שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

בוףףברכה

Well-known member
אפשר...למצוא..מוהל/שוחט...
...ברבנות...

אולי..תבוא הישועה..משמים..
כשלרפואה. , ..נגמרו..הפתרונות..

toly7

New member
יש מצב בופי אולי מוהל יציל אותנו למרות שאני סקפטית

בתור אחות לרופאה מהוללת אני מודיעה לך חגיגית שאין ברפואה נכון להיום פיתרון ללקקנות המטורפת הזאת.
אני ביררתי את זה איתה אגב.

gay55

New member
גם אני הפסקתי לצפות ב26 קוראת רק בפורום חוסכת לעצמי את

העליבות שנשארה

אני כל כך מאושרת שהתנתקתי

מערוץ 26.רשת גימל חזרה לשדר בסלון. לא רואה את אלי הזבל.ראיתי את סימוש בערוץ 13. אני לא משתתפת בסקרים והצבעות ולא איכפת לי מי מוביל.. נגמלתי. וכיף לי. תודה סימוש שאת בחוץ למרות שהייתי יותר שמחה אם היית נשארת והזבל היה יוצא.

toly7

New member
אילנה שאי ברכה חמודה שלי כל הכבוד לך ולחברות שלך על כל מה

שעשיתן למען סימה זה לא מובן מאילו כל הכבוד לכן מכל הלב שאפו.

some1here4

New member
סימה
סיכום היום שאחרי..

סימה​

היית דיירת מורכבת, הוספת המון עניין (מתחילת הדרך), הכנסת חיים, הכנסת שמחה, הבאת אמת ! ! הבאת אותנטיות ! ! הבאת דוגמא ! ! דוגמא לאישה חזקה עם עוצמה ועם רגש אינסופי ! ! חברת אמת ! ! נאמנה ! ! -לעצמה, לחברים שלה, לרגשות שלה ולעמדות/דיעות שלה ! ! לא פחדת להביע את העמדות שלך ולהילחם ! ! לא פחדת להרגיש וללכת עם הלב ! ! היית דיירת נפלאה והבאת לידי ביטוי את האג'נדה שלך כשהרמת את עצמך והתעצמת מתוך כל קושי שחווית בבית ! ! וכנראה שגם מחוצה לו.. מבחינתי, -ניצחת ! ! וזכית בהמון אהבה והערכה אינסופית ! ! ..להם, -את ראויה ! ! והם, -ילוו אותך בהמשך הדרך ! !

העונה, -ההצבעות לא מייצגות את אהדת הקהל כי מקומה של סימה היה בגמר ! ! ללא שום צל של ספק ! ! שיטת ההצבעה לא משקפת אהדה, אלא אינטרס ! ! התנהלות ההפקה, משקפת משחק מכור ! !. ההצבעות נתונות לזיופים ואינטרסים של המתמודדים, של משפחותיהם וכמובן שגם של ההפקה ! ! הפקה שהוכיחה את עצמה בחוסר מקצועיותה, לאורך כל הדרך.. הכניסו, הוציאו והכניסו שוב דיירים מוכרים לבית, נתנו גיבוי לאינטרסים האישיים שלהם והביעו זלזול עמוק באינטליגנציה של הצופים ובאמון שלהם באמצעות עריכה מגמתית ! !. למעשה, הם ראויים להישאר עם אביבית וחבורת השחקנים שמקיפה אותה עד הסוף. לפחות לאביבית, היה מניע אישי.. לעומת דיירים אחרים שהוכיחו את ההתנהלות האסטרטגית/המחושבת שלהם ומעולם לא הביאו לידי ביטוי ולו חלק מהערכים שהם מייחסים לעצמם. אולי מגיע להם לראות את אביבית משתלטת על האינטרס שהניע אותם בדרך הזאת. ככה או ככה, אביבית שיחקה משחק מלוכלך וסימה עמדה מולה כמו גדולה ! !

סימה נכנסה, התנהלה ויצאה כיאה לאישה חזקה, חסרת פחד ובעלת לב רחב ! ! כ"כ שלמה עם עצמה ! ! ובצדק ! !. עם הדחתה של סימה, אבד כל עניין שנשאר לי בעונה הזאת.. אז כנראה שהכל לטובה :)

למעלה