Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,571 אם אין משימה עד יום רביעי זה באמת יהיה שיא השיעמום פעם היו עושים להם שתי משימות בשבוע אחת משימת תקציב ואחת משימת פרס
אם אין משימה עד יום רביעי זה באמת יהיה שיא השיעמום פעם היו עושים להם שתי משימות בשבוע אחת משימת תקציב ואחת משימת פרס
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,577 יאלוש השתגעת???? משימה אחת הם לא מצליחים לעשות טוב אז 2?
Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,586 אוי נכון מה חשבתי לעצמי מצד שני מה אכפת לי אז שיכשלו העיקר שיהיה מעניין. נראה לי שהשיעמום יגיע לשיאים שעוד לא הכרנו השבוע
אוי נכון מה חשבתי לעצמי מצד שני מה אכפת לי אז שיכשלו העיקר שיהיה מעניין. נראה לי שהשיעמום יגיע לשיאים שעוד לא הכרנו השבוע
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,588 הכישלון זה לא מה שמפחיד אותי יותר מפחיד אותי שלוקח להם 16 שעות לבנות סט פשוט של משימה שלוקחת 4 שעות
Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,593 אה גם את זה שההפקה השנה לוקה בחסר שכחתי שיביאו להם כדור וסל, לא צריך שעות הכנה בשביל זה או שכן
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,594 ברור שצריך הכנות לפני זה פעם קודמת שהביאו להם כדורים הם נתקעו על הגגון בחצר ככה שאפילו כדורסל זה קשה מדיי לדיירים האלה אז צריך לבנות להם מגרש מיוחד (כמו חדר בבית משוגעים שהאו מספוג)
ברור שצריך הכנות לפני זה פעם קודמת שהביאו להם כדורים הם נתקעו על הגגון בחצר ככה שאפילו כדורסל זה קשה מדיי לדיירים האלה אז צריך לבנות להם מגרש מיוחד (כמו חדר בבית משוגעים שהאו מספוג)
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,603 אי אפשר יש 2 דיירים שמפחדים ממים וזה לא הוגן שהם לו יכולים להשתתף וגם הבנות ידאגו לשיער יותר מאשר להנות
אי אפשר יש 2 דיירים שמפחדים ממים וזה לא הוגן שהם לו יכולים להשתתף וגם הבנות ידאגו לשיער יותר מאשר להנות
Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,607 דג מלוח מחבואים אמת או חובה נוסף? די נגמרו לי הרעיונות טוב אז לא משימות-מסיבה עם אלכוהול ומוסיקה שתימשך יותר מ5 דק’
דג מלוח מחבואים אמת או חובה נוסף? די נגמרו לי הרעיונות טוב אז לא משימות-מסיבה עם אלכוהול ומוסיקה שתימשך יותר מ5 דק’
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,611 ניסו דג מלוח לא עבד להם מחבואים שיחקו מלא פעמים שכבר נגמרו המחבואות ומסיבה אמיתי האח לא יכול לעשות זה לא מצטלם טוב עדין יש סירטונים של ברק עם בוקסר ומגש מסתובבים ברשת
ניסו דג מלוח לא עבד להם מחבואים שיחקו מלא פעמים שכבר נגמרו המחבואות ומסיבה אמיתי האח לא יכול לעשות זה לא מצטלם טוב עדין יש סירטונים של ברק עם בוקסר ומגש מסתובבים ברשת
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,615 זוכרת אתמול שדיברנו על מה שההפקה שוכחת על הזמן זה נוסף לרשימה גם את זה הם שכחו
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,624 או שרצו להכניס לגברים גם משפחות אבל מגי איימה על כל החברים של ישראל שלא יסכימו בשביל שהיא זו שתיכנס וההפקה מפחדת שהיא לא תרצה לצאת
או שרצו להכניס לגברים גם משפחות אבל מגי איימה על כל החברים של ישראל שלא יסכימו בשביל שהיא זו שתיכנס וההפקה מפחדת שהיא לא תרצה לצאת
Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,632 פחחחח נכון מגי הורסת להם מבחוץ את כל התוכניות   אם הם מנסים לעשות מסיבה בחוץ אז היא באה לצעוק ועכשיו גם את זה היא הורסת להם תכל'ס יכול להיות שהם פוחדים ממנה גדול
פחחחח נכון מגי הורסת להם מבחוץ את כל התוכניות   אם הם מנסים לעשות מסיבה בחוץ אז היא באה לצעוק ועכשיו גם את זה היא הורסת להם תכל'ס יכול להיות שהם פוחדים ממנה גדול
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,634 בגלל זה מביאים אותה לכל תוכנית אפשרית בערוץ 13 שהיא תהיה עסוקה בכל דבר חוץ מבבית האח עצמו