הפרק הזה הוא נקודת המפנה בעונה הזאת ללא ספק,עבורי לפחות.
פרק עמוס בתוכן.

מירב - אני לא יכול אחריי הפרק הזה להגיד שהיא הכי רעה בבית,את התואר הזה דניאל לקחה בקלות (אני אגיע אליה יותר מאוחר) כי גם שהיא רואה את אביבית בוכה היא מנסה לעודד את רוחה,אני עדיין מת שהיא תעוף ולא תגיע לגמר מהסיבה הפשוטה שאני חושב שהיא שחקנית,מחשבת כל צעד שלה וצבועה.. בעיקר צבועה.

ישראל - אם לא היה למישהו ספק,היום הוכח שסופית האח הולך עם ישראל.ואין קשר לזה שהוא זכה בכרטיס לגמר,העריכה כלפיו היום בפרק הייתה זהב.

אליאב - ממשיך לא לנקוט עמדה אף פעם,ילד טוב שלמד טוב טוב את עונת ג'קי מנחם ומנסה לשחזר את מה שג'קי עשה,ייצא מקום שלישי בגמר.

דניאל - הרעה החדשה של הבית עבורי,רציתי לזרוק עלייה כוס שהיא סתם ללא סיבה יצאה על אביבית ואלי בנקודה הכי חלשה שלהם,מנצלת את זה שאדל ומירב בריב עם אלי ואביבית ומחממת אותן עוד יותר,מקווה מאוד מאוד שהיא תעוף לאלף עזאזל ברביעי.

אלי - פספוס ענק,דווקא מתי שהוא התחיל להתמתן הוא יצא,נהנתי ממנו בימים האחרונים שלו,בעיקר מהשיחות שלו עם ישראל.. חבל חבל.

אדל - היא כמעט זהה למירב עבורי,אני לא חושב שהיא רעה. היא פשוט בחורה מפוצצת אגו שלא מוכנה קצת להסתכל על עצמה מבחוץ,עדיין אהבתי את זה שהיא בכל זאת באה לאביבית בסוף ושמה לב אלייה,נחשו מי לא עשתה את זה והתעלמה לחלוטין? דניאל כמובן.

רועי ומריה - הם מבחנתי אותו דייר,סך הכל אנשים מאוד טובים והם באמת בין הבודדים בבית שאין לי ספק שהם ככה מתנהגים בחוץ. לא יכולים לראות דיירים עצובים ותמיד יהיו שם לנחם את מי שעצוב להם. אני עדיין לא אקבל לעולם את ההתנהגות של מריה,אני אם הייתי בועז ורואה את חברה שלי נכנסת למיטה עם גבר אחר עם חצי שורט שהיא אמרה לו שהיא מאוהבת בו היה קשה לי,אבל זה כבר עניין של דעה.

אביבית - היא עוד תיקח לישראל את הגמר,תמיד כולם מרחמים ומסמסים על החלשים ואלו שבמיעוט בבית.
היא שינתה את הדעה שלי עלייה ואני מאמין שעוד הרבה אנשים אחרים שינו את הדעה שלהם.