אמת או אמת השאלות והתשובות (כולל דלגים)
אמת או אמת
שאלות אישיות
אליאב שואל את אלי שאלה באישי: מה אתה אוהב יותר תחיים בארץ או בקוסטה ריקה?
תשובה: קוסטה ריקה
אביבית שואלת את מריה: האם את רוצה ב100% את הקשר שלך עם בועז בחוץ?
תשובה: כן ב100%
ישראל שואל את מירב אשי :באישי שלך בחיים את בפיסגה של האושר ואם כן למה באת לפה?
תשובה: אני מאושרת עם בעלי אבל מאז הילדים נוצרה שחיקה והגעתי לכאן להתגעגע
אביבית שואלת את אדל אישי: את מרגישה שלמה עם עצמך?
תשובה: מאוד
רועי שואל את ישראל אישי: כואב לך שאתה לא מספיק בקשר עם המשפחה/אחיך
תשובה: כן עם אחי אני צריך להיות קרוב יותר ואני אחזק את הקשר איתו
רועי את אליאב אישי: אתה עדין חושב על האקסית שלך עד היום גם פה בבית? תשובה כן חושב עליה לא נופל אבל חושב
אליאב שואל את אלי: אתה מתגעגע לאקסית שלך?
תשובה: יש מובינים של געגוע ויש מובנים של היגיון שאנחנו לא מתאימים... מתגעגע לריח
שאלות על האח הגדול
אליאב שואל את רועי על האח הגדול: האם באח הגדול הצלחת להבין להנמיך את הציפיות שלך מאנשים ואם אתה רוצה?
תשובה: בהרבה מובנים כן ובהרבה מובנים לא בהגיון כן אבל ברגש זה עוד קיים אבל הורדתי את הווליום
ישראל שואל את מירב על האח הגדול: האם את חושבת שלכל אורך העונה יש דברים שהיית עושה אחרת או שהם טעות?
תשובה: מה שנראה לי לא בסדר התנצלתי מה שהייתי בסדר המשכתי מה שהיה צריך ביקשתי סליחה
ישראל שואל את אדל על האח הגדול: אם ידעת שמבחוץ זה נראה שונה למה שנכנסת בפעם השניה העמדת אותי להדחה על מה שהיה עם רועי?
תשובה: לא אהבתי את הציטוטים שהיו לך בבית האח
רועי שואל את אליאב על האח הגדול: האם יש לך משהו שלא אמרת למישהו עד הסוף שהיית רוצה להגיד?
תשובה: מלמל משהו לא מובן דלגגגגגגגגגג
אביבית שואלת את אדל על האח הגדול: כשנכנסנו לפה היינו חברות והיום אנחנו לא מדברות ולא מתקשרות אז אני שואלת למה?
תשובה: למה לא ניגשת אלי בתור חברה למה כמה ימים אחרי לא ניגשת אלי למה הוצאת אותי רעה כל הנסיון שלך להוציא אותי רעה לא יעבוד לך(זה היה נאום ארוך גם מהצד של אביבית וגם של אדל... דלגגגגגג)
מירב שואלת את אליאב על האח הגדול: אתה מרגיש שכל מה שעשית כאן זה ממקום אמיתי?
תשובה: במה שקשור אלי נתתי במה שלא קשור אלי לא הגבתי
מירב שואלת את אביבית: את חושבת שאלי הקורבן בכל הריבים?
תשובה: צינזור ברגע שמדברים על יריקה ומקלחת... אני מרגישה שכל מה שאלי אומר גם בשקט כולם מתפוצצים עליו (והמשיכה לחפור וגם מירב חופרת ואלי נדחף אז דלגגגגגגגג)
אלי שואל את אדל: זה נכון שאת חולת טלוויזיה/ריאליטי?
תשובה: זו הפרנסה שלי ואני כבר 8 שנים בתעשייה
שאלות משפחה
אין נגמר המשחק