מריה.
כדרכי, אני נימנע מדו קרב של תגובות ותגובות נגד. מעדיף תגובה אחת מרוכזת.
כל פעם שמריה נותנת את "הצגת הדמעות" שלה, עולות תגובות, טיפשה, מפונקת, מניפולטיבית........ הרי אני הייתי שם, יצאתי, אז למה את לא?
אין מבקר גדול יותר לרועי בנושא היחס שלו למריה, ממני. אבל מעולם לא העברתי עליו ביקורת, מדוע היית ונישארת ילד כאפות. הרי אני......... [ מתנצל מראש, אני לא מעודד לאלימות בשום צורה שהיא. לטוב או לא, זה אני ] לראשון שחשב שאני ילד כאפות בגיל צעיר ממך, נתתי בלוק בראש, עם השנים, מסך מחשב מהסוג הישן החליף את הבלוק ועדיין זה לא הכל.
מריה, הייתה שמחה לשבת אתמול בחיק מישפחה חמה, אוהבת ותומכת לצפות בפרק ההדחה ולהגיד: "אני ממש לא מבינה את הרוסיה הקטנה הזו שמיתבכיינת עכשיו בחדר האח"
לצערנו לא נולדנו שווים, כל אחד והדבשת שלו, ויכולת שונה להיתמודד עם המצב. חלקנו מתמודדים בצורה טובה, חלקנו פחות, וחלק צריכים להגיע להבנה שהם חייבים עזרה חיצונית = מריה.
העובדות, שהגיל המנטלי של מריה לא תואם את הגיל הביולוגי, ושבעז, עדיין צעיר, חסר נסיון בנושא, גם הם מקשות על היציאה מהמצב.
בעיה כספית לא עוצרת את מריה, מלעבור למגורים ניפרדים. בראיה "הילדותית" ? שלה, היא בבית "בכוננות אמא" בתיקווה שיום אחד יקרה מהפך מהשמים, ואמא תקבל אותה בחיבוק ובנשיקה. בלי עזרה מבחוץ, זה יקרה ביום שהשמש תיזרח במערב.
בוקר טוב ויום טוב ושקט לכולנו.