שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

רינה 157

Active member
גם היום בתקציב מירב הייתה קטנה והכנועה ואפילו אמרה

לאביבית:״אני יכולה להגיד משהו״? ..... טוב שלא הצביעה כדי לקבל רשות דיבור.....
זהו.... חבורת הרשע סתמה לכולם את הפה ומכאן ואילך מאוד ברור מי שולט בבית!!!!
&nbsp

תלוי איך את מסתכלת על זה. אני דווקא חושבת שחבורת האור סתמה

את הפה לחבורת הרשע שזאת מירב ואדל. רועי ומריה ודניאל סתם נגררים. מירב בקשה רשות להגיד משהו במשימת התקציב? חחחחחחחחחחחחח יוצא מן הכלל. הפשפש ירד בחזרה למטה גדול!!

ronsil

New member
לא מדויק, שרוליק שם לב שאביבה השתלטה על התקציב והתערב

ומאותו רגע כולם השתתפו בהכנת התקציב( משימה שניתנה לאלי ע''י האח)

יעל1410

New member
בכל רע יש טוב..

עצוב לי שסימה הודחה.. אבל אני חוזרת לחיים שלי.. איבדתי אימון בתוכנית .להבנתי, ההדחות לא משקפות את רצון הצופים.. לא מתכוונת להשתתף בקרקס הזה , אבל משאירה את הערוץ כדי להנות ממריבות (ואני לא אדם רע) כדי שכולם ייראו ויפנימו מי הכי לא אמין בבית.. נו באמת דניאל בבית וסימה בחוץ??? זה לא ייקח הרבה זמן עד למריבה עם אביבית, היא הרי יודעת לדרוש לא פחות מלתת.. הגברים יתייאשו בסוף.. ומעריכה שיהיה פיצוץ רציני, וזה יהיה הסיפוק שלי על האכזבה שסימה הודחה.. שבוע נפלא לכולם..

אלינה75

New member
שבוע נפלא
גם אני פורשת כי יודעת בוודאות שלא

אנחנו הצופים מחליטים מי יהיה המודח אז אין לי עניין יותר במשחק ביי ולהתראות בעונה הבאה בתקווה שתהיה טובה יותר מהנוכחית

queenjane

New member
עצוב לא לראות את הלבבות של תמי ולא לראות את הלבבות של סימה

לא מצליחה להביא את עצמי לצפות בחרא הזה
לפחות מישוה שמח מכמה כושלת העונה-יורם זק ותאכלס מגיע לו לשמוח הוא באמת מוצלח

צהריים טובים לכולם
מקווה שסימה לא תשתוק להפקקה!!

מקומה בגמר היה כ"כ מתבקש...
יחד עם זאת אני שמחה שיצאה מקן הצרעות וחזרה לחיק משפחתה..

אולי יסבירו לי

כל הפסיכולוגים והפסיכיאטרים שבפורום
מה אני רואה. אביבית במטבח מבשלת מהמצרכים
שנשארו כדי שלא יקחו אותם בלילה, וכל שאר הבנות
או מרכלות או משתזפות. יש מקום במטבח ל-4 נשים
מדוע מירב בוכה כל הזמן שאביבית לקחה לה את
הטריטוריה, היא יכולה גם להכנס למטבח ולבשל לצד
אביבית.מדוע היא לא עושה זאת אלא רק מתבכיינת.
הייתי מאד רוצה שמירב תודח הפעם אינני יכולה לראות
אותה עוד.
&nbsp

אוריני3

New member
לא ברור לי למה את שמחה בשבילה? היא רצתה להישאר. מאוד.

לא היא זאת ״שברחה״ מחיק משפחתה בכדי למצוא ת אצמה ולגלות את יכולתיה? אלה שלא מימשה לפני הנישואים, הילדים, השגרה, ההשלמה עם חיי הבורגנות והנוחות? לא היא זו שלקחה בחשבון שיהיו ממשפחתה שלא יסכימו עם דרכה והחלטותיה ובכל זאת עמדה אחרי מה שהיא רצתה לעשות ולממש סוף סוף.
אל תהיו כמו אלה שהשתיקו אותה 40 שנה. סימה קיותה, נלחמה, האמינה ומאוד רצתה להשאר. חבל מי שאוהב אותה לא עזר לה ולא פרגן לה ועוד מתנחם בלכתה. היא ואתם טוענת שעברה תהליך ומאוד רצתה לסיים אותו.
בהצלחה סימה ושאף אחד לא ישתיק אותך אבל גם את אל תשתיקי אחרים. בניגוד למירב את השכלת להבין את צרתה של אביבית בלבוש ובאת ותמכת ולא לעגת, באמת הבנת שהשתקה היא לא הדרך אלא תמיכה. וכל אחד וצרותיו.

אלזה4

Well-known member
לא הבנתי את הקטע הזה של "השתיקו אותי"...אף אחד לא יכול

להשתיק אותי..
כנראה שתקה...מעצמה..

lotaria

Well-known member
לא מבינה את הקטע הזה של "לעבור תהליך"אנשים באים למקום כמו

האח הגדול,מול פני האומה..לעבור תהליך? שיעברו תהליך עם עצמם בחיים האמיתיים ולא במשחק טלויזיה. משהו דפוק בגישה הזו.החלטתם ללכת לאח הגדול.. על הכייפק.. תעשו חיים תהנו מהמשחק...נהדר... אבל לעבור תהליך? נו באמת...אלה סתם מילים מכובסות.
אשה בת 40 צריכה להגיע לאח הגדול כדי לעבור תהליך?איזה תהליך בדיוק? עם צעירים בני 20+ איתם את רוצה לעבור תהליך?
או הצעירים שבבית...כל החיים לפניכם...רוצו.. תצליחו בחוץ..תלמדו.תתקדמו בחיים.סעו לראות עולם...תגשימו חלומות.

למעלה