בויה זה מקסים שעדיין יש לך כוח לנושא הזה כל פעם מחדש
כי ניכר שזה נושא אמביוולנטי ובעיני המתבונן ואין פה תשובה אחת. אני מבינה למה אתה מגן עליה, כי בכל זאת אתה עוקב אחריה באופן יומיומי וכבר יודע לקרוא טוב את ההתנהלות שלה ויודע מה היא אמרה ומה היא לא אמרה .
אבל אני יכולה להבין גם למה להרבה אנשים זה נראה עדיין מעשה לא תמים מהצד של מריה ושלמעשה היא מושכת לקשר האומלל הזה בדיוק כמו כמו רועי(אולי קצת פחות ממנו, כי בכל זאת רועי כבר כתב דוקטורט בלהיות הסטוקר של מריה).
יש דברים שהוא התחיל, יש דברים שהיא המשיכה ושימרה למרות שהייתה צריכה לשים סטופ כנראה. לסיכומו של יום, שניהם מאמללים אחד את השני וכולנו ננשום עמוק כשהחודש הזה ייגמר או אפילו לפני אם יהיה לנו פה הדחה כפולה לפני הגמר של מריה ורועי סטייל עדן ואינדל.

על פני השטח מריה אומרת את כל הדברים הנכונים,כל מה שהיא צריכה להגיד כדי שזה לא יחשב\יראה שהיא חלק מהדבר הזה, אבל האקטינג אאוט שלה עובד שעות נוספות ולפעמים זה מטמטם לראות את זה.
אני לא באמת יכולה להאשים אותה, משעמם לה ומשעמם לכולם שם , מה כבר נותר לה לעשות אם לא לדבר עם רועי שיחות ליליות בנאליות עם זיקה פלרטטנית. זה או זה או לבהות בקיר.

זה לא באמת משנה,התוכנית הזאת נגמרת עוד כמה שבועות וכולם כרגע חסרי פואנטה בבית הזה. סתם, עברה לי בראש המחשבה הזאת.

אם רצו עינוי אמיתי במשימה האחרונה עם קוריאה, היו צריכים להשמיע להם שיחה של רועי ומריה