על מה הצנזורה? אולי אביבית יצאה מהאח ורוצה לצאת? אולי אלי?
ר רינה 157 Active member 10/8/18 #26,658 יש לי הרגשה שהוא יתנה את ההישארות שלו בבית בתנאי שיבטלו למירב את הכרטיס לגמר.... זה ממש הציק לו והפריע לו בבוקר.  
יש לי הרגשה שהוא יתנה את ההישארות שלו בבית בתנאי שיבטלו למירב את הכרטיס לגמר.... זה ממש הציק לו והפריע לו בבוקר.  
א אני2018 New member 10/8/18 #26,671 יש!!! אלי כנראה יוצא מהבית. הביריון עם הפה המלוכלך יעלם מהמסך. איזה כיף!!!!
א אני2018 New member 10/8/18 #26,677 אדל הלכה לישון עם כאב ראש. ואלי דיבר כל היום על רצונו לצאת מהבית. אביבית אפילו רבה איתו ועשתה לו ברוגז על כך. והוא נותר בשלו.  
אדל הלכה לישון עם כאב ראש. ואלי דיבר כל היום על רצונו לצאת מהבית. אביבית אפילו רבה איתו ועשתה לו ברוגז על כך. והוא נותר בשלו.  
Q queenjane New member 10/8/18 #26,680 ממש ממש מוזר אולי זה אחרי שקיבל את התמונה והבין שעדיף לו בקו בקוסטה ריקה? הוא הרי חכם מספיק כדי לדעת שיש 3 זוכים לפניו ולפחות 2
ממש ממש מוזר אולי זה אחרי שקיבל את התמונה והבין שעדיף לו בקו בקוסטה ריקה? הוא הרי חכם מספיק כדי לדעת שיש 3 זוכים לפניו ולפחות 2
א אני2018 New member 10/8/18 #26,682 קודם כל, הוא ממש לא חכם, וגם לא מספיק בקושי. שנית, הוא דיבר על עזיבה מהרגע שהבין שיש כרטיס לגמר, והוא חישב שמירב כנראה תקבל אותו. הוא אמר שהוא עצבני מזה, ושהוא בטוח יריב ריבים מכוערים כתוצאה מכך, ולא בא לו שמשפחתו תראה אותו ככה. לפחות זה מה שהוא אמר.
קודם כל, הוא ממש לא חכם, וגם לא מספיק בקושי. שנית, הוא דיבר על עזיבה מהרגע שהבין שיש כרטיס לגמר, והוא חישב שמירב כנראה תקבל אותו. הוא אמר שהוא עצבני מזה, ושהוא בטוח יריב ריבים מכוערים כתוצאה מכך, ולא בא לו שמשפחתו תראה אותו ככה. לפחות זה מה שהוא אמר.
Q queenjane New member 10/8/18 #26,687 תאכלס צודק בשביל מה לו להשאר שם אין טעם אלא אם כן ציפה לקטוף איזה קמפיין הסלבריטאות בארץ לדעתי לא כזאת שווה לו את זה יש לו חיים טובים הוא חתיכת חרא אבל טיפש הוא לא הוא תחמן מאוד כמו חתול רחוב
תאכלס צודק בשביל מה לו להשאר שם אין טעם אלא אם כן ציפה לקטוף איזה קמפיין הסלבריטאות בארץ לדעתי לא כזאת שווה לו את זה יש לו חיים טובים הוא חתיכת חרא אבל טיפש הוא לא הוא תחמן מאוד כמו חתול רחוב
פ פפריקה חריפה2 New member 10/8/18 #26,856 תאכלס אלי לגמרי צודק אם עזב. אם אין סיכוי לנצח, למה להישאר? אפילו אלה שמגיעים לגמר ולא למקום הראשון, מי בכלל זוכר אותם? זוכרים רק את המנצח, וגם אותו בקושי. תשאלו אותי מי ניצח בעונות קודמות אני לא זוכרת.
תאכלס אלי לגמרי צודק אם עזב. אם אין סיכוי לנצח, למה להישאר? אפילו אלה שמגיעים לגמר ולא למקום הראשון, מי בכלל זוכר אותם? זוכרים רק את המנצח, וגם אותו בקושי. תשאלו אותי מי ניצח בעונות קודמות אני לא זוכרת.
ר רינה 157 Active member 10/8/18 #26,679 בטח יחזרו רק בבוקר כי כבר אחרי אחת בלילה.... כדאי ללכת לישון מחר בטח יהיה כתוב בכיתוביות הרצות....
Q queenjane New member 10/8/18 #26,681 גם בטח אין להם מספיק עובדים שם אחרי כול הכסף שאנדומל הפסידה על העונה הכושלת הזאת בטח פיתרו מלא נינג'ות ואנשי הפקה אז שמים את הבריכה בלופים במקום להעביר מצלמות
גם בטח אין להם מספיק עובדים שם אחרי כול הכסף שאנדומל הפסידה על העונה הכושלת הזאת בטח פיתרו מלא נינג'ות ואנשי הפקה אז שמים את הבריכה בלופים במקום להעביר מצלמות