שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

ronsil

New member
שרוליק הצדיק אמר את זה בשבוע הראשון ורצו לשחוט אותו

זה רק מראה מי הצבועים השחקנים ונועצי הסכינים בבית

nicknick28

New member
מה אני אגיד, מאוכזבת מהתוכנית אבל כל כך אוהבת את הפורום

כשאתה מכור לאח זאת חוויה שכל כך סוחפת אותך שאיך אפשר לעבור אותה בלי הקבוצת תמיכה פה?
זה כל כך לא זה בלי מקום להתלונן, להתעצבן, להתווכח, לשמוח, לפרוק.
לפעמים אני קולטת שאני רואה את התוכנית רק בשביל להיות חלק מהווי הפורום ולא כי באמת מעניין אותי לראות מה קורה שם.
&nbsp
סתם, ביום כזה במיוחד, שבאסה מההדחה, כיף שאתם פה ואפשר לקרוא אתכם ולדבר איתכם, לא משנה באיזה מחנה אתם.
וגם אם מבחינתי העונה שבטלוויזיה כבר חסרת פואנטה לפחות העונה של הפורום ממשיכה לעוד חודש מהנה

nicknick28

New member
אין ספק שאתה בוייאקה...וטוב שאתה בוייאקה

מה אתה צופה לנו כחמישיית הגמר? בתוך כל אווירת ' אי אפשר לדעת'

בוייאקה מאן

Well-known member
חמישיית גמר זה בעיה

יש את הברורים ישראל אליאב
רוב הסיכויים שמירב גם בחמישיה
אביבית גם באפשרות חזקה לגמר
ועל המקום האחרון יתחרו השאר

nicknick28

New member
מקווה בשביל מירב שתיכנס לחמישייה

כי בכל זאת , קריזיונרית קריזיונרית, יש לי עדיין מעט חמלה לעובדה שחברים שלה הפנו לה עורף בשביל סיר מרק ומחשוף זה עדיין מצב לא פשוט להיות בו לראות את הכל בורח לך ושאין לך מה לעשות עם זה חוץ מלצעוק. ואז גם על זה שאת צועקת ומטחה מתעצבנים עלייך.
ומקווה בשבילך שהמקום החמישי יהיה למריה ולא לאלי

בוייאקה מאן

Well-known member
אם יש דבר כזה מגיע באח הגדול

אז למירב מגיע גמר
זה לא משנה אם אוהבים אותה או שונאים אותה
היא החזיקה את רוב העונה הזאת לבד

לגבי מריה אני לא אופטימי אבל יהיה בסדר

רינה 157

Active member
לא מסכימה איתך בוייאקה, היא ממש לא החזיקה את העונה

לבד ... לכולם יש חלק בעלילה חוץ מאשר לאליאב.... אפילו לאדל ודניאל ועמוס יש יותר מאשר לאליאב... מירב עד לפני חודש הייתה חמודה אבל היא שוב ושוב ממחזרת את עצמה
והיא די נמאסה.... אני למשל הייתי מצפה ממנה עכשיו לפתוח על אביבית ואלי ולא להתרפס
ולבכות על מר גורלה ושהיא לא יכולה עליהם.... שתעמוד במילים שלה שאמרה לאלי:״הרבה גברים כמוך אכלתי בלי מלח...״

בוייאקה מאן

Well-known member
זה שהיא מאוסה לא אומרת שהיא לא החזיקה את התוכנית

מספיק לראות את העריכה ולהבין שהיא זו שהחזיקה את התוכנית
היא זו שרבה היא זו שיצרה עניין היא זאת שצרחה
וזה היה לפני שהחדשים נכנסו והמשיך אחרי שהם נכנסו
כולנו כל הזמן מתלוננים שהיא מקבלת זמן מסך מוגזים בפרקים
כי זה המ שקורה היא מחזיקה את הפרקים

MIC83

New member
אף אחד לא אפנה לה עורף...

היא לא נתנה לחברים שלה מה שהיא ציפתה לקבל מהם... ככה עשתה גם לסימה...

nicknick28

New member
אם שני אנשים שהיו חברים שלה ב3 חודשים האחרונים

ועד כה לא התאים להם להתערב באף ריב לטובת אף אחד , אבל עכשיו מוכנים לצאת לקרב בשביל להגן על מישהי אחרת ולצאת על מירב, זה נקרא להפנות עורף.
&nbsp
כי אם אתה שלושה חודשים מקרקר את חשובה לי את חשובה לי אז במידה ויש ריב אתה תנסה לפשר, לגשר בין שני הצדדים, לא אוטומטית לבחור צד ולהגדיר את השני שעד עכשיו הסתדרת איתו כרוע ולזרוק אותו.
&nbsp
גם אביבית אמרה מספיק דברים על מירב וסימה שאליאב וישראל וכל גבר אחר בבית יכלו גם לבוא אליה בביקורות או להעיר לה שזה לא יפה.אבל אסור להעיר להוד קדושתה.
&nbsp
הנה תראי את אביבית , כמה שאלי טמבל ומתנהג לא יפה לאחרים היא עדיין לא זורקת אותו לרוח, היא מנסה להבין ולהקשיב ועדיין לא שוכחת להגיד לו לא להגיד דברים לא יפים לאחרים.כי אכפת לה ממנו.
תראי את סימה, על אף שמירב לא הכי קיבלה והייתה לצידה בעת צרה, סימה הייתה שם בשבילה להרים אותה באש ובמים.כי אכפת לה.
ישראל ואליאב, ברגע שמירב רבה עם אביביית פשוט מחקו אותה, שום נסיון להיות שם בשבילה או להבין אותה. כי לא אכפת להם.
&nbsp
מירב צועקת והיסטרית וכועסת, אבל היא לא זורקת את ישראל על כל מילה קשה או לא נעימה שאומר לה.
&nbsp
&nbsp

למה מירב לא הולכת ומבשלת ביחד עם אביבית? כדי להבליט יותר

את העובדה שהיא נושלה מהמטבח? אם זה היה הפוך לאביבית לא היתה כל בעיה להיכנס למטבח ולבשל עם מירב.

מריה666

New member
אני לא יכולה לסבול את אביבית

את הקול המתיילד שמתאים לילדותיות שלה, את השטויות שהיא מספרת "הוא קנה לי ההוא עשה לי" "הוא הרביץ לי" מגזימנית או שקרנית? אני לא יכולה לראות אץ הפרצוף המשופץ שלה
היא לא יפה בכלל, הניתוחים עיקמו אותה לגמריי
גוצה 1.50 עוד עשתה תחת בתאילנד שינמיך אותה אותה יותר- עומדת מבשלת בחזיה, ומה עכשיו היא תהייה הגיבורה הלאומית שלנו?

תכף יגידו שאני מקנאה בואו, אביב רצתה להראות כמוני כשעשתה את כל הניתוחים. הוביט.

למעלה