שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

סומי5

New member
זכרתי שאתמול כתבתה על החשיבות בהישארתו

של עמוס, ע"ח אחד הותיקים....... היה לי ספק. אבל בין אם אתה אמיתי או לא, פשוט הרמת לי להנחתה. זו דעתי לך, לבעז במידה וזה לא אתה. הייתה שוטף לתיכנון, אתה שוטף גם לתוצאה. אלה החיים לצערינו.

פלג ק

New member
יפה אבל אני רק שאלה? איך גבר מסכין עם זה שאהובת ליבו מתערטלת

לגמרי באינסטגרם ולא רק, אלא שהוא מנהל את האינסטגרם הזה ודואג להראות לכל העולם את חמוקי אהובתו?

Rain04

New member
כל בן זוג שמכבד עצמו ולא סחבה אחרי התכנית היה נפרד ממנה

אל תשווי בין זה לזה

הצילומים שלה באינסטגרם זה כמו סוג של עבודה, כמו שבן הזוג של דוגמנית ו/או שחקנית מסכים עם העיסוק שלה שדורש חשיפה ומגע יום יומי עם שחקנים.
באינסטגרם היא כמו נרות חנוכה, לראותה בלבד ואין לגעת. הוא מלא גאווה שיש
לו בת זוג כל כך יפה שמיליון איש נכנסים לראות את התמונות שלה.
אבל כאן המצב הוא שונה. לראות אותה יום יום שעה שעה צמודה למישהו אחר, והיא נכנסת למיטתו ואוכלת מצלחתו ויושבת מולו שעות על גבי שעות אל תוך הלילה לשיחות נפש מתישות... וואו זה כזה הבדל שאין לי אפילו איך לתאר את זה.

כן, לפעמים אני חושבת עליו וכואב לי הלב

אני לא מקנאה בו
ואם הייתי אימא שלו, לא היו לי מילים או חיבוקים לעודד אותו. היה נקרע לי הלב.
זה אכזרי מאוד.

אם הייתי משפחה קרובה של בועז,הייתי מייעץ לו להמשיך הלאה.ה...

בגידה כבר נעשתה,והיא כואבת יותר מבגידה פיזית כמו של מגי למשל. מריה בגדה בגידה רגשית,שהודתה שיש לה רגשות לגבר אחר.

כל הקרבה הפיזית והנפשית האינסופית שלה עם רועי במשך 3 חודשים מתקרבת כבר לקשר של 7 שנים כי כל יום בבית האח משול לשבוע.

בחוץ זה לא יחזור להיות אותו דבר,מריה כמו גם רועי נקשרו אחד לשניה,היא תתגעגע לשיחות איתו,לנוכחות עימו שככל הנראה העניקה לה הרבה יותר מאשר בועז רגשית העניק לה או היה מסוגל. עם כל הצער שבדבר אני סבור שזו שירת הברבור של הקשר שלהם.

מריה גילתה את עצמה ,וגילתה שאולי מוטב לה לפתוח דרך חדשה. זה לא יקרה בבום,אבל אני מעריך שהם יפרדו כמה חודשים אחרי תום התכנית.בלי או עם קשר לרועי.

כי שום בחורה "שמאוהבת" בחבר שלה לא היתה מתנהגת רגשית כך,במיוחד אחרי שקיבלה כמה וכמה מסרים ממנו,ומשאר החדשים על כמה זה פוגע בו הדביקות שלה לרועי.

Rain04

New member
כל מילה

בנוסף אצל מריה הבגידה היא ממש התעללות ממושכת ורציפה, היא הורגת אותו ברכות. אצל מגי זה היה חד כואב וסופי שזה עדיף לבן זוג הננטש.

lamalama4

New member
להזכירכם מגי נזרקה ע"י ניקיטה ולא להיפך

והיא הביעה את רצונה שיחכה לה כשדיברה עם לירז. כלומר התכוונה לחרטט אותו ולשקר לכולם בזמן שהיא מתחרמנת עם ישראל מתחת לשמיכה. מריה לעומת זאת היתה כנה ואמיתית. בועז יכל לנטוש בכל רגע עם המילים שאמרה ולא הסתירה, ובחר לעשות ההיפך בידיעה מוחלטת שיש לה רגשות לרועי ושהיא בבית מגלה דברים חדשים וחווה דברים שלא חוותה מעולם.

Rain04

New member
ניקיטה נבגד ואז נפרד. מגי הייתה ברומנטיקה עם

ישראל עוד לפני שקראה את התגובה שלו בעיתון.
הפרידה שלו לא ממש היוותה איזשהו פקטור או אור ירוק לקשר של מגי ישראל.
הפרידה שלו הייתה בגדר תגובה נגדית למה שראה על המסך.
ברגע שמגי נכנסה לקשר עם ישראל זה שווה לפרידה לכל דבר ועניין.
&nbsp
&nbsp

lamalama4

New member
ברגע שמגי אומרת ללירז שהיא רוצה שניקיטה יחכה לה משמע הדבר

שהיא רוצה שימשיך לבזבז את זמנו עליה בזמן שהיא מתחרמנת עם ישראל בלילה מתחת לשמיכה כשהיא חושבת שאנשים לא רואים ולא מבינים. לא צריך לתקוף דוקא את מריה על זה שלא התחרמנה עם רועי ורק דיברה במילים גלויות, ולציין לטובה את מגי על המעשים שלה בסתר שהתגלו מבלי שהתכוונה.

koko911

New member
מריה סיפרה לפני כמה זמן שאין לבועז רשיון ורכב (לה כן יש),

ולכן אם הוא בא לצעוק לה מהגיבעה, ברור שהוא עשה מאמץ די גדול כדי להגיע. ומה יוצא לו מיזה? בפעמים בהם הגיע או היה במסוק, בקושי שריר זז לה בפנים. בועז לא מזיז לה, ומהר מאוד גם המשורר החרמן לא יזיז לה (בעולם האמיתי). חיש קל היא תחזור לתפעל קריירת אינסטגרם נועז, בעזרת סוכן כזה או אחר. ואגב, למרות מה שהיא והמשורר החרמן חושבים: קריירה של זמרת לא תהייה לה.

סומי5

New member
מאחר ואני לא יודע מטעם מי ולמה אתה כותב,

בעז. חבר שלו, חבר של רועי, [הסיגנון יותר מדי פיוטי מקצועי ] או סתם אחר. אני לא מייעץ שום דבר לאף אחד. ה כ ל פתוח. יצאו יעשו כל אחד חשבון נפש ויחליטו.

יונתנסקי

Well-known member
ל ג מ ר י. אלי השמיני, ואתה יודע מה ?

אין לזה קשר לרועי. הוא היה שם במקרה.

אבל בינה ובין בועז זה היה פיניטו ביום שנכנסה לשם.

ואני אוהבת לקרוא אותך גם כשאני חלוקה עליך. קל וחומר כשאני מסכימה איתך.

צופה202020

New member
אני מכבדת את ה"זוגיות" של מריה ורועי מאשר את הזוגיות של

אדל ומירן.
רועי כמו חברה הכי טובה של מריה.
מדוע לא לראות זאת כך. מדוע מכניסים
רומנטיקה. (אז הוא אומר "אני מאוהב").
בינתיים החברות שלהם שווה ועד כה ללא
צביעות. כמובן שאם תמי לא היתה יוצאת
ההתנהלות היתה שונה.

למעלה