..מירב שטפה..ת'צבע?.. יצא לה כמו..בצפון קוריאה?.שחור סיני?
ע עמלץ הפלדה New member 8/8/18 #24,086 אביבית עם הבגד הכחול הזה , מזכירה את השחקנית אנג'ל וויט , שהיא בסרטים של לא לילדים, והיא מאוסטרליה
צ צילי36 New member 8/8/18 #24,265 עמלץ אתה נורא נורא חמוד ואני אוהבת לקרוא את מה שאתה כותב גורם לי לחיוך
מרגוליקו Well-known member 8/8/18 #24,148 חחחחחח חבאום של הציצים....   מתאים לה החבאום ומתאים לה הכחול.   ככל שהיא מצניעה את הארסנל שלה היא יותר יפה בעיני....
חחחחחח חבאום של הציצים....   מתאים לה החבאום ומתאים לה הכחול.   ככל שהיא מצניעה את הארסנל שלה היא יותר יפה בעיני....
L lotaria Well-known member 8/8/18 #24,129 המירב המכשפה הזו.היא לצערי תגיע לגמר אבל לא תזכה כ כי לא מגיע לאשה הרעה הסכסכנית הזו.מעניין אם גם אל הילדים שלה היא מדברת בסגנון הדיבור הקלוקל שלה...
המירב המכשפה הזו.היא לצערי תגיע לגמר אבל לא תזכה כ כי לא מגיע לאשה הרעה הסכסכנית הזו.מעניין אם גם אל הילדים שלה היא מדברת בסגנון הדיבור הקלוקל שלה...
L lotaria Well-known member 8/8/18 #24,131 חבל שאביבית ריסנה עד כדי כך את אלי.הוא טוב בלהדליק את הסביבה...מקוה שהיום הוא יתפוצץ על מירב מישהו חייב להוריד אותה מהטירוף שלה.
חבל שאביבית ריסנה עד כדי כך את אלי.הוא טוב בלהדליק את הסביבה...מקוה שהיום הוא יתפוצץ על מירב מישהו חייב להוריד אותה מהטירוף שלה.
ר רינה 157 Active member 8/8/18 #24,142 הוא נידלק רק כשמדליקים אותו ובארבעת הימים האלה כולם שומרים על התHת שלהם לפני ההדחה.... כולם הפכו לנופת צופים.... לא מדליקים ולא נדלקים....
הוא נידלק רק כשמדליקים אותו ובארבעת הימים האלה כולם שומרים על התHת שלהם לפני ההדחה.... כולם הפכו לנופת צופים.... לא מדליקים ולא נדלקים....
מ מעריצה של גואל4 New member 8/8/18 #24,143 למה חושבים שמירב לא תעוף היום האם יש מישהו שמצביע לה. אני מקוה שלעמוס יהיו יותר הצבעות מאשר לה והיא תעוף.
למה חושבים שמירב לא תעוף היום האם יש מישהו שמצביע לה. אני מקוה שלעמוס יהיו יותר הצבעות מאשר לה והיא תעוף.