שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

ariel1612

New member
איך האח אוהב את אלי הציל לו את העונה וגם לנו גם מי ששנא אותו

בתוך תוכו יודע שהבית היה זקוק לאחד כמוהו אחרי חודשיים של שעמום טוטאלי
אלי
תעשה חיים היית מדהים

moiya1

New member
מי אמרה הבוקר שההדחה הקרובה תהיה קולקטיבית, אה אה רונסילוש??

הפרק הזה הוא נקודת המפנה בעונה הזאת ללא ספק,עבורי לפחות.

פרק עמוס בתוכן.
&nbsp
מירב - אני לא יכול אחריי הפרק הזה להגיד שהיא הכי רעה בבית,את התואר הזה דניאל לקחה בקלות (אני אגיע אליה יותר מאוחר) כי גם שהיא רואה את אביבית בוכה היא מנסה לעודד את רוחה,אני עדיין מת שהיא תעוף ולא תגיע לגמר מהסיבה הפשוטה שאני חושב שהיא שחקנית,מחשבת כל צעד שלה וצבועה.. בעיקר צבועה.
&nbsp
ישראל - אם לא היה למישהו ספק,היום הוכח שסופית האח הולך עם ישראל.ואין קשר לזה שהוא זכה בכרטיס לגמר,העריכה כלפיו היום בפרק הייתה זהב.
&nbsp
אליאב - ממשיך לא לנקוט עמדה אף פעם,ילד טוב שלמד טוב טוב את עונת ג'קי מנחם ומנסה לשחזר את מה שג'קי עשה,ייצא מקום שלישי בגמר.
&nbsp
דניאל - הרעה החדשה של הבית עבורי,רציתי לזרוק עלייה כוס שהיא סתם ללא סיבה יצאה על אביבית ואלי בנקודה הכי חלשה שלהם,מנצלת את זה שאדל ומירב בריב עם אלי ואביבית ומחממת אותן עוד יותר,מקווה מאוד מאוד שהיא תעוף לאלף עזאזל ברביעי.
&nbsp
אלי - פספוס ענק,דווקא מתי שהוא התחיל להתמתן הוא יצא,נהנתי ממנו בימים האחרונים שלו,בעיקר מהשיחות שלו עם ישראל.. חבל חבל.
&nbsp
אדל - היא כמעט זהה למירב עבורי,אני לא חושב שהיא רעה. היא פשוט בחורה מפוצצת אגו שלא מוכנה קצת להסתכל על עצמה מבחוץ,עדיין אהבתי את זה שהיא בכל זאת באה לאביבית בסוף ושמה לב אלייה,נחשו מי לא עשתה את זה והתעלמה לחלוטין? דניאל כמובן.
&nbsp
רועי ומריה - הם מבחנתי אותו דייר,סך הכל אנשים מאוד טובים והם באמת בין הבודדים בבית שאין לי ספק שהם ככה מתנהגים בחוץ. לא יכולים לראות דיירים עצובים ותמיד יהיו שם לנחם את מי שעצוב להם. אני עדיין לא אקבל לעולם את ההתנהגות של מריה,אני אם הייתי בועז ורואה את חברה שלי נכנסת למיטה עם גבר אחר עם חצי שורט שהיא אמרה לו שהיא מאוהבת בו היה קשה לי,אבל זה כבר עניין של דעה.
&nbsp
אביבית - היא עוד תיקח לישראל את הגמר,תמיד כולם מרחמים ומסמסים על החלשים ואלו שבמיעוט בבית.
היא שינתה את הדעה שלי עלייה ואני מאמין שעוד הרבה אנשים אחרים שינו את הדעה שלהם.

foreigner3

New member
פרק מבדח... אין לי מושג כמה הוא נאמן ללייב של השבוע. אבל

מבדח...
הפכו את אלי לחסיד אומות עולם.
ואת אביבית לאלמנת פיגוע.
אהה... ושוב את ההוא, לעף ברוח ונמס בגשם.
יורם זק המנוול היה עושה את זה לפחות במקצועיות,
כאן התפרים היו גסים... גסים מאוד.

Rain04

New member
כמה כבוד האח נתן לאלי הפרק. אלי יצא בקלאס

מעולם לא התחברתי אליו, אבל היציאה שלו הייתה מעשה של גדלות נפש. הוא ידע שהשדים עומדים לצאת ממנו שוב ואולי שדים גרועים משנראו ממנו עד כה ויצא לפני. זה מעורר כבוד.

MIC83

New member
איזה יום, במהלך כל היום צבא האמת חגג על הגבעה וחרפן את

הדיירים.... בערב זה.... שיזהרו להתחיל עם ישראל עכשיו....
&nbsp
הצבא מוכן

lotaria

Well-known member
ברביעי מעיפים את דניאל ואדל...אל תצביעו להן.. שיעופו עם הרוע

lemonlyman

New member
איזה כיף ישראל בגמר

הלוואי הלוואי שיזכה ואם לא במיליון אז לפחות באוטו
היחיד שנגע לי בלב מהיום הראשון
מקווה שיכבה את האור כל כך מגיע לו

ariel1612

New member
לא אני מתה אדל מפמפמת למירב כבר יומיים שהיא בגמר כי כולם

הצביעו לה
היא ומריה ודניאל יושבות לה במיטה ואדל אומרת לה תתמכי בנו בהדחות והיא אומרת אני אעשה לכם ציפורניים, גבות אני אאפר אתכן
פיפייייייייייייייייייייייי אני מתעלפת מצחוק.
בטח עכשיו אדל ומירב מחשבות מסלול מחדש

כוכבית מכסף

Well-known member
הזכירו משהו על משימה מחר?

ומה קורה בבית שמראים את דג מיטל מדברת שעה על סדרות טורקיות.. איפה כולם?

ariel1612

New member
מי ששם לב (אני כמובן
) אלי בפרידתו מישראל ואליאב הכתיר

את הזוכה, אמר לישראל אתה מלך (מקום ראשון) אליאב אתה נסיך (מקום שני) ואם אביבית תצא מקום שלישי אני מבסוטית

GM1988

Well-known member
גם אחרי הפרק היום אני לא מבין למה לא אוהבים את אביבית?

איפה הרוע שאתם מדברים עליו?
אז היא התחברה לאלי, שכמו שיש בו צדדים טובים יש בו גם מאד רעים ונמוכים אפילו.
אבל איפה הרוע באביבית עצמה?
שהיא הרגישה לבד ואמרה את זה לאדל?
שהיא ומירב לא מסתדרות כי משהו ביניהן לא עובד?

אני בטוח שהרוב פה מבין שלראות מישהו בוכה ולתת לו כוס מים, או כפית שוקולד, או להגיד למישהי (כמו שאמרה מירב למריה) לכי תעודדי אותה - זה לא הופך את הבן אדם לטוב.

קיצר, אני לא מבין מה נסגר שם ביניהן, אבל רוע באביבית? לא מצאתי.

למעלה