שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

queenjane

New member
אם הוא לא עף ההפקה ממש בדיחה היה צריך לעוף עוד קודם עם הע

הערות לדניאל

rachela8

New member
שאלה לא קשורה מישהו הצליח להצביע מחוץ ליום הראשון

אם כן העבירו קישור בבקשה אחרת אי אפשר להשפיע

אוריני3

New member
כן, רק במידה ולקחו מזוהר זרע מבית קברות.

כרונולוגית בגיל זה לא יתכן. איך אומרים, זוהר כבר היה קבור מזמן באדמה לפני שחשבו אפילו לעשות את אלי,

Acoustic 3

New member
אין עוד אדם אחר.. איזה כוכב ריאליטי שבזוגיות עם אישה יש?

לא ברור לי למה בחרו להוציא אותו מהארון ככה..

inbary1

New member
אקוסטיקוש, לא חושבת שה הוא, ממש לא נראה לי...

כי לפי השאלה בוואלה, זה כוכב קיים ולא מישהוא חדש, שספק שהוא כוכב...
וחוץ מזה אני לא מאמינה שהוא הומו, ואפילו לא שו מיני...
אולי חסרת גיי ראדר, או "סתם" תמימה....

Acoustic 3

New member
בוואלה הם כתבו שנחשפנו אליו בשנה האחרונה..

והכוונה לכוכב אקטואלי, אני מניח, ולא איזה מתמודד נשכח מאקס פקטור..
&nbsp
בתכלס, גם לי אין גיידאר מפותח מדי.. זה נראה לי יותר מתאים להומואים שמצביעים למרצ.. להם באמת יש גיידאר מפותח

לני39

New member
טוב זה די היה ברור...אפילו מהמסיבת בריכה היום

איך שהוא רקד שהיה שיכור
מוכר לכולנו מהמסיבות

לא רק מהמסיבה

גם מהשיחה שלו עם אדל על מגי אני הבנתי שהוא גיי וגם מגי יודעת את זה וזה במובן מסויים גם מסביר את הקשר ביניהם שהוא באמת לא קשר רגיל.

אוריני3

New member
זה מה שכתבתי למטה. הוא לא היה מתבייש או לא אמור

להתבייש בזה. הוא מצהיר בגאווה ובאהבה שהוא מתרועע במסיבות האלה. אגב, גיי הוא לא, אולי בי ואולי סתם התנסתויות או סקרנות. גם בנאום הלייקים הוא אמר שהוא נחשף ואהב עולם שלא היה מוכר לו לפני והוא שמח על זה, ברור שהוא דיבר על החיבור עם כל עולם הגיי והקהילה.
ולדעתי מגי יודעת על הרבה. על הסמים, על השינה ברחובות שכנראה נרמס בהם כשהיה מסומם, על מכות והשפלות שקיבל, אולי אונס. בשיחה עם מירב הוא דיבר על זה שהוא היה מסומם שבאים לו 4,5 אנשים עליו. לא הבנתי אם מדובר על התעללות, מכות או מה. על זה הוא כן דיבר בבושה ובקושי אך על כל מה שקשור בענייני הקהילה הוא לא מראה שום מבוכה או בושה מזה.

אני חושבת שגם ישראל דו מיני

במיוחד אחד שחי על סמים וצריך כסף ואני מכירה הרבה כאלה ששכבו ועשו הכל דכי לקנות את המנה וזה לא בושה היום להיות גיי טראנסית לסבית גבר טראנס או דו מיני. ממש ממש לא בושה. אגב אתם לא יודעים איזה גברים חתיכים עם גופות גופות שנשואים או חיים בזוגיות עם נשים ובאים לחברותיו שלא מנותחות עדיין שניראות טוב ויש להן חזה ואבר מין זיכרי והחתיכים האלה שבאים אליהן שואלים אותן אם הן עדיין פעילות ולא ארחיב ויש גם סלב בניהם

למעלה