שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

tomer99994

New member
מירב מקשקשת את עצמה לדעת

לא חיילים שלי אבל אסור להם ללכת לשבת עם "הקבוצה" השניה.
היא מתחילה טיעון ולא יודעת לסיים אותו ועוברת למשהו אחר. מנסה להיתפס על כל מיני מילים שישראל אומר.
מירב חשבה שהיא הולכת לזכות בזכות זה שהיא הפכה את עצמה לאמא של הבית ושאנשים פחדו ממנה להיכנס איתה לעימותים, אבל הכניסה השניה של הדיירים החדשים הרסו לה הכל אז היא מנסה לריב עם כל העולם.

masino

New member
אתה שומע... מירב מוחקת את עצמה מהבית במו ידיה. מחפשת כבוד

ולא זוכרת את השיר שבשביל כבוד צריך לעבוד, צריך להרויח אותו במעשים וביושר ולא בצעקות ודרישה להצהרות נאמנות כמו בעולמות אחרים.

שראה שהיא באה לבית הזה כדי להמשיך משחקי שכונה של הנעורים. לא קוראת את המפה נכון.
אדם שרוצה לשמר את המצב הישן ולא להתקדם ולהשתנות לפי תנאי שטח משתנים, לא יכול להתקדם ולהגיע למשהו בחיים.
חבל שמפילה עצמה לבורות עמוקים. המשפחה באה לצעוק לה תשארי כמו שאת... וזו ממש לא עיצה טובה.
אין לה אמון באף אדם, כל הזמן בוחנת וחושדת בכולם וככה בוחרת בחירות לא נכונות. כולם רוצים בחברתה, גם אביבית אבל היא לא פותחת עצמה לעולם.

מקנאה באביבית, אבל היא לא רצתה להיות מטבח ובזמן שהיא וסימה נשארו לפני כניסת החדשים, הבית היה ברעב מתמיד והן לא העלו שום רעיונות לטפל במצבים האלה כי רצו לעשן ולשבת ולרכל.

שוב, חבל עליה ועל זה שהמשפחה שבאה לתמוך בה נותנים לה עצות אחיתופל.

ronsil

New member
מירב צ'חלה טיפוסית, מאוהבת בקול של עצמה, בצרחות

גם סימה כזו, סרחה

tomer99994

New member
13:37 מירב עכשיו הודתה שהיא חשבה שתגיע לגמר

כבר היתה לה רשימה מי יהיה בגמר והכל הלך לה.
גם באודישנים אמרה שהיא באה לסדר את המשפחה עם המיליון.
קיצר מירב בהיסטריה בגלל הכניסה השניה של הדיירים שהרסו לה הכל ובגלל זה היא רבה עם כולם.

לא סובלת את הדיבור של מירב

&nbsp
אחרי שאני שומעת אותה 10 דקות אני מקבלת חשק מטורף לשמוע את הקריין של "פסוקו של יום".

גונריל

New member
התסכול היחידי שמובן לי אצלה זה כניסת הסלב

יש משהו ממש מעצבן שהסלב יגיעו לגמר ועוד כאלה ממוחזרים

masino

New member
אם היא ואחרים היו מפעילים קצת הראש, היו מבינים שהיו על הפנים

לא סיפקו את הסחורה, חשבו שהגיעו לנופשון ופספסו שכדי להגיע למליון צריך לעבוד ולתת משהו בתמורה

אז נאלצו להביא תגבור, את אלה שהיו מוכנים לבוא ולהציל את העונה כדי שלא יזרקו את כולם הביתה.

מהטוויטר, הודעה של אלמוג בוקר

אלימות בבית האח הגדול: תגרה פיזית בין הדיירים תומר ואלי הקפיצו חלק מאנשי ההפקה לבית שבנווה אילן. נשקלות אפשרויות של נקיטת צעדים משמעתיים וביניהם הדחה של אחד מהשניים.

למעלה