שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

queenjane

New member
היא בהחלט נכנסה בעמדה של כוח ודאגה להציג את זה, לא רק שכולם

ידעו שיש לה מעריצים ופחו מימנה גם דאגה להגיד שהיא תרים לאנשים אז שיהיו לצידה דאגה לבשל לגברים ולטפח אותם ובמקביל האח הגדול מסדר הכול סביבה כדי להחזיר את ההשקעה הרי שילם לה מספיק צריכה לתת עבודה

tomer99994

New member
היום בשידור החי הלוואי והקהל באולפן יצעק בוז למירב ואדל

ויצעקו לאביבית שהיא מלכה.

שאפו גדול לצועקים לאדל שהיא רעה. אם בבית המזורגג הזה כולם

מפחדים להגיד את האמת, לפחות לצועקים יש אומץ להוציא לטפשה הקטנה הזאת את הרוח מן המפרשים, שחושבת שאם היא סלב סוג ז' היא תפסה את אלוהים בביצים.

queenjane

New member
צודקת לגבי מירב ואביבית הן זהות אבל אדל בעיני נתקעה באמצע ונ

וניסתה להיות חברה של שתיהן ועכשיו היא וצאת חרא ביי דיפולט

shouldistay

Active member
אני מכירה טוב את אביבית מעונה ארבע

טוב טוב טוב, טוב מאד אפילו.
לאביבית יש קטע שהיא אוהבת גברים בסביבתה,
אבל היא באמת לא פוגעת בזבוב.
יש לה איזו שריטה עם גברים, אבל היא לא פגעה או פוגעת, לא בעונה שלה ולא בעונה הזאת. יש לה לב טוב.
מירב היא זו שהפסיקה לדבר עם אביבית, בגלל קנאת טריטוריה.

לא אביבית בכלל לא סכסכנית...ערן חופף ראש ליאנה, אביבית

אצה רצה לקותי להלשין, צועקים יאנה מוסלמית... אביבית טובת הלב מיד אצה רצה לקותי לספר לו.
זאב בעור של כבש זו אביבית... ואני מתעבת את מירב

shouldistay

Active member
אביבית היתה מאוהבת בערן

ויאנה קינאה בה קשה מאד בגלל ה"ציצי" וקותי.
הקטע עם המוסלמית אכן היה לא יפה.

ronsil

New member
נו והיא שילמה מחיר כבד על זה...לגמר היא לא הגיע, יאנה כן

מה גם שבחוץ קטלו אותה הרבה הרבה אחרי שהסתיימה העונה, רק על זה

ברור שאביבית היתה חייבת לספר לקותי שיאנה מוסלמית. קותי בא

ממשפחה מסורתית. גם אני הייתי מיידעת אותו כדי שיחשוב טוב לפני שהוא עושה את הבחירות שלו. גם אילו הייתי קותי, הייתי מצפה שחברה טובה שלי תספר לי ולא תסתיר ממני. אין פה שום קשר לרוע.

"בעיטה" לשתיהן מכוערות מפנים ומחוץ. באו במחשבה שיכולות

לקרקס את כולם. כוחניות, קנאיות, צרחניות מאיימות ומעליבות לברוח רחוק מסוג כזה. לא צריך לשמוע אותה הרבה כדי לזהות את הטייפ ... גם מי שבא עם טעון הגיוני מאבד את הכולת לדבר איתן מיותר זה לא יעזור.

efrat511

New member
אף רע לא יודע או מקבל את זה שהוא רע. זה האופי ולא יעזור

גם רעים בטוחים שהם הכי טובים מחוסר מודעות, מתרצים את המעשים שלהם במילים אחרות שמצדיקות

Shellpearl

New member
תוציאי את סימה מהשלישייה. סימה אישה מאוד טובה. והריב היה

ערוך. הוציאו את כול החלק של אלי (וכנראה גם חלקים אחרים עם אביבית, כמו למשל, מה שסימה סיפרה - שאביבית ישר נכנסה לחדר והסיתה את אלי נגד סימה שהתנפל עליה, קילל אותה וירק עליה). ואז הראו את הצעקות של סימה: "בואי תהרסי לי את החיים" במנותק ממה שהיה. וגם לא הראו את כל ההצקות של אביבית כלפי סימה והאיומים והרמיזות עליה, שקדמו וגרמו לריב. כל התכנית הם ערכו את סימה בצורה מגמתית שלילית.

gay55

New member
זה ברור העריכה לסימה הייתה מגמתית היא צברה תאוצה

וזה הפריע להפקה

עוד שקר. אביבית מעולם לא הסיתה את אלי נגד סימה. היא התמודדה

לבד ואם היא סיפרה לאלי מה קורה ואיך סימה תוקפת אותה, זאת זכותה!! למירב מותר לספר לכולם כמה היא מסכנה ומצפה מהם שיחזקו אותה? למה אסור לאביבית להיאחז בחבר בשעת מצוקה???

Shellpearl

New member
אני התייחסתי למה שקרה בזמן הריב. סימה סיפרה בתכנית

"הדו"ח היומי", שלאחר הצעקות על אביבית, "אביבית נכנסה לחדר, והביאה את אלי עלי". את כל זה כמובן לא ראינו - ההפקה הגנה באופן טוטאלי על אלי, וזה ידוע לכולם. וגם על אביבית הם הגנו והם דואגים שהיא לא תצא רע.

ronsil

New member
את הרוע של סימה גיליתי בשבוע הראשון, היא קרעה את תמי לגזרים

על סמך רושם ראשוני, תמי העזה לשאול אותה למה היא שופטת אותה כה חמור מבלי להכיר אותה...סימה ''עיני זכוכית'' קרעה אותה לגזרים לפני שאר הבנות, הביאה אותה לבכי קורע לב

טוב שסימה הנבלה הסרחה ממיאמי עפה, אחד הרגעים הכי יפים של העונה המצ'וקמקת הזו

למעלה