ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #27,248 ניראה לי שיציאו למי שיבחר להיכנס לגמר את הרכב הזה תמורת ויתורו להיכנס לגמר. יתכן שזה אולי מה שמארגנת ההפקה למירב, אם גם יש שם קירבת משפחה משפיעה?
ניראה לי שיציאו למי שיבחר להיכנס לגמר את הרכב הזה תמורת ויתורו להיכנס לגמר. יתכן שזה אולי מה שמארגנת ההפקה למירב, אם גם יש שם קירבת משפחה משפיעה?
S shouldistay Active member 10/8/18 #27,250 אני חושבת שיציעו למירב את הרכב תמורת ויתור על הגמר (בלי לבקש לצאת מהבית) - והיא תסכים לקבל את הרכב. יש השערות אחרות?
אני חושבת שיציעו למירב את הרכב תמורת ויתור על הגמר (בלי לבקש לצאת מהבית) - והיא תסכים לקבל את הרכב. יש השערות אחרות?
R ronsil New member 10/8/18 #27,234 ההפקה תיקח שני טאלנטים בלבד מהעונה הזו, מריה ושרוליק השאר יעברו לידיו הנאמנות של מנהל קרקס הפריקים, יריב נתי...יחברו לטילטיל אביבית ואדל
ההפקה תיקח שני טאלנטים בלבד מהעונה הזו, מריה ושרוליק השאר יעברו לידיו הנאמנות של מנהל קרקס הפריקים, יריב נתי...יחברו לטילטיל אביבית ואדל
R ronsil New member 10/8/18 #27,258 למקרה שתהית אז, הסחלה לא נעלמים הם רק מתרבים כמעט כולם אצל יריב נתי, כל ''הכשרונות הגדולים''
ג גונריל New member 10/8/18 #27,270 מריה כבר עם חצי רגל בפנים קובי מחט מסתבר הוא במאי או תסריטאי סיפר שנבחנה אצלו לסרט שיצא והיתה על סף קבלת התפקיד הראו קטע מהאודישן מוצלחת מאוד מריה
מריה כבר עם חצי רגל בפנים קובי מחט מסתבר הוא במאי או תסריטאי סיפר שנבחנה אצלו לסרט שיצא והיתה על סף קבלת התפקיד הראו קטע מהאודישן מוצלחת מאוד מריה
R ronsil New member 10/8/18 #27,279 כן, היא לומדת משחק... ובכל זאת להשתחל בתעשיה הקטנה שלנו זה לא קל, צריך קצת יותר מגוף ופנים יפות.
צ צופה202020 New member 12/8/18 #29,570 מעבר לגוף ופנים יפות, למריה אינטלגנציה גבוהה מאוד, ידע והשכלה.יש שמבינים כי צריך לרשום משהו, אז לא.
נ נשר100 New member 10/8/18 #27,338 מה אפשר לעשות עם ישראל- גוף בריוני ללא פרופורציה עילג חי בקודים של עבריינים- עם סיכון לגלוש לסמים מישהו יודע איפה אביחי
מה אפשר לעשות עם ישראל- גוף בריוני ללא פרופורציה עילג חי בקודים של עבריינים- עם סיכון לגלוש לסמים מישהו יודע איפה אביחי