מצחיק אותי - תמיד הפורום ואני מנוגדים
מהעונה הראשונה (שבה הייתי עם שפרה והרוב פה היה עם בובליל) ועד העונה של שי חי (שבה הייתי בין הבודדים פה שלא התחברו אליו) תמיד שיעשע אותי שהפורום ואני מנוגדים. לא נכנסתי בשבועות האחרונים אבל אחרי הפרק של השבוע דווקא חשבתי שהפעם זה יהיה אחרת, ובכל זאת נראה שיש פה (לפחות בשרשור הזה) רוב גדול מאוד של אוהדי סימה ומירב.

אין לי שום בעיה עם מירב, למרות שהשתן עלה לה לראש ודי ברור שמה שבאמת מפריע לה זה שהדינמיקה השתנתה והחברים שלה מעזים להיות גם חברים של אביבית. אבל סימה? הבית עושה לה רק והיא במגמה לא טובה בשבועיים-שלושה האחרונים, מאבדת עשתונות לעתים קרובות וכשזה קורה היא גם יוצאת מפרופורציות עם צרחות ומילים קשות מאוד.

אף פעם לא חיבבתי את אביבית, אני ממש לא מתחברת לתכנים שהיא מדברת עליהם באינטסגרם שלה (ממה שאני שומעת, לא ראיתי מעולם את העמוד שלה) ובעונה שלה בטח שלא הייתי בעדה. ובכל זאת, כשמסתכלים מעבר לניתוחים ולדעות שלה על מערכות יחסים, היא אישה טובה ואינטלגנטית הרבה יותר ממה שנדמה. גם האמירה שלה בפרק האחרון - שאם היא רווקה בלי ילדים אסור לה לענות - נגעה ללבי, והיכולת שלה להימנע מצרחות בחזרה בזמן הלינץ' שהיא עברה... אפשר לא להתחבר לדמות, אבל אני מקנאה בתגובה המאופקת שלה, לגמרי.