המשוננות שבהן היא מנסה לשכנע את עצמה.
או שישראל הרים ידיים בדיחה או שהיא קמה והסתלקה ולא הסכימה לנהל דיון מכיוון שהם ישבו בספה בחצר ואחרי כמה דקות היא היתה בתוך הבית והוא נשאר בחוץ. זאת היתה שיחה שרובה צונזרה ולא התנהלה יותר מעשר דקות.

למעלה