המסרים האלו מפחידים אותי, זה כמו מייל לשימוע
ע עמלץ הפלדה New member 8/8/18 #24,024 אתמול ראיתי אישה ערסית כמו מירב, אז עשיתי :"טיהור" כמו בסרט היא פתחה עלי לא יפה אז עשיתי טיהור הוצאתי את העצבים שלי עליה, וצעקתי עליה בחזרה, ליד הילדים שלה
אתמול ראיתי אישה ערסית כמו מירב, אז עשיתי :"טיהור" כמו בסרט היא פתחה עלי לא יפה אז עשיתי טיהור הוצאתי את העצבים שלי עליה, וצעקתי עליה בחזרה, ליד הילדים שלה
ר רינה 157 Active member 8/8/18 #24,028 מירב ביקשה אישור לצבוע שיער? אני מתה שהאח יעשה לה מה שעשה אתמול עם חצי תספורת....
ר רינה 157 Active member 8/8/18 #24,040 אתמול עצר את אליאב בחצי התספורת כי לא ביקש אישור להסתפר וכעונש הוא צריך יומיים לעשות כביסות ולהדיח כלים בבית... רק אחרי שהבטיח שיעשה את זה קיבל אישור להמשיך בתספורת....
אתמול עצר את אליאב בחצי התספורת כי לא ביקש אישור להסתפר וכעונש הוא צריך יומיים לעשות כביסות ולהדיח כלים בבית... רק אחרי שהבטיח שיעשה את זה קיבל אישור להמשיך בתספורת....
א אלינה75 New member 8/8/18 #24,037 יש באפשרותי להצביע 80 הצבעות אך עדיין לא הצבעתי כי מאז שתמי הלכה וסימה הודחה אין למי וממש לא אכפת לי מי יודח..אני סתם מעבירה הזמן עד שיורידו הגבס ברגל ואחזור להתהלך (מחר) ואז בייי בייי אח כושל אכזבת אותי בגדול..
יש באפשרותי להצביע 80 הצבעות אך עדיין לא הצבעתי כי מאז שתמי הלכה וסימה הודחה אין למי וממש לא אכפת לי מי יודח..אני סתם מעבירה הזמן עד שיורידו הגבס ברגל ואחזור להתהלך (מחר) ואז בייי בייי אח כושל אכזבת אותי בגדול..
ע עמלץ הפלדה New member 8/8/18 #24,072 לצערי, לצערי אחרי פציעה שחוויתי הפסקתי לרוץ, וזה גרם לי לבאלאגן זה לא שהייתי אלוף , אבל חבל ולכן הבריאות הכי חשובה
לצערי, לצערי אחרי פציעה שחוויתי הפסקתי לרוץ, וזה גרם לי לבאלאגן זה לא שהייתי אלוף , אבל חבל ולכן הבריאות הכי חשובה
א אלינה75 New member 8/8/18 #24,078 מסכימה איתך..כרגע במצבי מקווה שלא אצלע אולי פעם אחזור לרוץ רק בריאות לכולם
י יונתנסקי Well-known member 8/8/18 #24,053 איזזו פרוטקציה יש לך פה..... בעבר התנסחתי הרבה יותר בעדינות ממך לגבי מי רב YYY איזו מקלחת קיבלת שאני גזענית... יפה שאצלך זה עובר בשקט.
איזזו פרוטקציה יש לך פה..... בעבר התנסחתי הרבה יותר בעדינות ממך לגבי מי רב YYY איזו מקלחת קיבלת שאני גזענית... יפה שאצלך זה עובר בשקט.