שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

lamalama4

New member
נתינה אין סופית=בישולים עם פראיירים סביבה שמנקים וקוצצים

אז ליהי גרינר אמרה שהיא טובת לב. נו באמת. אותה ליהי גרינר שסילקה אותה מהחתונה שלה כי אביבית באה עם חבר מפוברק ושאלה את הסובבים "נכון הוא יותר חתיך מהחתן של ליהי?". מדובר במטורללת בעלת הפרעת אישיות הסטריונית. בחורה די רעה באופייה, פתאטית וגרוטסקית. יודעת אחרי כמה וכמה עונות של צפיה ולמידה איך דברים מצטיירים בכל מיני סיטואציות מסויימות. טוב לב ממנה והלאה.
וזה לא שאני בעד מירב. זו נבלה וזו טרפה. מירב מאד דומה לאביבית בהרבה תכונות רעות. וגם היא מסחטת תשומי דוחה ונלוזה.

להיהי גרינר שעשתה את עתי מול המצלמות? כן,הגיוני שתתמוך

באביבית.
בהחלט מקרה של אמור לי מי חבריך.

foreigner3

New member
אתמול בפנל גרינר ציינה את טוב ליבה של סימה ואת היחס הנפלא

שלה לתמי ולמריה. איך גוננה עליהן ותמכה בהן.
מעניין אם את זה גם שמעת...

ליהיא גרינר סופסוף אמרה דברים של טעם

שאביבית נשמה טובה, למרות ההופעה הקריקטורית שלה שאין לזה שום קשר לנתינה שלה. אם ליהיא גרינר אומרת את זה, שהיתה יריבה שלה אז תאמינו לה. גם סימה אמרה לפני הדחתה שהיא אוהבת את אביבית ושהיא מקסימה. ממש במילים האלה. סימה, למרות הסתייגותי ממנה, לפחות היתה מצטערת אחרי שהיתה משתלחת במישהו. לדעתי היא אכלה את עצמה על הצורה שהיא התנפלה על אביבית. מירב היא אישה רעה וקרה והיא נהנית שמישהו אחר סובל ועכשיו אדל נדבקה ברוע הזה.

אדל אמרה שהיא נכנסה לאח הגדול בשביל מירב

ויחד עם זאת היא אמרה שהיא גם חברה של אביבית, ואכן בהתחלה היא הייתה עם שתיהן ומבחינת אביבית זה היה בסדר. גם מבחינתה של מירב.
אבל אז הגיע הריב הגדול עם סימה ואביבית ואחר כך אלי וסימה
והדברים בבית השתנו. אני דווקא עקבתי אחרי אדל ואחרי הדברים שהיא סיפרה וראיתי את המריבה שלה עם אלי וראיתי גם איך אביבית לא הייתה מוכנה לוותר
על אלי. אדל נשארה נחושה לגבי אלי והחליטה שאיפה שאלי יהיה היא לא תהיה.
לגיטימי.
מי שעוקב כמוני אחרי האנשים, שומע אותם ואת השיחות שלהם
שם לב לדקויות ולשינויים שהם עוברים בהלך מחשבתם, מרשה
לעצמו גם ללכת בניגוד לדעת הרוב ולחשוב באופן עצמוני על הנפשות הפועלות.
לגבי אביבית,
אני בטוחה אלף אחוז שאין בה רוע. יש בה המון טוב לב, אבל
קו המחשבה שלה הוא מעוות וכל האידיאולוגיה שלה על הגברים ועל איך צריך להתייחס אליהם ואיך צריך לחיות איתם, זה פשוט ילקוט הכזבים. הכל עורבא פרח וזריית חול בעיניים. לראייה כל מערכות היחסים שלה קצרי המועד.
אני האחרונה שאעשה אידיאליזציה לנישואים ולהבאת ילדים לעולם, אבל מצד שני הרדיפה שלה אחרי הממון, החיפוש אחר הגבר האולטימטיבי שיעניק לה כל מה שהיא רוצה בחיים, היעוד שהיא קבעה לעצמה, לשרת את הגבר ולאהוב אותו עד כלות ובתמורה הוא יעניק לה ארנק תפוח בכסף, כל זה לא מוסיף לה כבוד.
בנוסף, את כל האידיאולוגיה בגרוש שהיא פיתחה, היא מעבירה בהרצאות לילדות שקונות את השטויות שהיא מוכרת להן. רק זה כשלעצמו זה בלתי נסלח.

עידMN

New member
את מנסה להבין את אדל?

אדם כזה פלוס כניסה לבית האח הגדול (הוא לעצמו מוציא מאנשים דברים לא נורמלים)
כמו שאמרת אין פה רוע בכלל טוב שיש לה בחור שמחכה בחוץ שתהנה איתו

עידMN

New member
נראה דווקא בחור נחמד, נקווה

הוא המתחתן מתוך אהבה ולא מפרסום
&nbsp
ולנו נשאר לאחל רק טוב

bibaso

New member
אדל לא חייבת להיות עם אלי כדי להשאר חברה של אביבית

היא פשוט הפסיקה לרצות להיות חברה שלה, גם בגלל שהיא תומכת באלי וגם בגלל שהחפירות של מירב חילחלו לבסוף. כבר שבועיים שהיא לא חברה שלה בכלל, והדרך שלה לצאת מהחברות באופן "מכובד" היתה להתפס על הבכי של אביבית בפני מי שכן חברים שלה.
היא לא היתה מעולם חברה באמת ואם כן, אז עם חברות כמוה מי צריך אויבים

Lilo80

New member
זה כל כך שקוף וברור שאדל אף פעם לא היתה באמת חברה

ברגע שאביבית שיטפה את עמוס שהיא פגועה מאדל הדבר הראשון שעשתה אדל ומבלי להתבלבל זה להכריז שאביבית לא חברה ואיך היא מעזה להציג אותה כלא חברה מול הצופים .

האינסטינקט הראשוני של חבר אמיתי זה לתמוך בחבר שנפגע ממך ובטח שלא
לנצל את זה כנגדו

נילי1179

New member
היי יחפה, היום שוחחתי עם מתבגרת שעוקבת אחרי אביבית באינסטגרם

שוחחנו על משנתה של אביבית, על הסרטונים, על המוחצנות, והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותה, וזה שהיא אוהבת אותה זה לא אומר שהיא מסכימה איתה. היא כינתה אותה כשובניסטית. ואז היא הוסיפה, שהיא מצחיקה, שאם מסננים את כל המימיקות, המוחצנות והשובניזם ניתן לראות שהיא לא טפשה. היא סיפרה לי שלא פעם ברגעי משבר (גל ההתבגרות) היא נזכרה באימרות של אביבית שחיזקו אותה. היא גם הוסיפה שהיא אדם נעים ושאלה אותי האם אהבתי את סימה או אביבית. שאלתי אותה לגבי סימה, היא ענתה לי שהיא לא התחברה אליה, לא יכלה להקשיב לה כי היא צרחנית. אז כדאי לא להמעיט בערך הבנות/נערות שצופות בה. ונראה לי שגם אביבית יודעת שהיא הצגה באינסטגרם. ומה שאני חווה מאביבית ביחס לשאר וברגע שאני מסננת את כל המחוצנות, הילדותיות והמצוקות הפנימיות שלה. שהיא אחלה מעדיפה אותה כחברה על פני כל אחת שנמצאת שם.

Lilo80

New member
רבים וטובים עוקבים אחרי אביבית ולא בכדי ללמוד ממנה אלא כי

היא קורעת.

foreigner3

New member
צר לי על המתבגרת. באמת שצר לי עליה.

לא שכנעת אותי שהיא מסתכלת על אביבית באופן תבוני.

lamalama4

New member
אדל בסדר גמור בקטע הזה. אביבית הביאה לה את אלי בפרצוף

אביבית זקוקה לגברים סביבה יותר משהיא צריכה את אדל כחברה. ההגנה המוגזמת על אלי חולנית והגיוני שאדל תתרחק בגלל זה. מה שמפריע באדל זה הליקוק לאל קפונה המאפיונרית מירב הרעה והדוחה.

אמרת שאביבית לא היתה מוכנה לוותר על אלי בשביל אדל

אשאל אחרת: אדל היתה מוכנה לוותר על מירב בשביל אביבית?

מסכימה איתך על הכל חוץ מדבר אחד,באביבית יש רוע והוא גדול

מה שהיא עשתה לסימה,מעשה שיכול לפרק את המשפחה של סימה שכן,היא צעקה לעולם כולו וגם לבעלה של סימה שרואה מבחוץ שהיא יודעת משהו נורא על סימה! משהו שיהרוס לה את החיים.
אבל,וזה אבל גדול,היא לא תגיד מהו,היא לא תתן לסימה את היכולת להתגונן.
היא רק תגרום לנו הקהל ובעיקר להבעלה להתחיל לחשב ולחשוב על מה מדובר.
ואם זה משהו שיכול להרוס חיים? זה משהו שברור שקשור לחיי הנישואים שלה.
אולי זה משהו נורא שעשתה סימה?
אולי בכלל אביבית גילתה משהו על הבעל?
היא זרקה שמועה נוראה לאויר והשאירה את סימה ובעלה להתמודד מול הלא ידוע והבלתי ניתן להתמודדות.

גם מה שהיא עושה לאדל כבר שבוע,רצח האופי הזה,ראיתי אותה במונולוג ארוך למצלמה למה אדל לא חברה.
לא מונולוג מול אדל, מול המצלמה מאחרי הגב של אדל.
אביבית היא חתלתולונת,עיניים גדולות שדומעות מהר בדמעות תנין מתפנקות.
ואז יש גבר מכל אותם אילו שהיא מניקה ומטפחת שלא יקוץ לעזרתה של האישה הקטנה,החלושה הנזקקת?

אביבית מייצגת המון דברים רעים ומעוותים וכך היא גם בעצמה,יש בה רוע והמון עיוות.

למעלה