למה ישר להאשים את אביבית שהיא שיקרה. גם אם אתם מחוברים
לתוכנית הזאת 24/7, אתם לא יכולים לדעת כל דבר שנאמר. אל תשכחו שיש גם הפסקות צנזור ולא רואים דבר ב 26.
אני מסכימה איתך גלורי. לא אתפלא שסימה איימה עליה. משהו שם בקופסא לא נראה תקין והאמת היא שאני מתחילה לרחם עליה. האישה הזאת פשוט אוהבת לצוד אנשים שלא באים לה טוב וכדי לצאת גיבורה היא מחפשת צידוקים לציד שלה, וכשמחפשים, מוצאים. זה כמו שבזמנו היא הלכה מדייר לדייר בשביל לספר להם כמה לירז מרשעת בגלל שהיא התנגדה שיביאו את פנינה רוזנבלום לאורלי, למרות שזאת הייתה זכותה המלאה של לירז להתנגד. מי שהכי העליבה את אורלי הייתה סימה בכבודה ובעצמה ולא רק בגלל שהיא קראה לה "מפגרת" אלא בגלל ההצגה של בכי שהיא עשתה שאורלי מסכנה ואישה קשת יום וכל מה שהיא אי פעם רצתה בחיים זה לפגוש את פנינה ולכן חייבים להביא לה אותה. זה היה מעליב ומשפיל, לשבת כך מול אורלי ולהציג אותה כמסכנה ומוכת גורל. בשביל מה? בגלל שהיא עובדת במשק בית? אפילו אורלי הייתה בשוק, כי היא ממש לא הייתה זקוקה לרחמים של סימה וזה רק הביך אותה. אני בטוחה שאורלי הבינה שזאת הייתה הצגה נטו למצלמות.
האישה הזאת זקוקה לעזרה מיידית בטיפול בכעסים הבלתי נשלטים שלה ובפרנויה כאילו כל העולם רודף אותה.