שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

efrat511

New member
היא לא אותנטית ומהתחלה לא באה לי טוב

עוד כשהסבירה לישראל על זויות מצלמה, שלא כדאי לו לתת את הבמה לתומר ולריב איתו, גם לא הפסיקה למזמז אותו מרגע ראשון.
ביום השני כשנכנסו עוד אנשים אחרי שהרגישה בקבוצה מגובשת עם הראשונים שנכנסה איתם, היא כבר הספיקה להרגיש חשיבות והתבטאה בהתנשאות כלפיהם - אנחנו כבר מגובשים ויהיה קשה להתקרב לאחרים שוב או משהו כזה

queenjane

New member
ועוד אחרי שטאי חשף שההפקה דחפה אותו לדבר עם מריה ומריה תמיד

אמרה שרק עם טאי היא הצליחה לדבר ולהיפתח והשיחות העמוקות שלה עם טאי התמצו בלהגיד שיש לה חרדה חברתית ולמה חושבים שבגלל שהיא יפה אין לה מה להגיד שזה שחזור לקדיחה שהיא קודחת לרועי כול פעם

חופשי. דווקא בהתחלה חשבתי שחביבה, אבל חוסר האותנטיות ניכר.

בשבועות האחרונים אני ממש מתקשה לחבב אותה.
חרטטנית גדולה.

queenjane

New member
עוד איכשהו הייתי סלחנית כלפיה כשחשבתי שזה אולי הדדי כלפי רוע

רועי אבל זה לא היא לא נמשכת אליו בשיט ורואיםםם סתם מצאה פראייר שיכולה לתרגל עליו מונולוגים של מסכנות על העבר הווה עתיד שלה

queenjane

New member
גם אהבתי את המניפולציה שלה לפני ההדחה האחרונה אמרה שהיא פעם

ראשונה מרגישה בית ומשפחה בתוך בית האח הגדול
מאוד אמין

כן, בתחילת העונה, בועז סיפק לה משפחה. לפני ההדחה, העלתה

את דרגת המסכנות.
כבר כמה פעמים שינתה גרסאות לגבי עוד דברים.
מבחינתי, נופלת על אמינות ומניפולטיבית נורא.

efrat511

New member
עד לפני כניסת החדשים רועי ומריה היו נקודת האור שלי בבית-מתח

מיני יעני.
עכשיו ההיפך הגמור - בלתי נסבלים בעיני ומצידי שיעופו יד ביד כמה שיותר מהר. הם די מין מצא את מינו, אותה גברת בשינוי אדרת. אם פעם ריחמתי על אדון רועי, היום לא מוצאת שום חן במנוזל האינטרסנט. שניהם דואגים רק לתחת של עצמם, נדבקים כמו טפילים לדומיננטים בבית כדי לרכב על גביהם ולהיות זנב שני עד חמישי בגמר, לא תורמים כלום בבית, מצדדים ברעה נחשית כמירב, חסרי חוליות, חסרי עניין בסביבתם, לא יוזמים. חפרנים סתמיים שמרוכזים בעצמם.

queenjane

New member
דווקה על רועי אני מרחמת הוא לוזר נצחי הוא פשוט מה שקוראים לו

גבר בטא קלאסי והוא עדיין לא התגבר על להיות ילד דחוי הוא בכוח מחפש שהמגניבים יהבו אותו ובדיוק בגלל זה ישראל לא סופר אותו כי הוא יודע שמה שהוא לא יעשה לרועי רועי יחזור על 4

נעם144

New member
רועי יעשה זאת מתוך הסלחנות שבו .אין לו את

הדורסנות של ישראל שד"א יצא משיחה שכאילו
התפרק בה בלי לרצות וברור שזה תכנית מגירה שלו לישורת האחרונה.
&nbsp

queenjane

New member
נכון שולף סיפורים במקומות הנכונים למשל כשהיה מועמד להדחה פעם

קודמת עשה שיחה בחוץ עם מירב שסיפר לה סיפורים עצובים

nicknick28

New member
אני חושבת שאנחנו שוכחים את הגיל של מריה שמהווה פקטור פה

היא מתארת סוג של יחסים לא פשוטים עם אמא שלה , קשר מתנדנד של אמא ובת שלא רואות עין ועין, לא בקשר טוב וקרוב.
אבל בתכלס, מריה לא קולטת שהיא לא ממציאה פה את הגלגל,היא חושבת שהיא מקרה חריג ומיוחד - אמא שלא מבינה את הבת שלה? האם השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב? זה גלגל החיים אפשר להגיד - השלב של הקונפליקט וחוסר ההסכמה וההבנה בין הורה לילד. אצל כל משפחה זה בא בעוצמות שונות אומנם אבל תראו לי אדם שאף פעם לא הרגיש שההורים שלו לא מבינים את החיים שלו...סביר להניח שלא תמצאו אחד כזה.
&nbsp
ומריה לא מוסיפה עם ההתנהלות שלה בנושא ...ניכר שהיא לא מצליחה לקבל את זה שאמא שלה מנסה, בדרכה, להתקרב. היא מעין שמה לה קיר - פגעת בי בעבר ועכשיו אני לא אסלח לך ולא אקבל את הנסיונות שלך לכפר.
&nbsp
בתור צעד ראשון - מריה צריכה לקבל ולהבין שזאת האמא שלה, כמו שהיא עם חוסר המושלמות ועם הקטעים המעצבנים. אם היא רוצה איזשהוא סיכוי לקיים פה יחסים כלשהם היא חייב לקבל את ההבנה הזאת.. שהיא כבר לא תתקן אותה להיות האמא המושלמת שהיא רואה בבתים אחרים. אחרת כל החיים היא תהיה במרדף ללא סיום.
&nbsp
הבעיה העיקרית היא שאנחנו מצפים ממריה להבין ולהסיק מסקנות שמבינים בשלבים מאוחרים יותר בחיים ולא בגיל 21 כשעוד לא התחלת את החיים ולא חווית כמעט כלום בחייך הבוגרים.
את ערך המשפחה לומדים ברגעים הלא פשוטים בחיים - כשעוברים פרידה, כשעוזבים את הבית,כשמתחנים ויולדים, כשיש קשיים כלכליים,כשאתה חולה וצריך עזרה או בכל סיטואציה אחרת בה אתה מרגיש שהחיים מתפרקים ומבין שהיחיד שיתמוך בך ויישאר בשבילך בכל מצב גם אם אתה לא מושלם - זה ההורה שלך.
מריה עוד לא שם, עוד לא הייתה לה סיטואציה כזאת שאמורה לגרום לה להבין את המציאות האמיתית - להבין שאז מה אם אמא שלה לא מבינה ולא תומכת בכל צעד שלה, היא עדיין קיימת וזה כבר משהו בפני עצמו שאין לו תחליף בשום דמות אחרת בחיים. גם אמא שהיא לא בהכרח מושלמת עדיפה על חוסר בהורה.
&nbsp
גם אנחנו, אם נחשוב על זה , ראינו והבנו את הורינו אחרת בגיל 20 ובגיל 30 וכן הלאה.
חוויות החיים והזמן שעובר גורמות ומביאות לשינוי בתפיסה שלנו כלפיהם.
ומריה,מה לעשות, עוד לא הגיעה לשלב הזה בחייה.
כרגע היא בשלב שהיא מצליחה לראות רק את החוויה של עצמה ולא של ההורה.

היא בהחלט צעירה, למרות שיש בינינו גם כאלה, שעשו בגיל צעיר

את ההפרדה, שההורים הם בני אדם בפני עצמם.
אני מודעת לכך, שישנם עוד הרבה יותר כאלה, שגם בגיל מבוגר אינם משכילים לעשות זאת.
אני לא מתייחסת כל כך ליחסיה עם אימה, כי אין לי מושג מה באמת קורה שם.
אני כן מזהה אצלה נטייה להגזים או לשנות גרסאות ולעשות מניפולציות על הצופים, וזה מה שמפריע לי בה.

nicknick28

New member
נכון שזה בא לכל אחד בגיל אחר

כרגע אם לנסות להבין את השלב הכרונולוגי בו היא נמצאת בחיים - היא נראית לי כאחרונת הטינייג'רים שכועסים על ההורים ש"הורסים להם את החיים" וכמו כל נערה מתבגרת מצויה - היא רואה את החיים ביותר דרמה ממה שהם באמת.

סומי5

New member
אמרתי בעבר שהגיל המנטלי שלה

מפגר יחסית לגיל הביולוגי. לא נעים להגיד, אבל זה מה יש.

queenjane

New member
דווקה בעיני היא מאוד קרה ומחושבת יותר מהרבה מבנות גילה פשוט

לאן שהיא מכוונת זה מאוד שטחי אז נדמה לנו שהיא טינאייג'רית זועמת
אבל היא חדורת מטרה רוצה בכוח להתפרסם ולא בוחלת באמצעים שזה הרבה יותר מרוב בנות גילה שרוצות להתפרסם היו עושות

nicknick28

New member
קרה ומחושבת לא בהכרח אומר בוגרת או בשלה

זה אפילו מזכיר סוג של מרד נעורים - לחשוב שאפשר להתכחש למציאות מסביב ולהמשיך בשלך

nicknick28

New member
יש בה משהו מטעה במריה

בגלל שהיא דוגמנית, אז חיצונית היא נראית יותר בוגרת ממה שהיא, הבגדים והאיפור שהיא דואגת כל יום לשים בחרדת קודש והפוזות של אישה מפתה בבגד ים באינסטגרם,היא מציגה חזות של אישה בוגרת. ולכאורה היא מנהלת שיחות כבדות על נושאים של מבוגרים .אבל מבפנים היא לא האישה הבוגרת שהיא מתיימרת להציג.
והעובדה שהיא שקטה גם כן נבלבלת כי זה נדמה לנו כאיפוק בוגר על אף שזה לא בהכרח מגיע ממקום כזה...יותר ממקום של לא יודעת מה להגיד.
&nbsp
כל הדבר הזה רק מגביר את הדיסוננס בין הגיל הביולוגי למנטלי.
על אף הדיבור הבוגר, אם מקשיבים לה בין השורות, מרגישים שמדובר בסה"כ בילדה שעוד לא הבינה הרבה דברים בעולם המבוגרים. ולא סתם היא ככה מתנדנדת בין רועי לבועז בלי יכולת החלטה, ולא סתם היא ככה מקטרת על אמא שלה במילים של נערה מתבגרת. ולא סתם היא לא מרבה לדבר ליד אחרים

queenjane

New member
אני לא מוכנה להצדיק התנהגות זוועתית רק בגלל גיל כמו שאני לא

מצדיקה את הילד שזרק בקבוק על ראש של חתול והרג אותו וצחק על זה
כמו שאני לא מצדיקה ילדים שמענים ילדים בפייסבוק עד שאלו שמענים אותם מתאבדים
אומנם היא כאילו לא פוגעת באף אחד אבל אם היא היתה עם בועז 7 שנים ומתנהגת אליו ככה בקושי מזכירה אותו ומפלרטטת ככה בבוטות כדי לקדם את עצמה
בדרך היא גם יודעת שהיא פוגעת ברועי ושהיו לו סיפורים דומים בעבר עם בחרוות שפגעו בו ושהוא רגיש ויפגע אז למה לעשות את זה?
הקריירה שלה שווה את זה?
לשרוף את אמא שלה מול מדינה שלמה למרות שהיא גרה איתה שווה את זה שמישהו ירחם עליה ויצביע לה להישאר עוד שבוע?
צר לי אין לי אמפתיה אליה היא נצלנית ודורסנית

למעלה