בוקר טוב ושבת שלום
מיטב חברותיי בפורום לא מסכימות איתי ואין לי בעיה עם זה, נחכה לעונה הבאה
אני תמיד, החל מהעונה הראשונה נלחמת על היושר והצדק כפי שהוא נראה בעיניי.
לפעמים אני משנה את דעתי תוך כדי העונה כמו שקרה לי עם טהוניה בזמנו.
בהתחלה הייתי בעדה ואחר כך הלכתי עם לבנה עד הסוף.
גם אני בהתחלה לא ראיתי את סימה. למעשה לא ראיתי אף אחד שהיה שווה לי להשקיע מאמצים, זמן או אנרגיה בשבילו, ורק בשלב מאוחר יותר שמתי לב לתמי ואחרי הפרישה שלה היה לי קשה להתאפס ולשים לב למישהו אחר, אך מבין כל מי שנשאר פתאום שמתי לב לסימה ומאז אני איתה ואני בכלל לא נעולה. אני חושבת שהיא צודקת גם אם לפעמים היא עושה שטויות או אומרת שטויות או תומכת בשטויות.
כתבתי מלא פעמים שהיא לא מושלמת ורחוקה מזה ואין אף אחד מושלם בעולם הזה. אבל מתוך מי שיש בבית הזה. מבחינתי היא הכי חזקה ושווה את התמיכה שלי.
אביבית, בכניסה שניה או שלישית, בשבוע שבו היו כל הסלבריטאים אני לא צפיתי כי הייתי בחו"ל, אבל אני הייתי נגד הכניסה השלישית שלה ושל אדל כי צפיתי אפשר לומר את מה שיקרה. כמובן שלא צפיתי את הריב הזה, אבל ההשתלטות שאביבית עשתה על הבית, בכל המובנים, בכל הגזרות, פשוט הרתיחה אותי. בנוסף היא הצהירה שהיא באה להראות לסימה מאיפה משתין הדג ובכלל היא באה לעשות סדר בבלאגן ולהפריד בין הזוגות המנומנמים. אז היא לא הצליחה להפריד בין הזוגות בכניסה הראשונה אז בכניסה השניה היא החליטה להרוס לסימה את החיים.
אז נכון שהדרך שבה סימה הגיבה לא הייתה נעימה לעין או לאוזן,
אבל בבית האח הגדול החיים יוצאים מכל פרופורציה ולצערי לא שמעתי כאן מאף אחד שיוצא להגנתה של אביבית המסכנה, מילה אחת על מה שאלי אמר או עשה, כאילו לגבר מותר וזה נסבל ואילו לאישה אסור להרים את הקול, אסור לצרוח ואסור להטיח מילים קשות.
אז לא.
אביבית קיבלה את מה שמגיע לה. היא יותר לא תאיים על אף אחד ולא תחשוף שום דבר על אף אחד. כמו שסימה למדה את הלקח שלה על עצמה, גם אביבית תלמד שהיא לא נזר הבריאה ולא מותר לה הכל.
אני לקחתי את הצד של סימה למרות שזה לא היה נעים לעין
כי ראיתי איך אביבית הופכת את החיים לסימה בבית לבלתי נסבלים
תוך כדי ניצול כל כליה ונתוניה הפיזיים, לוקחת לצידה את כל הגברים
בבית שפעם היו חברים גם של סימה. המניפולטיביות והנכלוליות של אביבית
יחד עם הופעה ביזארית ומעוררת שאט נפש לא השאירו בי ספק לרגע במי אני תומכת.
דרך אגב, ברור לי שסימה לא תיקח שום פרס וספק אם תגיע לגמר
בין אם תודח ובין אם תפרוש קודם לכן, אבל האמת מבחינתי חייבת להיאמר. הצדק מעולם לא נעשה בבית האח הגדול, ככה שכמאמר הקלישאה, אני נלחמת על האמת שלי.
שבת שלום