מסכים, כל הכבוד לה , בהצלחה לשני הצדדים
R Rain04 New member 23/7/18 #11,683 תומר היה ונשאר מטומטם. בלי קשר, אלי חמום מח גם ומטרידן בנוסף לכל הפאקים שלו
G goldenn New member 23/7/18 #11,665 יאללה הדחה כפול, תומר יצא מהגמר, אלי הולך, איך אומרים או או או איך שגלגל מסתובב או או... עכשיו לסימה יש הזדממות להגיע לגמר חחחחח
יאללה הדחה כפול, תומר יצא מהגמר, אלי הולך, איך אומרים או או או איך שגלגל מסתובב או או... עכשיו לסימה יש הזדממות להגיע לגמר חחחחח
R Rain04 New member 23/7/18 #11,700 עושה את העניין בבית. מה אתם בוכים?!????????????????? כל הזמן בוכים מעמם משעמם השיחות הכי מעניינות הן אלה שמירב נמצאת בהן. בלעדיה שקט דממה בית קברות.   מושחתים נמאסתם.  
עושה את העניין בבית. מה אתם בוכים?!????????????????? כל הזמן בוכים מעמם משעמם השיחות הכי מעניינות הן אלה שמירב נמצאת בהן. בלעדיה שקט דממה בית קברות.   מושחתים נמאסתם.  
G goldenn New member 23/7/18 #11,734 לגמרי. במקום לשאוף את העציצים, רוצים להעיף את זו שעושה עניין ורעש לטוב ולרע
R ronsil New member 23/7/18 #11,696 לא יהיה כלום כי אין כלום, כותרות לשם כותרות, זהו... תומר יגיע לגמר כי יש לו כח בחוץ ואם סימה תגיע לגמר זה כי מירב הנעל ''שורפת'' את עצמה עבורה
לא יהיה כלום כי אין כלום, כותרות לשם כותרות, זהו... תומר יגיע לגמר כי יש לו כח בחוץ ואם סימה תגיע לגמר זה כי מירב הנעל ''שורפת'' את עצמה עבורה
א אופטימוס17 New member 23/7/18 #11,693 נא לדייק - לא אוכלת ביצים קשות לא מבין את העניין להכנס לצלחת של אנשים
Maybe Mary Well-known member מנהל 23/7/18 #11,701 לא יפה לסלף - היא אמרה מפורשות שהיא לא אוכלת ביצים לא קשות לא רכות לא מקושקשות ולא שיט   רק אחרי שנתפסה בשקר אמרה שהיא לא אוכלת *רק* ביצים קשות.   לסלף זה Big NO NO
לא יפה לסלף - היא אמרה מפורשות שהיא לא אוכלת ביצים לא קשות לא רכות לא מקושקשות ולא שיט   רק אחרי שנתפסה בשקר אמרה שהיא לא אוכלת *רק* ביצים קשות.   לסלף זה Big NO NO
א אופטימוס17 New member 23/7/18 #11,709 יש לך טעות כי הרי היא שמה ביצים בעוגות שוב, כמה נמוך זה להכנס לצלחת של אנשים אחרים
Maybe Mary Well-known member מנהל 23/7/18 #11,714 לא,לך יש טעות בכל תקציב ביקשה עוד ועוד ועוד כי "אני לא אוכלת בשר ולא אוכלת ביצים ולא אוכלת גבינות"   היא נתפסה בשקר של עצמה אוכלת ביצים אוכלת גבינות   יש הקלטות של כל זה,לא מבינה את הטעם בסילוף דברים.
לא,לך יש טעות בכל תקציב ביקשה עוד ועוד ועוד כי "אני לא אוכלת בשר ולא אוכלת ביצים ולא אוכלת גבינות"   היא נתפסה בשקר של עצמה אוכלת ביצים אוכלת גבינות   יש הקלטות של כל זה,לא מבינה את הטעם בסילוף דברים.
ה האף הגדול New member 23/7/18 #11,792 אתה לא רק טועה,אלא אפילו ממש בגדול היא אמרה בהתחלה שהיא לא אוכלת בשר,עוף וביצים. לאחר שראתה שזה לא מחזיק מים חזרה בה לגבי הבייצים.
אתה לא רק טועה,אלא אפילו ממש בגדול היא אמרה בהתחלה שהיא לא אוכלת בשר,עוף וביצים. לאחר שראתה שזה לא מחזיק מים חזרה בה לגבי הבייצים.
צ צופה מהצד 17 New member 23/7/18 #11,707 קבל עוד ציטוט מלירז:"אני לא אוכלת מוצרי חלב, רק קצפת, גבינות מעדני חלב ועוד" אה נזכרתי: "ושלא תעזו לא להזמין לי חלב שקדים"
קבל עוד ציטוט מלירז:"אני לא אוכלת מוצרי חלב, רק קצפת, גבינות מעדני חלב ועוד" אה נזכרתי: "ושלא תעזו לא להזמין לי חלב שקדים"