אח גדול מה עשית???תחזיר מיד לשיחה של מריה וישראל..מיד
L lotaria Well-known member 6/8/18 #23,083 לדעתי השיחה הזו בין ישראל ומריה היא השיחה הכי מענינת מאז תחילת התכנית.
ח חתול שחור רגל New member 6/8/18 #23,091 עדיף ישראל ומריה, הייתה כבר שיחה בעבר אבל לא כזאת ישראל יושב רגוע וכולו קשב.אין לו לאן לרוץ, התקרב יותר למריה
עדיף ישראל ומריה, הייתה כבר שיחה בעבר אבל לא כזאת ישראל יושב רגוע וכולו קשב.אין לו לאן לרוץ, התקרב יותר למריה
צ צופה202020 New member 6/8/18 #23,100 מריה מנצחת את כל הבית באינטלקט והיידע שלה. שני האלפבתים דופקים לה הרצאה. את השיחה שניהלה עם ישראל (כאשר היא מובילה אותה), יש להקליט ולשדר. אלופה הקטנה.
מריה מנצחת את כל הבית באינטלקט והיידע שלה. שני האלפבתים דופקים לה הרצאה. את השיחה שניהלה עם ישראל (כאשר היא מובילה אותה), יש להקליט ולשדר. אלופה הקטנה.
ר רואה בעניים New member 6/8/18 #23,110 אני תמיד מגלה את זה שהיא בשיחה עם ישראל. הוא יודע להוציא ממנה דברים והוא יודע להקשיב. בשיחות שלה עם רועי אני מיד שמה על מיוט. זה נורא
אני תמיד מגלה את זה שהיא בשיחה עם ישראל. הוא יודע להוציא ממנה דברים והוא יודע להקשיב. בשיחות שלה עם רועי אני מיד שמה על מיוט. זה נורא
R ronsil New member 6/8/18 #23,088 אל אל ישרואל ,גם היום מירב בישלה האכילה ניקתה עבור כולם? לא בסדר מצידם, פרזיטים מניאקים נצלנים
E efratit7 New member 6/8/18 #23,106 רועי חצי צרה-הוא לפחות שתק ונתן להם לדבר -אבל גם אלי הופיע ומתערב בשיחה
י יונתנסקי Well-known member 6/8/18 #23,111 זאת היתה אח"כ שיחה קבוצתית, רועי כמעט ולא דיבר ואלי אמר כמה דברים טובים ולענין.
ה הלוחשת לשורות New member 6/8/18 #23,097 מי מקליט את השיחה של מריה וישראל? אני אוהבת אותם ביחד החשופית כבר הגיעה?
R ronsil New member 6/8/18 #23,105 הכי בהול להדחה במיידית, אליאב מירב ואדל,הסחלה שבסחלה אדל עולה במדרגות השבוע, זה בטוח