לכן הוא הולך לישון מוקדם, פחות הצגה
א אוריני3 New member 5/8/18 #22,275 לא היה רלוונטי למריבה של הנשים. בגלל הריב של שישי יכנס הרבה לפרק הבא. לא הספיקו לערוך עדיין, גם לא את הארוחות של המשפחות.
לא היה רלוונטי למריבה של הנשים. בגלל הריב של שישי יכנס הרבה לפרק הבא. לא הספיקו לערוך עדיין, גם לא את הארוחות של המשפחות.
ר רינה 157 Active member 5/8/18 #22,246 נכון. גם הפנים שלה מבוגרות יותר... ממש לא נראית בת 23. בכל פעם שאני כותבת ״נכון״ אני מרגישה קצת רועי.... אם אני אוסיף ״אני מבינה אותך״. אני ארגיש הרבה רועי.....
נכון. גם הפנים שלה מבוגרות יותר... ממש לא נראית בת 23. בכל פעם שאני כותבת ״נכון״ אני מרגישה קצת רועי.... אם אני אוסיף ״אני מבינה אותך״. אני ארגיש הרבה רועי.....
ע עמלץ הפלדה New member 5/8/18 #22,250 והשם שלך, מזכירה לי ספר :"אלזה הנמרה", ספר מרגש שלא קראתי אותו , כי אני לא יכול לקרוא ספרים עצובים על בעלי חיים כי הייתה נמרה כזו באפריקה שבייתו אותה
והשם שלך, מזכירה לי ספר :"אלזה הנמרה", ספר מרגש שלא קראתי אותו , כי אני לא יכול לקרוא ספרים עצובים על בעלי חיים כי הייתה נמרה כזו באפריקה שבייתו אותה
T toly7 New member 5/8/18 #22,258 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יועצת ארגונית חחחחחחחחחחחח הרגת אותי אני צוחקת בקול חחחחחח