רועי זה הדבר הכי לא סקסי שראיתי מאז אביבית.
ה האף הגדול New member 20/7/18 #5,161 אביבית:תודה אח גדול אני לא מכירה את השיר. לא נראה לי שאביבית מכירה משהו מעבר לעומר אדם או אייל גולן.
Psy Bear Well-known member 20/7/18 #5,165 אביבית: "תודה אח גדול, תודה". זה לא בשבילך במיוחד יא עלובה.
T toly7 New member 20/7/18 #5,178 אתם מבינים עכשיו שכל שירי הבכי הללו הם הצגת יחיד לבר זוהר נכון???????? הכל מוקדש לכבודה של אביבית זריבי
אתם מבינים עכשיו שכל שירי הבכי הללו הם הצגת יחיד לבר זוהר נכון???????? הכל מוקדש לכבודה של אביבית זריבי
T toly7 New member 20/7/18 #5,185 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא עושה לגולש אייכהההההה אוי ואבוי לחיים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחח
C Christina 101 New member 20/7/18 #5,187 אביבית דוחפת את ציציה לתוך העפעפיים הרטובים של אלי, נמרחת עליו ונותנת לו למשש כמו אחרונת הגיישות. חבר שלה בטח גאה בטוב הלב שלה.
אביבית דוחפת את ציציה לתוך העפעפיים הרטובים של אלי, נמרחת עליו ונותנת לו למשש כמו אחרונת הגיישות. חבר שלה בטח גאה בטוב הלב שלה.
ה האף הגדול New member 20/7/18 #5,190 התחת של אביבית קיבל את השיר שביקש ורץ לסלון כי הרי אי אפשר להנות מהשיר במקום שבו לא כולם ימרחו עליך.
T toly7 New member 20/7/18 #5,238 תראו באיזה תנוחה היא עומדת והשמש אללייייייייייייייייייייייי מתו קרני השמש פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלי ותומר בטח ........................... ויי זמיר
תראו באיזה תנוחה היא עומדת והשמש אללייייייייייייייייייייייי מתו קרני השמש פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלי ותומר בטח ........................... ויי זמיר
S shouldistay Active member 20/7/18 #5,191 כל מה שאביבית אמרה למגי ומריה חוזר אליה כבומרנג. היא מתאהבת באלי.
T toly7 New member 20/7/18 #5,216 אביבית מאוהבת רק בויזה פלטינום ובפפינל סטוווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הגולש קפץ למים עם הג'ינס חחחחחחחחחחחחחחחח
אביבית מאוהבת רק בויזה פלטינום ובפפינל סטוווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הגולש קפץ למים עם הג'ינס חחחחחחחחחחחחחחחח