שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

Shellpearl

New member
לא ראיתי את הקטע הזה. אבל לפחות כשסימה מעריכה לא נכון מישהו

אז היא מודה בזה. היא אח"כ מאוד אהבה את תמי, וגם לגבי אביבית היא אמרה שהיא במהות אדם טוב (על אף שהיא עומדת מאחורי הדברים שלה).

ronsil

New member
סימה התחילה ללקק לה אחרי שראתה את תשומת הלב שהיא מקבלת...

סביב הסיפור של אמה המנוחה...על סימה אפשר לומר שהיא עורמה לא קטנה, יודעת לזהות כח לכן לא ויתרה על החברות עם שרוליק

למזלה של תמי היא לא נשארה מספיק זמן בכדי להרגיש עוד פעם את נחת לשונה של סימה, אין ספק שהיא היתה חוטפת שוב

Shellpearl

New member
חבל שאתה לא מצליח לראות את האותנטיות שבסימה. בסימה אין טיפת

מניפולטיביות. לא היה לה אינטרס לגבי אביבית (עובדה שהיא עמדה על דעתה, ועמדה בלחץ של דיירים וכנראה גם מצד ההפקה, וסירבה להתנצל, ובצדק). היא באמת זיהתה טוב באביבית וזה היה תהליך. ולגבי ישראל - סימה אף פעם לא פעלה מתוך מניעים של משחק, או לגבי מי חזק ומי חלש (אחרת לא היתה רבה עם דיירים חזקים כמו ישראל, אליאב, אביבית(. היא באמת מאוד נפגעה מישראל - משום שהוא הפסיק לדבר איתה ללא שום סיבה, וזה גם מאוד הכעיס אותה משום שהיא הבינה שלמגי יש חלק בזה - שהיא הסיתה אותו נגדה, ושהוא גם מתנקם בה בגלל מה שאמרה למגי.

ronsil

New member
אין מיל' אותנטיות בסימה, פנימית וחיצונית, שחקנית מניפולטיבית

ובכייף עלתה המכשפה על המטטא ועפה...תחנה הבאה מיאמי, ברוך שפטרנו

Shellpearl

New member
סימה עשתה מספר תיקונים קוסמטיים לגיטימיים. היא אמרה שזה חשוב

לה להיראות טוב, אבל היא לא הופכת את זה לעניין מרכזי ומהותי וההערכה העצמית שלה לא תלויה בזה, בניגוד לאביבית למשל. סימה אדם מאוד טוב וראינו את זה לאורך התכנית. היא חיזקה את מריה, היא עודדה את דניאל כאשר היא היתה מדוכאת ואף אחד לא התייחס אליה, היא היתה החברה הכמעט יחידה של תומר (בתחילת המשחק כשהוא היה בודד). אפילו למגי (שהיא ממש לא מחבבת) היא עזרה בנקודה מסויימת , כאשר יעצה לה, ברגע של משבר ביחסים עם ישראל, שאם היא לא תחזור אליו באותו רגע, אז לא תהיה לה דרך חזרה. סימה באותו רגע שמה בצד את מה שהיא חושבת על מגי, וגילתה אמפתיה כלפיה/עזרה למישהי שהיא ראתה שהיא במצוקה. (חבל שהיא עשתה את זה. חח..). לסימה גם מאוד כאב לגבי אינה, והיא הגנה עליה. יש בה הרבה אהבה, נתינה, ונאמנות כלפי מי שהיא אוהבת. היא המשיכה לאהוב את ישראל, על אף שפגע בה, עד אשר הוא עשה לה "סימן של משוגעת", וזה היה "הקש ששבר את גב הגמל" מבחינתה. גם לאליאב היא סלחה על שהעמיד אותה להדחה, משום שהיא ידעה שהוא אדם טוב. היא ממשיכה לאהוב את מירב, על אף שהיא בנקודה מסויימת בגדה בה/התרחקה ממנה ופגעה בה. גם מחוץ למשחק/בחיים האמיתיים, יש דוגמאות שמראות שהיא אדם טוב עם הרבה נתינה. סימה סיפרה, לגבי חייה במיאמי: "נתקלתי בהמון נשים שלא מוצאות את הכיוון שלהן, והן פנו אליי ושאלו שאלות. הפכתי לסוג של גורו עבור נשים שרוצות לעשות שינוי - מבחינה חיצונית ופנימית". היא גם אימצה נערה למשך שנה וגידלה אותה כבת.

זאת שיטה בדוקה של עבריינים. לצעוק בחזרה מבלי לתת לך לדבר

אז למה שאביבית תישאר לדבר איתה? שמירב תגיד תודה בכלל שאביבית עוד מנסה להיות איתה מנומסת בנסיבות הקיימות.

נילי1179

New member
מצפייה בתכנית ובחי זה דפוס התנהגות של מירב, כל פעם שלא מוצא

חן בעיניה משהו היא מסובבת את הגב בצרחות או באיזו אימרה חלקלקה והולכת, ניתן לראות זאת עם סימה, עם אליאב, עם ישראל, ובטח יש עוד. פעם ראשונה (ולדעתי בצדק) שאני רואה את אביבית עושה. זאת. וחוץ מזה שוחחו עם אדל על היחסים שלה עם אביבית מה היא מסיטה את השיחה אליה....נזרק כאן עורמה, אני קונה את זה.

goldenn

New member
אנשים במדינת ישראל נרתעים מצעקות חח זה מצחיק אותי.

טוב שלא כולם רק צועקים כל היום סביבכם..
&nbsp
יאללה... עלי לא עובד הנימוסין והנעימטת שמנסים לייצר.
&nbsp

7leo

New member
אותי מצחיק מאד שאנשים אוהבים לשמוע צעקות כמו של מירב

יונתנסקי

Well-known member
אני שונאת צעקות. מכניס אותי ללחץ

יותר מהרבה דברים אחרים....
אני תמיד מדמיינת שבעקבות הצעקות באות המכות.

goldenn

New member
כן לא קשור לזה בכלל שאלי במשך יומיים שטף את תומר בקללות

וטינף עליו גם בפרצוף.
אבל היי מירב אשמה.. בגלל ......
&nbsp
אה רגע והחבר הכי "טוב" ישראל שזרק את תומר כמו כלב ונשאר
חבר הכי טוב של אלי.. אמממ מעניין מזה אומר על ישראל..

masino

New member
אלי דיבר על טריטוריה וחיות, ואביבית שאלה כי לא הבינה למה

הוא הסביר לה שלכל חיה יש טריטוריה ועליה חייבת להגן ולהלחם.

אבל מיריב, חייבת לקבוע עובדות לא נכונות ואחכ תחזור עליהם לעולם.

efrat511

New member
איזה דפוקה, עכשיו גם מה שאלי אמר היא מייחסת לאביבית

לא מאמינה שאלי חד וקלט אותה בול אפילו יותר מאביבית. איתה בתחילת העונה הוא נחשף בקלילות, לא בכל עומקו...עד כדי כך אהבלה קנאית ורעה

נילי1179

New member
היא מיתממת לגמרי...היא לא עשתה כלום...רק אמרה לתומר תוציא

אותו מדעתו...היא חיממה את כל הבית.
בתחילת העונה היא אמרה ללירון אני לא אוהבת אנשים מרצים אבל רק רוצה שירצו אותה . איזו אישה...אונסת אנשים לחשוב כמוה.

על רועי אפשר לפתוח את הפה אני מבין אני מבין... ישראל אמר את

שלו ונתן דוגמאות מקבילות לחוסר הפרופורציה והלך. רועי רוצה להפגין שהוא בא לפשר ומקפלים לו בקלות את הזנב. שתי הנשים האלה בושה ושכונה שהורידה את התוכנית לרמה של ביבים, גם כך היא כשל. אבל הכיעור הזה מול העיניים רק מחזק יותר את התחושה מה לא רוצים לראות, מה מאוס. פתאום הן מנסות לשחרר אווירה
וכל מילה שלהן שקר וניפוח של הארועים...בחילה

למעלה