שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

בוףףברכה

Well-known member
כי סימה התחילה את...ההתלהמות..10000$...20אלף$....30...$$$$

רף..פתיחה נמוך.
..למה לא התחילה מ100 אלף.
..לא רצתה להחמיא לאביבית.?

סימה התחילה? אביבית נכנסה לאמלל את סימה ללא הצלחה

סימה הראתה לאביבה מאיפה משתין הדג. אביבית רועדת היום מסימה וטוב שכך. עד כדי כך שסימה המקסימה יקירת הפורום הטילה על אביבה אימה ובצדק. כי סימה שותקת שותקת עד שהסעיף עולה לה לראש וכל אישה שפוייה היתה עושה לאביבה אפילו הרבה יותר ממה שסימה עשתה לה..

inbary1

New member
אוזוריה, גם אני תומכת באביבית כנגד העליהום של סימה...

סימה "רצחה" אותה...
לא הפסיקה לנבוח עלייה, ולא נסלח לה על המילים הקשות שאמרה לה....
יצור פרימיטיבי ועילג...

לני39

New member
הבעיה היא שגם שאנשים צופים בערוץ 26

הם לא רואים כמונו כול הזמן (ובזמן שאנחנו לא מול הטלויזיה אנחנו מתעדכנים כאן) אז הם ניזונים מהפרקים בערוץ 13 וזה אף פעם לא משקף את מה שקרה באמת

בול בינגו כתבת. ככה היה בזמנו שלא

סבלתי את פרידה הכט כי לי היה את ערוץ האח ואחיותיי ניזונו מהפרקים של האח הגדול ולכן מאוד אהבו את פרידה

some1here4

New member
לצערי, זה המצב.. בתוכנית התמקדו בחלק של סימה ונתנו לאביבית

סצנה בחדר האח.. התמקדו בתגובה של סימה (והלכו על המקסימום, למשל עניין המימיקות שהיא ייחסה בכלל לדניאל..) ופחות בגורמים לתגובה.. כלומר, בחלק של אביבית.. כך שזה המצב כרגע.

אוריני3

New member
תתחיל להתרגל. אלה הדיעות הרווחות ברוב השיחות, הדיונים,

הטוקבקים , הכתבות וההודעות. מלבד הפורום פה.
סימה ירתה לעצמה ברגל. רצתה לצאת מנצחת ויצאה קטנה ורומסת. תמיד אומרים שחשובה הדרך, הדרך היא החשובה וסימה בחרה בדרך מוטעית ולא מתקבלת. נגעה במה שאסור. לא משנה מי ומה אביבית. לא אומרים לאישה ומקניטים ובעיקר מקטינים אותה על זה שאין לה ילדים, על זה שהיא לא תשיג כלום בחיים ושאין לה כלום בחיים.
סימה נסחפה באותו ערב. כמה קלאסית ואהובה היא היתה יוצאת אם היתה אומרת בנימה מפייסת ומכילה, אם היתה מאחלת לאביבית שהלוואי ותשיג את מה שהיא השיגה. שהיא מאחלת לה ילדים, אושר ועושר בקרוב. שהיא בעד זה שהיא מאושרת ושמחה בחלקה למרות הביקורות. סימה עשתה כל מה שלא נכון בריב הזה.
ואגב, על זה היתה ההתנצלות היום, על כל הטעויות בדרך. על זה שבסופו של דבר ידה יצאה על התחתונה אביבית קיבלה את הסימפתיה, את החברה מסביבה, את תדמית הקלאסה מחוץ לבית ובתוך הבית. אף אחד לא בא לאביבית ואמר לה שהיא טועה. ואילו לסימה לא ניגשו אפילו החברים שיש לה בבית. לא רועי, לא תומר, לא מריה ואפילו לא מירב שרכבה על הריב של סימה למצוקותיה שלה עם אביבית. מירב באה בגישה נכונה ואמרה לה את המצופה שהלוואי והיא צריכה להיות אמא ובזוגיות נכונה. בגלל זה כולם ניסן להשלים ולרצות את מירב ומסימה התרחקו בימים האלה.
סימה יכולה עוד לשפר את דרכה בהמשך אבל היום המשיכה ברצף הטעויות עם ההתנצלות המזוייפת. היא ניסתה שיבינו אותה על החיים הקשים והדברים הנוראים שמישהו אן מישהם עוללו לה אבל למה את מנסה לעשות אותו דבר למישהי אחרת אם ככה ? לא הספיק שאת עברת את זה?

את טועה ומטעה הכל התחיל מרגע שאביבית אמרה לסימה

"אני אהרוס אותך" ואז בדיוק במשפט הזה סימה נכנסה בה ב 300 ובצדק גמור

אוריני3

New member
היא ממש לא אמרה לה ככה. היא אמרה לה שהיא לא רוצה להגיד

מה היא יודעת ומה מדברים עליה כי היא לא רוצה להרוס לה את החיים.
וזה היה אחרי שסימה צרחה את עצמה בפינת הנדנדה ולא הפסיקה להשמיץ את אביבית. אביבית ניגשה ו ואמרה לה שאולי תביא מגאפון וזהו כי הצרחות הרעידו את הבית. אביבית יצאה וסימה המשיכה לצרוח ולשלהב את עצמה. אחרי שה חממה מספיק החליטה שלא בא לצעוק רק ל4 רוחות השמיים אלא היא חייבת שאביבית תשמע הכל בשביל שתעלב ושתבין כמה היא אפסית בעיני סימה ובעיני העולם לעומת סימה.
אני מילה שראיה אובייקטיבית אין לאיש פה, גם לא לי ואפילו לא לך.
ועדיין לא כל כך קשה לשחזר ריב מלפני שבוע, ולא אני לא מדברת רק העריכה אלא גם על הסדר הכרונולוגי.
סימה רצתה לצאת כל כך צודקת, נפלאה, מושלמת עם חיים מושלמים שלא הבינה אפילו לאן ולאיזה מצב היא מגיעה.
לא משנה שהערב בהתנצלות היא כבר סתרה את עצמה והציגה פנים ודברים אחרים.
זה כמו שעמוס וישראל הגיעו למסקנה שבנאום הלינקים היא דיברה מהמם ובצורה אציליות אבל כל שאר ההתנהגות שלה והמילים מראים אחרת. לא הבינו אם ברגיל זה המשחק או בנאום היה המשחק.
לא סתם דיירי הבית כולל החברים הקרובים והטובים שלה התרחקו ממנה בימים האלה. זה היה טירוף. או התפרקות או שגעון, מעורר חמלה אבל עדיין לא נעים לצפיה.

webguy

New member
להשמיץ את אביבית ?

עפ"י דבריה של אביבית באח מצטיירת בחורה שהכסף זה המניע שלה כרגע , ועפ"י הכסף הוא מודדת אהבת גבר אליה . אנחנו יודעים שגברים זה עניין אצלה של תחלופה גבוהה, ועוד ... אז כמה באמת ממה שסימה אמרה לה אפשר להגדיר כהשמצה בעקבות מה שאנחנו הציבור כולו יודע מפיה של אביבית .???

הדרך שבה סימה עשתה את זה לא הייתה תרבותית ומפחידה זה הסיפור העיקרי בהתחשב בדברים שנאמרו עליה ע"י אביבית אז יש שיבינו את ההתפרצות ויש שלא , לא הייתי פוסל את סימה על זה בלבד.

לקרוא לאדם אפס זה לא השמצה גם להגיד אידיוט או מטומטם זו שפה מקובלת בסלנג , ומעניין מה יקרה אם אביבית תגיש תביעה על הוצאת תביעה נגדה לבית המשפט מה יחליט בית -המשפט ?

לעומת זאת שכירת חוקר פרטי ואיש יחסי ציבור במטרה למצוא דברים על אדם ופרסומם בכוונה כדי לפגוע בו...במידה ויש חשד סביר שהם לא נכונים בעובדות! זה מעשה פלילי ובהחלט עילת תביעה ...
אז אם אביבית אכן עשתה מה שפורסם וביקשה ליצור לזה פירסום זה בעיה לאביבית ...

בכל מקרה סימה התנצלה ועשתה בשכל , לא התקבלה שום התנצלות נגדית מצד אביבית וזה חבל .

התנצלות נגדית מפי אביבית ? חחחח הרי היא נכנסה בכוונה

לנסות לאמלל את חייה של סימה ועוד ידה נטויה. כל עוד היא בבית האח אבל שוב ללא הצלחה. היום אביבית רועדת סימה הרי למה היא לא ענתה לבימה בזמן שסימה התפרצה עליה ובצדק? כי כל מה שסימה אמרה היה נכון ולאביבית לא היה מה לומר.מה גם שאביבית שיחקה אותה מסכנה כאילו סימה פגעה בה

ממש לא. סימה אמרה לאביבה קבל עם ועדה שהיא נותנת לה

אישור לספר כל מה שהיא יודע עליה כולל הדבר שיכול להרוס לה את החיים כפי שאביבה דיברה. אביבה נכנסה לבית האח לסכסך בין סימה למירב לחפש חיילים על ידי בישול ופוצי מוצי טומי עמי ישרא רועיקי בוא אכין לכם מרק טעים וכך קנתה את החיילים ויחד איתם עשתה עליהום על סימה המקסימה אביבית באמת שיפחה.

פלג ק

New member
מיכלוש, בשרשור הקודם שיחזרנו בדיוק איך הכל התחיל, הביצה או

התרנגולת....

אוריני3

New member
לא חושבת שתהיה פה הסכמה, אובייקטיביות או הבנה בעניין הזה.

אינני אוהבת או משונאי אביבית אך בויכוח הזה, באופן, בדרך, במילים ובצורה שנעשתה אני לגמרי בעד אביבית. ואני צופה בלייב ולא מתכחשת לגועל במה שאביבית ניסתה לרמוז לסימה. שכלל לא רלוונטי למשחק.
ועדיין, אני צופה בלייב ויודעת שאין פה אשמה חד צדדית ואימי צופה רק בתוכנית הערוכה ואין לך מושג כמה היא הגנה, חמלה ושיבחה את אביבית שלא סבלה לפני כן. הדיעה על סימה שלילית מכל בני ביתי. היא פשוט ירתה לעצמה ברגל באותו ערב, בגלל אופן ההתנהלות. אם סימה מיס פרפקט חשה צורך להתנצל בפומבי היא עצמה הבינה שהיא לא פעלה נכון, מה עוד שהיא עדיין משוכנעת בצדקתה ועוד מתרצת את זה בדברים שנעשו כלפיה בעבר או בהווה.

פלג ק

New member
אבל לפחות העונה אני יכולה להעז ולכתוב בפורום ביקורת על סימה

מה שלא יכולתי לעשות בעונה של שי חי.

Ronit FL

New member
ההבדל המהותי ביניהן הוא שאביבית

לא מסתתרת אחרי איזה שקר עצמי מזויף.
היא יודעת מה היא, יודעת מה אומרים עליה והיא חיה בשלום עם עצמה.
סימה היא העתק של אביבית רק שהיא מנסה לאמץ לעצמה קלאס שאין לה...

למעלה