שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

סומי5

New member
הרבה יותר פשוט. ההפקה מיתנהלת

כרגע מול האמא. ופנתה אליה להכין אוכל. אצל בועז היא לא הכלה שלו. ובגלל ה"סיבוך" בבית גם לא פנו אליו.

סומי5

New member
רועי יקירי. גבר אמיתי לוקח

אחריות על המעשים שלו. ולא מאשים את הצד השני במצב שהוא נימצא בו. אתה לא נילקחת לשם בכפיה. ובכלל לא משנה כמה הצד השני תרם.

ronsil

New member
עוד שבועיים (ואביסלה)לשבוע הגמר, זהו, רואים את הסוף

הדחה כפולה ברביעי הבא אחרי המשימה ועוד הדחת יחיד לפני שבוע הגמר

די מריה די!

סליחה ומחילה בוייאקה, אבל אני לא יכולה לראות שהיא שוכבת במיטתו עם מכנסונים וגופיה, עוטה על פניה ארשת מפתה, מחייכת וצוחקת מכל שטות שהוא מסנן מתחת לשפם, משחקת בשערה לא מסירה ממנו את מבטה והוא מת לישון אבל לא יכול כי היא מונחת במלוא הדרה מולו. שם הרי גולן, הושט היד וגע בם. בדממה בוטחת מצווים עצור. רעבאק, זה לא פייר מה שהיא עושה, זה אפילו מעצבן אותי גם מבלי להיכנס לתוכן דבריהם כי ממילא לא שומעים כלום. אני מסתכלת על פניה וארשת פניה משתנה כל שניה בין מפתה לעצובה. די מריה. די!

בוייאקה מאן

Well-known member
את צריכה להקשיב יותר

היא 10 פעמים שאלה אותו אם הוא רוצה לישון
הוא אמר לה כל פעם לא
גם עכשיו בנסט שהיא שאלה אותו אם הוא רוצה ללכת לישון
אמר עוד מעט

אבל הבחור מאוהב עד כלות הנשמה והנשימה

ויש לו יכולת דיבור אין סופית כמעט,
ולא משנה גם אם עיניו נעצמות מעצמן
הוא ימשיך לברבר ולדבר איתה עד שהיא תפרוש למיטתה או תתעלף. מה שיבוא קודם. הוא בחיים לא יגיד לה שהוא מת לישון, אבל איפה הרגישות שלה? תשלחי אותו לישון. יש לכם מחר יום שלם לברבר את עצמכם למוות.
מצטערת, אני לא אוהבת את ההתנהלות שלה
ועל ההתנהלות שלו כבר דיברנו מעל ומעבר.

נשמה, הסברתי לך לפני דקה

למה היא לא בסדר,
ואתה חוזר ואומר לי שהיא שלחה אותו והוא לא רוצה ללכת.
הסברתי לך שהוא יעמוד לרשותה גם אם ינקזו את כל הדם מגופו ויכניסו לו זונדה דרך האף, הוא לא יוותר על שום דקה להיות במחיצתה ולעשות לה קואוצ'ינג או להיות לה למנטור.
אבל היא? איפה היא בכל הסיפור הזה?
את רואה שעוד רגע הוא מתעלף מעייפות, אז מה את שואלת אותו בכלל?
תעזבי אותו. לכי למיטה שלך. תחכי שהוא ירדם, ואז תצאי החוצה ותתפסי פראייר
אחר, מישהו כמו ישראל או אלי או כל מישהו שעדיין ער.
ההתנהגות שלה מולו אשכרה מחרפנת אותי.
ובנוסף, כבר אמרתי, בפרק הזמן שאני צפיתי כשהיא הייתה במיטתו, היא לבשה על פניה ארשת כל כך מפתה עד כי אני בעצמי הובכתי. מופע פתיינות כזה לא נראה המון זמן. באמת יש לו עצבים מברזל. אני לא יכולה לסבול אותו אבל גם היא מתחילה לעלות לי על העצבים.

בוייאקה מאן

Well-known member
אז מה היא יכולה לעשות?

ומצחיק שכולם רואים אותו מפתה את רועי
אבל שהיא מדברת עם מירב יש לה את אותו פיתוי כי זו היא זה לא פיתוי
והיא לא יכולה להכנס למיטה ב1 בלילה כי היא לא עייפה
היא אומרת כל הזמן שהיא אחרונה שנרדמת
ולפני כמה ימים שהוא "הלך" לישון מוקדם היא יצאה לבד לחצר ואז הייתה בחדר האח כמה שעות
כי היא לא נרדמת
אז ללכת לישון בשביל שהוא ילך לישון לא יקרה וכל עוד היא ערה הוא ישאר ער בכח
בגלל זה שהוא "הלך" לישון לפני כמה ימים והיא לא הוא כל שניה קם לבדוק איפה היא והתעצבן ועשה רונדלים של עצבים כי הוא לא מצא אותה

אתה באמת רואה כשהיא מדברת עם מירב את אותה ארשת פנים?

מצטערת,
לא. אני לא רואה את זה.
עם מירב היא צוחקת ועם סימה היא הייתה מתפנקת ועם אדל ודניאל היא מאופקת
ורק עם רועי, לא עם ישראל ולא עם אלי, היא מעלה על פניה פרצוף של בובה עם חיוך בעיניים וחצאי חיוכים כאלה מפתים תוך כדי טיפול בשיער שוב ושוב והצצה לעבר המצלמה. נו, די בחייך. אני אישה, אני יודעת טוב מאוד מתי אישה אחרת מפתה.
מריה היא אלופת המצלמות. היא מצטלמת כל היום כל יום. היא יודעת בדיוק איך לשחק ולתפוס את המצלמות שיהיו עליה ומה שהיה אמש במיטה לפי איך שאני ראיתי את זה, זה היה מופע פיתוי לשמו. לא אהבתי את זה ואפילו הובכתי. אחר כך כשהם יצאו החוצה וישבו בחדר הארונות כאילו זאת פעם ראשונה שהם מגלים זה את זה, כבר נשברתי ופרשתי. כמה אפשר? זה עינוי יפני.

בוייאקה מאן

Well-known member
בשיחה רצינית כן

לפני כמה ימים מירב והיא דיברו בשקט בינהן אותו מבט אותה שפת גוף
וככה היא הייתה גם עם תמי ועם שמס ועם סימה
ועם ישראל יש לה את פרצוף הבובה בכל פעם שהם נכנסים לשיחות כבדות
זה המבט הכבד שלה לא הרומנטי שלה
תראי תמונות שלה עם בועז תראי את המבט הסקסי שרמנטי שלה

טוב, אתה מכיר אותה טוב יותר ממני, אני יכולה להעיד רק על מה

שאני רואה
ואיך אני תופסת אותה כאישה
ויכול להיות שאתה בתור גבר גם שבוי לא פחות מרועי ואוהב את הדמות שלה ללא כחל ושרק ואילו אני שמאוד אהבתי אותה בהתחלה כשהייתה עם תמי, עם הזמן
עקבתי אחריה ולמדתי אותה ואני מסתכלת עליה כאישה וכאימא
וההתנהלות שלה לא מוצאת חן בעיני.
היא יפה, היא בובתית, היא פנטזיה לכל גבר מצוי, היא אינטליגנטית ונבונה, יש לה יכולת שיחה, אבל היא לא נכנסת לי לנשמה והזיווג הזה עם רועי פשוט הפך לעינוי מבחינתי.
ושוב, אני רואה אותה בעיניים שלי כאישה ומן הסתם
לא נראה אותה לעולם באותן העיניים.

בוייאקה מאן

Well-known member
הלוואי הייתי שבוי

אולי הייתי מצליח להנות יותר
אבל רוב הזמן אני סובל
כי השיחות שמעצבנות אותכם מעצבנות אותי יותר
ויותר מעצבן אותי לראות שהיא נהנת עם אחרים צוחקת איתם יושבת איתם ואז שותקת כי מישהו החליט לדבר מעליה
כי אותו מישהו רוצה שכל הזכרונות שלה וכל החוויות שלה יהיו כשורות רק בו

והפני בובה קיימים אצלה טאי ראה את פני הבובה ישראל ראה תמי ראתה סימה ראתה שמס ראתה מגי ראתה
כנראה שהיא או פשוט כזאת או מאוהבת בכולם

queenjane

New member
לא רק שהוא נמשך אליה הוא מאוהב בה ורואיםםםםםםםם אז דבק דבק א

אבל היצור האומלל הזה לפחות אמיתי ומריה רמאיתתת זה לא שהיא לא מחבבת אותו היא כן פשוט האבה שהיא טענה שיש לא קיימת הרגשות ממש לא הדדיים וגם לפי ההתנהגות שלה היא לא אוהבת גם את בועז
ותאכלס בחורה בת 22 שעשתה כלכך הרבה שיפוצים ומתחזקת אינסטגרם פרובוקטבי והכול בשביל להיות מפורסמת אפשר להאמין לה שלא תעשה הכול בשביל הפירסום? בחורה שמעידה לבד שאם יש לה מטרה תינעל עליה כדי להגיע לאן שרוצה וגם בועז אמר בראיון אותו הדבר האם נאמין שלא תעשה מה שצריך כדי להתפרסם?

masino

New member
רצו לצאת החוצה אבל ידעו שאלי שם והשפנים פחדו להתמודד...

ומריה אמרה משהו "נפלא" אחרי שאמר לה שיכול להיות שיגידו שהיא לא מספיק מעניינת.
היא : הם לא יוכלו להחליט בשבילי שאני לא מעניינת.

היא לא מודעת לעצמה בכלל.

יעל5000

New member
מריה מאד מודעת למצלמות וזה מה שדופק אותה יותר.בנוסף

לביישנות הטבעית וחוסר הבטחון שיש לה.
וזה גם הגיל כן.
חבל

queenjane

New member
זה תקליט שנתקע מתחילת העונה צריך לשבור את כול הפטפון ולהעיף

את שניהם הביתה באותה הדחה דיי לשחרר אותם ואותנו לחופשי

למעלה