הלוואי שיקח את הרכב אני אדאג להוציא את הזבל שלא יגיע ל5 זאת תהיה ההנאה שלי הרי הפרס הלא הולך אליו
מ מיכלוש113 New member 12/8/18 #29,455 הלוואי שיקח את הרכב אני אדאג להוציא את הזבל שלא יגיע ל5 זאת תהיה ההנאה שלי הרי הפרס הלא הולך אליו
Maybe Mary Well-known member מנהל 12/8/18 #29,467 מיכלוש ישראל בגמר גם אם מוותר על הכרטיס לאף אחד אין ספק בזה זה תלוש מהמציאות לחשוב שהוא לא יהיה בחמישייה   למעשה,הוא ואביבית היחידים שאני בטוחה שיהיו עם השאר אני כל הזמן מתנדנדת
מיכלוש ישראל בגמר גם אם מוותר על הכרטיס לאף אחד אין ספק בזה זה תלוש מהמציאות לחשוב שהוא לא יהיה בחמישייה   למעשה,הוא ואביבית היחידים שאני בטוחה שיהיו עם השאר אני כל הזמן מתנדנדת
מ מיכלוש113 New member 12/8/18 #29,473 מרי יש לו הרבה שונאים הקבוצה של אליאב עוד הקבוצה של אהובת נפשי מקווה שיקח את המליון לא יקבל גם אם ישתחל לגמר
מרי יש לו הרבה שונאים הקבוצה של אליאב עוד הקבוצה של אהובת נפשי מקווה שיקח את המליון לא יקבל גם אם ישתחל לגמר
R ronsil New member 12/8/18 #29,497 מיק, אני נקרע כאן מצחוק כל ערב שידור קשה לי לקחת את המעט תקווה שעוד נשארה לאנשים, זו התעללות
אלזה4 Well-known member 12/8/18 #29,453 ואני יודעת בדיוק אלו קבוצות הצביעו לרועי . רק לא מבינים שהקהל עם ישראל.......
R ronsil New member 12/8/18 #29,462 נתן נימוק הגיוני למה לתת לרועי, מאמין שנתן מהלב ולא אסטרטגית לא כמו מירב שאמרה שאליאב יקבל מאחרים אז היא נותנת לשרוליק, נו באמת
נתן נימוק הגיוני למה לתת לרועי, מאמין שנתן מהלב ולא אסטרטגית לא כמו מירב שאמרה שאליאב יקבל מאחרים אז היא נותנת לשרוליק, נו באמת
ט טוטה פרוטה New member 12/8/18 #29,535 ועוד איך אסטרטגית כי הוא לא תיאר לעצמו מי עוד יתן לו הוא לא נתן לאליאב ולא למירב כדי להשאיר לעצמו סיכוי אז נתן לרועי. אותו הדבר עשה אליאב. כולם מתוך שיקולים אסטרטגיים נתנו שמות שחשבו שלא מסכנים אותם.
ועוד איך אסטרטגית כי הוא לא תיאר לעצמו מי עוד יתן לו הוא לא נתן לאליאב ולא למירב כדי להשאיר לעצמו סיכוי אז נתן לרועי. אותו הדבר עשה אליאב. כולם מתוך שיקולים אסטרטגיים נתנו שמות שחשבו שלא מסכנים אותם.
ט טוטה פרוטה New member 12/8/18 #29,512 איזה טמבל היה צריך לקחת את המכונית ולהתמודד על הגמר הרי בטוח שהוא היה מגיע לגמר גם עם הרכב. לא חבל?