עם כמה שאלי רע היא על הפנים
ה האחות הגדולה1234567 New member 12/8/18 #29,620 אלי, אחד התותחים הכבדים שהיו באח, אלוף ולא רק בגלישה,
א ארין289 New member 12/8/18 #29,663 אביבית יפה מבפנים ומבחוץ , לא יאומן כמה אביבית טובת לב אהובה על אחוז גבוה מקהל המצביעים, כולה חמלה , אישה חזקה , השטניות בבית מקנאות בה. תשאר בע"ה עד הסוף ותכבה את האור על הבית שגרו בו ערפדות בלתי נסבלות.
אביבית יפה מבפנים ומבחוץ , לא יאומן כמה אביבית טובת לב אהובה על אחוז גבוה מקהל המצביעים, כולה חמלה , אישה חזקה , השטניות בבית מקנאות בה. תשאר בע"ה עד הסוף ותכבה את האור על הבית שגרו בו ערפדות בלתי נסבלות.
י יעל5000 New member 12/8/18 #29,707 השטנית והערפדית היחידה שאני רואה בבית זו אביבית. אין לנו אותו טעם וגם לא הבנה.    
א אני2018 New member 12/8/18 #29,673 גם מריה וגם מירב בגמר. כל הסקרים מראים שבגמר יהיו: אליאב, ישראל, מריה, מירב ואביבית.
א ארין289 New member 12/8/18 #29,681 אכן דניאל מכשפה רעה. היא לא לובשת חוטיני?? שכחה שגם היא עם בגד ים זערורי כל היום משתזפת ומתנענעת. טינופת של בחורה. אינשאאלה ויחזור אליך כל הרוע כבומרנג. אישה שטן שכמותה.
אכן דניאל מכשפה רעה. היא לא לובשת חוטיני?? שכחה שגם היא עם בגד ים זערורי כל היום משתזפת ומתנענעת. טינופת של בחורה. אינשאאלה ויחזור אליך כל הרוע כבומרנג. אישה שטן שכמותה.
Maybe Mary Well-known member מנהל 12/8/18 #29,471 חושבת ? היחידה שנשארה לי שם שאני שאני מחבבת זו מריה אז מה נראה לך שהצבעתי ?!   היגיון כפרה
Maybe Mary Well-known member מנהל 12/8/18 #29,451 הפוך! בגלל שהקהל נתן לו את הגמר הוא כבר יודע שיש קהל עצום מאחוריו   שיקח את האוטו! בגמר הוא גם ככה יהיה (לאף אחד אין ספק,לאף אחד!)
הפוך! בגלל שהקהל נתן לו את הגמר הוא כבר יודע שיש קהל עצום מאחוריו   שיקח את האוטו! בגמר הוא גם ככה יהיה (לאף אחד אין ספק,לאף אחד!)
M MIC83 New member 12/8/18 #29,458 לדעתי הוא לא כזה... אהבה של קהל שווה לו יותר כאילו הוא לא רוצה להפר את החלטה שלהם, מכבד אותם...   אם הדיירים היו נותנים, זה אחרת...
לדעתי הוא לא כזה... אהבה של קהל שווה לו יותר כאילו הוא לא רוצה להפר את החלטה שלהם, מכבד אותם...   אם הדיירים היו נותנים, זה אחרת...
M MIC83 New member 12/8/18 #29,494 זו לא יהורה.... זה סוג של כבוד, הקהל נתן לו משהו השקיע בו..... הוא לא יילך נגדו...