אני לא חושבת שהיא יודעת מה זה להתאהב היא מאוהבת ברעיון של אהבה ולא באנשים.
Maybe Mary Well-known member מנהל 20/7/18 #5,209 אני לא חושבת שהיא יודעת מה זה להתאהב היא מאוהבת ברעיון של אהבה ולא באנשים.
G goldenn New member 20/7/18 #5,192 עם כל החרא שלה, אביבית היא מופע טלוויזוני ענק. היא הצגה לטוב ולרע.
B BigBrotherFan New member 20/7/18 #5,228 היא הורגת אותי. היא פשוט דמות היא מוסיפה פלפל להכל. אקסטרה דרמתית. היא מצחיקה אותי וזה לא בכוונה, היא פשוט דמות
היא הורגת אותי. היא פשוט דמות היא מוסיפה פלפל להכל. אקסטרה דרמתית. היא מצחיקה אותי וזה לא בכוונה, היא פשוט דמות
ח חjuspa New member 20/7/18 #5,198 חחח, משהו משותף לי ולאביבית שתינו מתות על השיר הקיטשי והמהמם הזה מ"אנני". אני יכולה לבכות ממנו, גם מזכיר לי זכרונות.
חחח, משהו משותף לי ולאביבית שתינו מתות על השיר הקיטשי והמהמם הזה מ"אנני". אני יכולה לבכות ממנו, גם מזכיר לי זכרונות.
ח חjuspa New member 20/7/18 #5,210 אבל הרגה אותי עם ה "א נ נ י" (ENENI) היא לא מבינה שזה פשוט השם אנני שככה כותבים אבל בלי לבטא פעמיים את ה-נ'? Annie
אבל הרגה אותי עם ה "א נ נ י" (ENENI) היא לא מבינה שזה פשוט השם אנני שככה כותבים אבל בלי לבטא פעמיים את ה-נ'? Annie
צ צופה מהצד 17 New member 20/7/18 #5,231 חחח, חשבתי לרגי שאני לא שומעת טוב, סתומה. טוב שתומר אמר נכון.
C Christina 101 New member 20/7/18 #5,211 כן אבל משהו אומר לי שלהבדיל ממנה, השיר הזה לא גורם לך לרוץ ולהקפיץ את ציצייך החשופים ולנענע את ישבני המלט שלך תוך צרחות של ציפור פצועה והימרחות על גברים זרים.
כן אבל משהו אומר לי שלהבדיל ממנה, השיר הזה לא גורם לך לרוץ ולהקפיץ את ציצייך החשופים ולנענע את ישבני המלט שלך תוך צרחות של ציפור פצועה והימרחות על גברים זרים.
בוייאקה מאן Well-known member 20/7/18 #5,224 השיר עצמו טוב אבל למה אביבית קוראת לזה אניני במקום אנני?