שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

אז מה היה לנו הערב? כל הטררם והדרמה של "האלימות" של אלי ....

התגלה כעורבא ופרח,שום יריקה,שום מגע פיזי לעבר סימה אלא רק הוצאת קיטור וגם היא לא בשפה מסריחה. כאשר הוא חוטף אש נגדית. מסכן עשו לו רצח-אופי ברשת בימים האחרונים והכל בחסות ההפקה הנלוזה.

שימו לב גם שהוא היחיד שהיה לו את היושרה להתנצל באמת,סימה לא רק שלא התנצלה כלפי אביבית,אלא גם לא לאלי . נתנה התנצלות אמורפית של היקום והצדיקה את התנהגותה במטענים של 40 שנה,אם כך אני שואל את עצמי,למה להוציא מטענים של 40 שנה שתסכימו איתי שלא כולם קשורים לאביבית,לצאת דווקא על אביבית? לסימה התשובות.

קיבלנו גם תוכן שיווקי לא סמוי כמו שלרוב מכניסים לנו אותו, אלא בפרצוף-מסיבת הארטיקים והטילונים של "אקסטרים" נתנו שוט של ישראל מחזיק את הלוגו וכמעט כל אחד אוכל את הטילון,נכון שהתחשק לכם באותו רגע טילון? כי אם כן אז אתם שותפים לעוד נוסחה מנצחת של עולם הפרסום.

מירב-מתהפכת כמו שניצל לפי תנודות הקהל,הדיירים שהיא מחשיבה כחזקים.כואב לי באמת על סימה ששמה את כל הביציים שלה בשק הנחשיות של מירב.

אלי-נפלא שנתנו לכל הבית לשמוע את צעקות העידוד הרמות לו,במיוחד אני שמח שדניאל,תומר,אליאב שמעו אולי יתהפכו ויראו שוב מהו סטייק.

אביבית-המלכה הבלתי מעורערת של העונה,למרות שניתן לפעמים להכריז שהיא מעורערת. נאומי מופת בחדר האח,קוהרנטיות מבריקה,ויופי מפיל. מפיל את מי? את כל מי שאוהב תחת וציצי.

וקוסטנזה אוהב בטח אוהב...

webguy

New member
לא הראו לא אומר שלא היה

אזה למה חלק מהדיירים רוצים שאלי יצא בגלל מה שעשה לסימה ?

לא הבנתי על מה בדיוק אלי התנצל ? אם אתה אומר לא קרה כלום חח

לואיזה77

New member
ועכשיו סימה מתחננת לתומר שימשיך להיות חבר שלה

הוא שוב מוכיח אותה על הדברים שעשתה ועל הכאילו "ההתנצלות" שלה, אבל קשה לה לקבל את הדברים.
היו זמנים שתומר חיפש חברים, עכשיו סימה מחפשת.
האם זה בא דווקא עכשיו כי אולי היא רוצה שיבחר לוותר על 100 אלף ש"ח, אולי היא חושבת שהיא אמורה להיות המודחת ?

בוףףברכה

Well-known member
אלי אומר..שאולי..ההפקה..עושים להם.."הפוךעלהפוך"..השמיעו בקול

צעקות לאלי... כדי להטעות אותם.
.שיחשבו שאלי חזק....

אלי עדיין לא מוותר על מירב....
"תתרחקי מסימה"....

אוריני3

New member
יאללא הימורים, מי הדייר או הדיירים שיוותרו על כסף בשביל הצלה

לדעתי אף אחד.
הייתי אומרת שאולי עמוס או דמיאל בשביל שאולי להציל את החברים שלהם, כל אחד והעדפתו אבל זה גם לא הגיוני כי שניהם יודעים שגם הם עצמם לא מועמדים לזכיה וגם לא לגמר.
הכי גרוע אם ההפקה תשכנע חלק מהדיירים בדרך שכנוע מסויימת בדביל לחסוך מהםרס הכספי.,
פשוט שיתחילו לעשות הצבעות בתשלום וזהו. היום לעומת לפניי שבועיים להרבה קהל יש מעורבות אמיתית רגשית לדיירים ויהיו הצבעות רבות בתשלום

אני מאמין שגם המועמדים להדחה ישכנעו את הדיירים לא לקחת את

הכסף ולא להציל אף אחד. גם מושיקו וגם אלי מוכנים כבר לצאת מהבית הזה. אחד שמתגעגע לגן העדן שלו ואחד שלא מועיל ולא מזיק ולא נראה ולא נשמע ויודע שאין מצב שיקח איזשהו סכום של כסף.
המועמדים להדחה החזקים כמובן לא ייתרו על שקל. לדעתן הן נשארות ואין שום סיבה שהדיירים יחסלו להם סכום כזה מהפרס.
על הדיירים כמובן אין מה לדבר. הם רק מחכים להדחה. שמישהו יעוף כבר. למה בשם אלוהים שמישהו מהם ירצה להשאיר אחד מהמועמדים להדחה בבית???
ההפקה מנסה בדרך לא מוצלחת במיוחד לגרום לאיזשהו עניין בבית ועל הדרך אולי לחסוך כמה שקלים. את האמון הרעוע של הצופים הם ריסקו סופית.

queenjane

New member
בקיצור 90% פרק על מירב בונים את היריבות בין מירב ואביבית וסי

וסימה אחרי שיצאה שנואה בחוץ גם יוצאת שולית בעלילה של עצמה
כמה סילופים לא פלא שההפקה כושלת?
מתי מוציאים את הבהמה בר זהר

חסר להם $$$ בקופה לרשת ,המירוץ למיליון והאח הגדול עלויות...

עצומות,זכיינית אחת תתקשה לטווח הארוך לעמוד בזה לבדה ובעתיד שחברת החדשות תתפצל וכל זכיינית תצטרך להקים לה ולרכוש לה טאלנטים משלה לחברת החדשות שתקים מהיסוד עוד יותר התקציב יתחלק בין הרבה.

לכן גם המיזוג הקרוב עם ערוץ10 הוא צעד נבון של רשת,מצחיק שהם מנסים לחסוך 100 אלף שקל,זה כסף קטן במונחים של הברנז'ה.

מי שיכול להצביע בעד הבדיחה הזאת להשאיר את המודח/ת אלו רק החדשים אם יתאגדו כי בשבילם זו תהיה החלטה נבונה. כל אחד מהותיקים שיחשוב אפילו בכלל להצביע בעד הוא טיפש גמור.

להשערתי אבל רק להשערתי,אני חושב שסימה היא המודחת במעטפה וההפקה או שמנסה להציל אותה,או שנכמר ליבה לשחרר אותה בלי פרס ניחומים יפה.

אני חושב שהשם שנמצא במעטפה למרבית הפלא הוא שם של ותיק/ה ,ולא חדש.לכן כל הסמטוחה שההפקה הזו המציאה.

מלבד שהם מנסים שהמדורה שהתחילה עם אביבית וסימה לא תכבה מוקדם מידי עבורם.

ברגע שסימה יוצאת אחרי הרצח של היום גם אני ואז אין לראות

יותר ברשת אף תוכנית של האח הגדול אין צורך כך או כך אחרי ת מי איבדתי את זה ואז חזרתי בגלל סימה בלבד אבל לפי הקצב בו ההפקה מסובבת את הסכין החדה כלפיה אין צורך להמתין כנראה הרבה זמן וחבל שהמשפה של סימה לא מגישה כבר עכשיו תביעה כלפי ההפקה וההשחרה שעשו לה , אין שום הצדקה ל2 פרקים ערוכים כדי להוציא את ה

ליקירת ההפקה בגלל חוזה שמן
כנראה את הכסף שנתנו לה על השבוע הראשון אחד הדיירים ישלם כי ברור לכם ולי שאין מצב שהם לא יתרמו 100000שח
הבעיה שלי מתחילה לא בכסף אלא בבזיון של השארת אותו
מס 2 כדי לתת עוד חרה לסימה המסכנה שברור שתהיה מופלת מכולם ובודדה לי כואב הלב על הלינץ הזה ב 2 תוכניות ערוכות וסוף מזוויע לכל בר דעה שפוי

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
שאלת מיליון הדולר! לא הראו ולא יראו

זה לא משנה שראינו את הדפיקות על הדלת ואת הקללות
זה לא משנה שכל הדיירים אמרו שהוא שבר חפצים בבית
זה לא משנה שכולם אמרו שהוא צריך לעלות במדרגות על מה שעשה
&nbsp
ההפקה עשתה קסם והעלימה את הכל
&nbsp
אם סימה תהיה חכמה - ברגע שהיא יוצאת - תלונה או תביעה
להכריח את האח בצו בית משפט לשחרר את הקטעים האלו.
&nbsp
אין אופציה אחרת
פשוט אין.

אוריני3

New member
הוא אמר לסימה שהוא מתנצל על המילים הקשות . מירב לא קנתה

את זה ואמרה שזה בגלל ההדחה.
אף אחד לא יודע מה היה שם בדיוק אבל אנשים החליטו וקבעו שהיתה אלימות כלפי סימה אבל לא סימה ולא אך אחד אחר אמר שזה היה נגדה.

למעלה