אלי זרקא, הוא זכר אלפא, אריה - כרעמת שיערו
R ronsil New member 5/8/18 #22,251 מירב הטרבלסית מנתניה מביאה נאחס, נצמדה לסימה...הודחה אדל עשתה טעות, היא תודח השבוע... אליאב ימשיך להצמד אליה וגם הוא יודח, אף אחד ''מהחברים'' שלה לא נשאר שם
מירב הטרבלסית מנתניה מביאה נאחס, נצמדה לסימה...הודחה אדל עשתה טעות, היא תודח השבוע... אליאב ימשיך להצמד אליה וגם הוא יודח, אף אחד ''מהחברים'' שלה לא נשאר שם
T toly7 New member 5/8/18 #22,534 אמן מהפה שלך לאלוהיםםםםםםםם אני לא צופה בגללה אינני יכולה לשאת אותה עוד דקה אחת חלאסססססססססססססססססס קצה נפשי הגעתי לקצה הסבלנות שלי הליקוקים שלה לניקוז נתניה הכניעו אותי
אמן מהפה שלך לאלוהיםםםםםםםם אני לא צופה בגללה אינני יכולה לשאת אותה עוד דקה אחת חלאסססססססססססססססססס קצה נפשי הגעתי לקצה הסבלנות שלי הליקוקים שלה לניקוז נתניה הכניעו אותי
ג גלי 79 New member 5/8/18 #22,257 עמוס אלי ואביבית מה שיותר מהר שיצאו. בושה לטלויזיה שנותנת במה לאחת כמו אביבית ולקרוא לה אושיית טלויזיה.ויתרה מזו המצביעים לה.
עמוס אלי ואביבית מה שיותר מהר שיצאו. בושה לטלויזיה שנותנת במה לאחת כמו אביבית ולקרוא לה אושיית טלויזיה.ויתרה מזו המצביעים לה.
ע עמלץ הפלדה New member 5/8/18 #22,270 גילוי נאות, המלצתי או ביקשתי מתומר בוהדנה להיכנס! והוא רחוק ממני בנושא הפוליטי הוא שמאל ציוני! אני ימני קיצוני יחסית
גילוי נאות, המלצתי או ביקשתי מתומר בוהדנה להיכנס! והוא רחוק ממני בנושא הפוליטי הוא שמאל ציוני! אני ימני קיצוני יחסית