מאחלת לך מעומק ליבי שתבכי רק בסיטואציות כאלה כולה משחק ולא יותר
Maybe Mary Well-known member מנהל 10/8/18 #27,340 כי לא אני מכינה את הקאבר אני רק מעדכנת אותו "שם משתמש לפורום" (המלכה!) היא זו שעושה את כל הקאברים ברגע שהיא תדע היא תשלח לנו חדש ונעדכן
כי לא אני מכינה את הקאבר אני רק מעדכנת אותו "שם משתמש לפורום" (המלכה!) היא זו שעושה את כל הקאברים ברגע שהיא תדע היא תשלח לנו חדש ונעדכן
מ מיכמותק Member 10/8/18 #27,294 אז מה אם שאל קודם. יש כמה אנשים בחוץ למה לקרוא בשמות למה לא לקרוא לכולם? לא היה חייב לקרוא רק לאליאב ואדל. אולי היא התחרטה? התגובה שלו השאחרה אותי בשוק. כמה רוע .זה לא רק זלזול
אז מה אם שאל קודם. יש כמה אנשים בחוץ למה לקרוא בשמות למה לא לקרוא לכולם? לא היה חייב לקרוא רק לאליאב ואדל. אולי היא התחרטה? התגובה שלו השאחרה אותי בשוק. כמה רוע .זה לא רק זלזול
7 7leo New member 10/8/18 #27,299 זה מפתיע אותך?? הבן אדם עשיר בנסיון בחרמות שעשו עליו אז הוא רק מיישם את מה שלמד......... זה הדייר הכי עלוב מבחינתי, בעצם יש לו פייט עם מירב
זה מפתיע אותך?? הבן אדם עשיר בנסיון בחרמות שעשו עליו אז הוא רק מיישם את מה שלמד......... זה הדייר הכי עלוב מבחינתי, בעצם יש לו פייט עם מירב
פ פפריקה חריפה2 New member 10/8/18 #27,387 ככה רועי אמר? היצור הקטן והמאוס הזה שכח כמה אביבית ישבה איתו ודיברה איתו בנעימות. חתיכת זבל. נהיה לי פתאם גבר החלשלוש הזה עוכר ישראל וצה"ל שמושך באף כל הזמן. מנצל את העובדה שאביבית חלשה עכשיו??? עכשיו אני מבינה למה אינה בזמנו הביעה סלידה גמורה ממנו.
ככה רועי אמר? היצור הקטן והמאוס הזה שכח כמה אביבית ישבה איתו ודיברה איתו בנעימות. חתיכת זבל. נהיה לי פתאם גבר החלשלוש הזה עוכר ישראל וצה"ל שמושך באף כל הזמן. מנצל את העובדה שאביבית חלשה עכשיו??? עכשיו אני מבינה למה אינה בזמנו הביעה סלידה גמורה ממנו.
ח חתול שחור רגל New member 10/8/18 #27,949 מי שמחזיק בדעה אחרת הוא עוכר ישראל, איך זה קשור לאופן שהתנהג לאביבית?
מ מיכמותק Member 10/8/18 #27,290 רועי. ישראל בקש ישיאיר צלחת בצד לאביבית והוא סרב כי היא אמרה לו שהיא לא רעבה. ישראל נסה להסביר לו שאלה היא תהיה רעבה אבל הוא לא הסכים
רועי. ישראל בקש ישיאיר צלחת בצד לאביבית והוא סרב כי היא אמרה לו שהיא לא רעבה. ישראל נסה להסביר לו שאלה היא תהיה רעבה אבל הוא לא הסכים
H HouseofCards New member 10/8/18 #27,300 כי רועי אדם חלש שנצמד לחזקים כדי לנשום קצת אוויר פסגות אם ענה כך הוא אדם מגעיל.... אביבית בישלה להם ימים שלמים.... מעורר בי גועל
כי רועי אדם חלש שנצמד לחזקים כדי לנשום קצת אוויר פסגות אם ענה כך הוא אדם מגעיל.... אביבית בישלה להם ימים שלמים.... מעורר בי גועל
E efrat511 New member 10/8/18 #27,305 כלב הפישר הזה...אביבית תמיד דאגה לכולם כולל לו אין דבר...תיכף יעוף
Maybe Mary Well-known member מנהל 10/8/18 #27,326 מה ?! אוי ואבוי זה שיא גועל חדש בעונה הזאת אם זה נכון שהוא לא רצה לשמור לה אוכל   מזעזע