אותך תמיד , היא בת של אוליגרכים.. הוא רק   שיפודים "ציפורה "
T toly7 New member 21/7/18 #6,807 היא בטח אבל פעם קראתי שגם הוא צאצא של ............ כנראה שאת צודקת היא פוטין והוא בוטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא בטח אבל פעם קראתי שגם הוא צאצא של ............ כנראה שאת צודקת היא פוטין והוא בוטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T toly7 New member 21/7/18 #6,819 חחחח גם לי יש מהצד השני של המתרס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו הקפה שלי נשפך פה חחחחחחחחחחחח
ו ויקי 171 New member 21/7/18 #6,750 אדל צמודה לתחת של מירב כדי להרחיק את סימה סימה שם מתוקה. לכי תצמדי לאביבה
ר רינה 157 Active member 21/7/18 #6,766 דניאל כל הזמן מלרלרת אבא שלי אמא שלי המשפחה שלי אמא שלי אמרה אהא שלי בול כמו עמוס ..... לכי הבייתה ממי שבענו ממך!!!!
דניאל כל הזמן מלרלרת אבא שלי אמא שלי המשפחה שלי אמא שלי אמרה אהא שלי בול כמו עמוס ..... לכי הבייתה ממי שבענו ממך!!!!
E emmasky33 New member 21/7/18 #6,763 אני בקבוצה של סימה בווטסאפ תיכף באים לצעוק לטובתה, ואז נראה את כולם מתהפכים בחזרה ומלקקים לה את הישבן. מנהלת, מקווה שהמילים לא בוטות
אני בקבוצה של סימה בווטסאפ תיכף באים לצעוק לטובתה, ואז נראה את כולם מתהפכים בחזרה ומלקקים לה את הישבן. מנהלת, מקווה שהמילים לא בוטות
B baggio10 New member 21/7/18 #6,783 הדבר האחרון שתומכי סימה צריכים לצעוק זה למירב להישאר איתה הטיפס הבוגדני הזה שמחר תשמע צעקה אחרת ותהפוך את עורה תוך שלוש וחצי שניות סימה צריכה רק חיזוקים ואזהרות מנחשים שהיא לא מודעת אליהם כמו אדל (ו... מירב)
הדבר האחרון שתומכי סימה צריכים לצעוק זה למירב להישאר איתה הטיפס הבוגדני הזה שמחר תשמע צעקה אחרת ותהפוך את עורה תוך שלוש וחצי שניות סימה צריכה רק חיזוקים ואזהרות מנחשים שהיא לא מודעת אליהם כמו אדל (ו... מירב)
ח חjuspa New member 21/7/18 #6,965 בדיוק, חס וחלילה שתומכי סימה יטעו אותה ככה יהודית אשת קריות נתניה.
הצודקת11 Well-known member 21/7/18 #6,808 מיידע אישי ניסו אתמול ושלשום לצעוק לה האח מיד שם רעש ברור היא לא ישראל והיא לא מירב.
T toly7 New member 21/7/18 #6,785 אם לא הייתי חיפאית והייתי גרה קרוב הייתי צועקת לה כל היום וסוגרת אותם כל השבת בבית . מה זה צועקת מביאה את מערכת הכריזה של נחש צפע איתי והופססססססססססססססס עושה להם בלאק סטרדייייייי
אם לא הייתי חיפאית והייתי גרה קרוב הייתי צועקת לה כל היום וסוגרת אותם כל השבת בבית . מה זה צועקת מביאה את מערכת הכריזה של נחש צפע איתי והופססססססססססססססס עושה להם בלאק סטרדייייייי
נ נעם144 New member 21/7/18 #6,792 שיצעקו לשחקנית הזו להרגע..אבדה את עצמה מזמן ההתבודדות שלה זה רק ליצר אהדה בחוץ למסכנות. היא מאוסה ולעוסה מכל כיוון. עדיף להפקה להוציאה לפני שתתבע אותם על נזק נפשי אני לא קונה את ההצגה שלה .אין בה שום אמת כפי שמנסים להציג פה.רק רע
שיצעקו לשחקנית הזו להרגע..אבדה את עצמה מזמן ההתבודדות שלה זה רק ליצר אהדה בחוץ למסכנות. היא מאוסה ולעוסה מכל כיוון. עדיף להפקה להוציאה לפני שתתבע אותם על נזק נפשי אני לא קונה את ההצגה שלה .אין בה שום אמת כפי שמנסים להציג פה.רק רע