שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

אני2018

New member
שמעת גם שהיא בנתה אתרי אינטרנט בתיכון?

ושהיא מתחזקת אינסטגרם מצליח כבר שנים?
אז היא הצליחה לרכוש מותגים בכסף שעבדה למענו.
&nbsp
ואם מרגע שנולדה, לא היתה לה אמא תומכת, שאמרה לה כל הזמן כמה היא יפה, כמה היא מוצלחת, כמה היא נפלאה ונהדרת בכל מה שהיא עושה,
ולהיפך - היתה לה אמא שתמיד ביקרה ושפטה אותה לרעה. שצחקה על משפטים שאמרה. שלא רצתה מעולם לשמוע כמה היא סבלה בילדותה,
אז מה הפלא שהיא לא אוהבת את עצמה? ואפילו את איך שהיא נראית?
&nbsp
היא בהחלט בחורה מתוסבכת. ומורכבת. ולכן - באופן עקבי!!! - ניתן לראות אצלה סתירות לכאורה. אבל הן עקביות לחלוטין.
בעיני, הסתירה המובהקת ביותר היא שהיא מתנהגת הפוך מאיך שהיא נראית. אבל דווקא בגלל זה היא כל כך מרתקת.
&nbsp
וכן. מן הסתם, נסכים שלא להסכים.

queenjane

New member
לעשות קופי פייסט של סקריפטים זה לא בניית אתרים זה מאוד קל לב

לבנות אתר בסיסי זה מה שכול הילדים עושים בחטיבה זה מה שהיה פופולארי אחרי מיי ספייס וישרא בלוג היא לא באמת תיכנתה משהו

היא מתחזקת חומר אוננות לבני טיפש עשרה וגם בשביל זה ניתחה את עצמה למוות ועשתה הזרקות ומצלמת את התחת שלה אז?

הביקורת שלה זאת לא ביקורת אמיתית ול מה שהיא אמרה לה זה משפטים רגילים שהורים אומרים במיוחד הורים מברית המועצות לשעבר שרוצים שהילד ילמד מקצוע לחיים ולא יתעסק בדוגמנות שזה מקצוע רק לגילאי העשרים מקסימום שלושים ושלא רוצים שהילדה שלהם תנתח את עצמה כדי שגברים יתחרמנו עליה באינסטגרם
בהחלט נסכים שלא להסכים אני אישית לא מאמינה למילה ממה שהיא ואומרת וזה בגלל שגם אני עולה מחבר העמים וגם אני גדלתי עם טרליוני מריות כאלו בדיוק עם אותם תחומי עניין ובדיוק אותו מסע לצומי אין סופי

אני2018

New member
תגידי, את הקשבת לה אי פעם?

את שמעת משהו על הילדות שלה?
אמא שלה היתה נוסעת לחו"ל למסעות הופעות, והיא נשארה אצל מטפלת, שהרעיבה אותה והיכתה אותה. וכשיום אחד דודתה באה לבקר אותה, היא היתה בהלם מהמראה שלה. ומריה זוכרת שהיא נתנה לה תפוז...
וזה, חוץ מהעובדה שהאמא שלה היתה במן מחנה צבאי מגיל 10, לאימון בלרינות. אמא שלה לא קיבלה אהבת אם, ולכן גם לא ידעה לתת אהבת אם.
זה ממש לא קשור לחינוך סובייטי!!!
היא סיפרה איך אמא שלה צחקה על כל משפט שהיא אמרה.
הילדות של מריה בהחלט דפקה אותה.
אבל אם היא הצליחה לנצל את מה שיש לה, לפתח את אהבתה למוסיקה, ללמד את עצמה נגינה, וכן, גם לצלם את התוסיק שלה כך שיוביל אותה למקום הזה, שיביא לה את הפריצה הגדולה לכיוון של דוגמנות - כל הכבוד לילדה הזו.
והיא גם חולמת לעשות מוסיקה וללמוד משחק. בעיני, שאפו.
&nbsp
ושוב, אין בעיה להסכים שלא להסכים. אבל אפשר גם מדי פעם להקשיב לה, כדי לדעת למה להתנגד.

אני2018

New member
קרה לך פעם שהתאהבת? זה קורה!!! בעיקר בבית כזה.

זה יכול לקרות גם לנשים וגברים נשואים. אבל היא התעשתה!!!
והיא אמרה היום (שוב) שהיא עם בועז ב- 100%.
איך התאהבות הופכת לפשע כזה נוראי, בעיניך?

מריה לא פונה אל הקהל הישראלי שהוא יותר אביבית/מירב מה שניקרא

העממיקו .

מריה מנומסת,יש לה עברית יפה,היא חכמה,היא ביישנית,יש לה חוסר בטחון.
היא לא יורדת בגרון לקהל שמעריץ את אלי או מירב או אביבית
ולצערי אנשי העממיקו הם הרוב בציבוריות הישראלית.

אני2018

New member
אני לא אוהבת את הביטוי "עממיקו". זה כינוי מבחיל.

ואגב, מתחילת העונה אני אוהבת רק את מריה ומירב - מכל הדיירים.
אז מה זה אומר עלי?
אני אוהבת גם אנשים אינטליגנטים ומתוסבכים ועדינים, וגם אנשים עממיים?
מצחיק.

בוייאקה מאן

Well-known member
פשוט מאוד

היא דיברה על זה כמה וכמה פעמים
היא רק ישנה בבית
היא רוב הזמן אצל בועז
כלכלית אין לה את היכולת והיא מעדיפה להתשמש בכסף שאין לה בשביל לברוח לחו"ל
ואמא שלה היום כבר לא מזניחה אותה כמו אז
בגיל 17 אמא שלה שינתה עניינים
אבל הביקורת עדין קיימת וההרגשה של משפחה עדין לא

svtar25

Well-known member
באו נעשה הבדלה בין צורך קיומי לשייכות

כבסיס אדם זקוק לצורך קיומי , אחר כך לביטחון האישי, שלב שלישי שייכות ( משפחה , חברים) . עכשיו יש משפחות עניות , אבל ההורים מאוד חמים, ויש הורה קר . אצל מריה, אמא התעסקה בעצמה ולא בבת , רצתה לסדר את חייה. תיפוסי לחבר העמים , בהחלט! פוגע ? בהחלט פוגע !

Lilo80

New member
היום בפנל ליהי גרינר אמרה שאביבית טובת לב בצורה יוצאת דופן

גם לאויב הכי מר שלה היא תמחל ולא תשמור טינה
וכולם שם דיברו על הנתינה האין סופית שלה .

אז נכון שהיא יצרה לעצמה מראה קריקטורי וזה שלה.
מבחינתי הדבר הכי חשוב בבן אדם זה הנשמה ואם היא טובה
אז אני בעדה

nicknick28

New member
אני שמחה בשבילה שהיא טובת לב בחייה האמיתיים

וזה לא כזה מוזר, הרבה אנשים שהם בלתי נסבלים בבית הם קסם של אנשים בחוץ.
כי הסיטואציה של הבית , הנתק,הבדידות,העצבנות,המחלוקות, הגעגוע...בודדים עד אפסיים האנשים שנשארים טהורים וטובים ואמיתיים בלי להראות שום צד מכוער שלהם בנסיבות האלה.
&nbsp
אני מתארת לעצמי שרובם שם בחייהם האמיתיים הם אנשים אהובים על סביבתם שמקבלים שפע מחמאות ומילים יפות , מי מהחברים ומי מהמשפחה ומי מהבן זוג.
&nbsp
אבל האם זאת תחרות על מה אומרים עליך חבריך בחוץ או על החיים שהיו לך לפני הכניסה לבית? ככל הזכור לי זאת תכנית על קבוצה של אנשים שחיים יחד בנתק מהמציאות ועל ההתבוננות בחיים שלהם שם , איך הם מתנהלים,מגיבים,מדברים בהתאם להתרחשות בבית.
הרי לכל אחד יש שם חבר שיבוא ויסנגר עליו שהוא מהמם ורגיש וטוב לב ושעושים לו עוול ושיצביעו לו. תכף יגיע הגמר - יגיעו קיתונות של אנשים לשבח ולהלל את חמשת הפיינליסטים.

בעיניי הבחוץ הוא הבחוץ ולא רלוונטי לבפנים. אם הטוב לב הזה ויכולת המחילה שלה היו מופגנים בהתנהגותה בבית, מילא. בנתיים במשחק הזה שנקרא האח הגדול היא משחקת מלוכלך. ובנתיים אני לא רואה אותה מוחלת לאנשים, רק נוטרת להם.
&nbsp
&nbsp

queenjane

New member
אני לא מיזמן גילתי שבאמת אנשים שונים מחוץ לבית האח כי היה רא

ראיון עם קסניה טרנטול היא דיברה!!!

אני2018

New member
איזה טוב לב יש ב-

לרוץ ולהלשין לקותי שמישהו חופף את הראש ליאנה במטבח,
או לרוץ לקותי ולהלשין שצעקו שיאנה מוסלמית,
או לרוץ לאלי ולהלשין לו מה מירב אמרה עליו.
סורי. בעיני זה ההיפך מטוב לב.

למעלה