חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ נשר100 New member 8/8/18 #24,164 רועי ומאיה "הסיפור " באח הגדול רועי ומאיה הם ה"סיפור" היחיד בעונה המשמימה הזאת.אין סיכוי שיודח בשלב הזה.אם יגיע לגמר זו שאלה אחרת.
רועי ומאיה "הסיפור " באח הגדול רועי ומאיה הם ה"סיפור" היחיד בעונה המשמימה הזאת.אין סיכוי שיודח בשלב הזה.אם יגיע לגמר זו שאלה אחרת.
י יונתנסקי Well-known member 8/8/18 #24,285 את רצינית ? את חושבת שרועי בסכנת הדחה ? אז אני מהר-מהר הולכת לסמס לו את 10 הקולות שנשארו לי. חשבתי לתת (גם) אותם למריה, אבל אםזה המצב - שיחלוקו.
את רצינית ? את חושבת שרועי בסכנת הדחה ? אז אני מהר-מהר הולכת לסמס לו את 10 הקולות שנשארו לי. חשבתי לתת (גם) אותם למריה, אבל אםזה המצב - שיחלוקו.
נ נעם144 New member 8/8/18 #24,532 אם מריה הולכת זו החלטת ההפקה רועי היחיד שאין לו קבוצה גדולה וקשרים עם ההפקה.(אולי גם לאליאב אין קשרים אבל תמיכה יש לו) דעתי שההפקה רוצה לראות את מריה מתמודדת לבד. הלואי ואני טועה.
אם מריה הולכת זו החלטת ההפקה רועי היחיד שאין לו קבוצה גדולה וקשרים עם ההפקה.(אולי גם לאליאב אין קשרים אבל תמיכה יש לו) דעתי שההפקה רוצה לראות את מריה מתמודדת לבד. הלואי ואני טועה.
ר רינה 157 Active member 8/8/18 #24,119 לבישול שלה יש מחיר גבוה של אובססיה וקינאה ... ממש מתעלקת וחונקת את בני הזוג שלה.... את האובססיה שלה לבני הזוג שלה ראינו בלייב בעונה 4
לבישול שלה יש מחיר גבוה של אובססיה וקינאה ... ממש מתעלקת וחונקת את בני הזוג שלה.... את האובססיה שלה לבני הזוג שלה ראינו בלייב בעונה 4