בקצב הפרישות של המתמודדים, יורידו לנו שליש.
פ פה זה לא בורדל New member 10/8/18 #26,691 ממה שהבנתי קרה אירוע חמור מאוד מגי נחתה ממסוק ישר בבית האח הגדול וחטפה את ישראל איתה ביחד בגלל שהוא ביקש כוס מים מאביבית.
ממה שהבנתי קרה אירוע חמור מאוד מגי נחתה ממסוק ישר בבית האח הגדול וחטפה את ישראל איתה ביחד בגלל שהוא ביקש כוס מים מאביבית.
F foreigner3 New member 10/8/18 #26,700 לדעתי היא לא נחתה. היא פשוט נפנפה כהרגלה בידיים, והן נתקלו בפרופלור של המסוק. זה אסון. עכשיו לא יהיה לה איך לנפנף
לדעתי היא לא נחתה. היא פשוט נפנפה כהרגלה בידיים, והן נתקלו בפרופלור של המסוק. זה אסון. עכשיו לא יהיה לה איך לנפנף
Q queenjane New member 10/8/18 #26,706 אולי בכלל היא חפרה מנהרה שמובילה מתחת לגדר זה מה שהיא עשתה כ כול הזמן הזה שהיא ישנה שם באוהל
E eran2020 New member 10/8/18 #26,732 חחחח חשבתי עלייך אמרתי לעצמי.. מעניין אם מרי ישנה או ערה.. אולי יאלוש שלחה לה הודעה.. הקפיצה אותה.. כנראה אלי עוזב..
חחחח חשבתי עלייך אמרתי לעצמי.. מעניין אם מרי ישנה או ערה.. אולי יאלוש שלחה לה הודעה.. הקפיצה אותה.. כנראה אלי עוזב..
Maybe Mary Well-known member מנהל 10/8/18 #26,737 אז למה לא התקשרת ?! אחיינית שלי התקשרה אליי "דודה דודה את רואה ?! אלי כנראה עזב!" ואני כולי מתוך שינה לא הבנתי על מה היא מדברת
אז למה לא התקשרת ?! אחיינית שלי התקשרה אליי "דודה דודה את רואה ?! אלי כנראה עזב!" ואני כולי מתוך שינה לא הבנתי על מה היא מדברת
E eran2020 New member 10/8/18 #26,742 חחחח דמיינתי לעצמי שאת כבר ישנה.. מתעוררת בבוקר.. עליזה.. מפזמת לך שיר.. מכינה קפה.. נכנסת לפורום.. אלי עזב.. ואת כזה מהההההההההההההההההה
חחחח דמיינתי לעצמי שאת כבר ישנה.. מתעוררת בבוקר.. עליזה.. מפזמת לך שיר.. מכינה קפה.. נכנסת לפורום.. אלי עזב.. ואת כזה מהההההההההההההההההה
Q queenjane New member 10/8/18 #26,760 מה שהכי מעצבן שיחזיר כשכולם יהיו במיטות ונאלץ לנסות לספור מי במיטה
E eran2020 New member 10/8/18 #26,766 וואאא.. אלי לא בבית.. לא.. הוא עושה כביסה.. וואאא.. אביבית נעלמההה.. הא.. היא במטבח.. יווו לא רואים את ישראל.. הוא היה בחדר האח.. יאללה לכו לישון
וואאא.. אלי לא בבית.. לא.. הוא עושה כביסה.. וואאא.. אביבית נעלמההה.. הא.. היא במטבח.. יווו לא רואים את ישראל.. הוא היה בחדר האח.. יאללה לכו לישון