הפרק האחרון

הפרק האחרון

אחד הפרקים הכי מדהימים מכל העונות.
הסוף של קלאוס, הבחירה של אלנה, הזיכרונות..ובסוף, אלנה. הגיע כבר הזמן שיערפדו אותה, אבל בטח יהיה על זה כבר איזה קצ' בעונה הבאה.
לעזאזל, שתגיע כבר העונה הבאה!!

noam239

New member
3x22!!!

וואי איזה פרק מדהים היה!! באמת הופתעתי לטובה.. רק מעציב אותי שריק מת אהבתי אותו=/
לא הבנתי מה הקטע אם בוני וטיילר?? למה הם עשו את זה??
מעניין אם אלנה באמת תיהיה ערפדה!! איזה סוף מותח.. למרות שהגיע הזמן כמה אפשר כבר למשוך את זה?? זה יהיה מעניין..
אוף עכשיו לחכות עד ספטמבר שוב..
ואיפה קתרין?!?!? ממש מרגיז הייתי בטוחה שהיא תגיע לגיחה קצרה בפרק..

לפי מה שהבנתי-

לא קלאוס,ולא אף אחד אחר מהאחים יצר את גזע הערפדים- אלא אסתר, האמא, שתחמנה את כולם, ובעצם אסתר נכנסה לגוף של טיילר כמו שהיא עשתה עם רבקה.
אבל אני מקווה שטיילר לא באמת מת בעקבות המוות של קלאוס, אלא רק החלק הערפדי שבו..

noam239

New member
ספויילר

לי באמת נראה שאולי הם יהפכו את זה איכשהו שהיא לא תיהיה ערפדה כרגיל בוני אולי תטיל איזה כישוף.. הם כל הזמן עושים איזה שהו תפנית מעניינת.. העיקר שהיא בחרה בסטפן חח מקווה רק שהם ישארו ביחד..

MAAYANAH

New member
מממ האמת?? לא אהבתי...ספויילר

האמת שציפיתי להרבה יותר, היה הרבה פוליטיקה בפרק, הרבה " הו מה אני אבחר מה אני אבחר" ופתאום מאט נהיה אמיץ חוטף את אליינה.
וממש לא מעניין שאליינה תהפוך להיות ערפדה..בקיצור היה יותר מעניין בעונות הראשונות והסוף ממש הזכיר לי את דמדומים החלק הרביעי...לא?!?!?
ולמה הרגו את טיילר הוא היה דמות טובה בסידרה.

MAAYANAH

New member
ביאסו לי תחיים-ספויילר, חושבים כמוני??

איזה פרק מעפןןןן, רק טיילר (קלאוס) וקרוליין מעניינים כרגע.
ואגב זה לא כישוף של בוני וטיילר, אלא כישוף של בוני וקלאוס להשתלט על הגוף של טיילר-זה אגב לא אומר שהוא מת (כמו שאלאריק לא מת כשקלאוס היה בתוך גופו).
וזה היה מזה ברורררר שאליינה פגשה את דיימון קודם. ברגע שהיא אמרה לו בטלפון-פגשתי את סטפן ראשון ובגלל זה אני בוחרת בו, רק רומז לכך שהיא בכלל פגשה את דיימון ראשון. כל הפרק הזה הייתה רמיזה אחת גדולה לכך שהיא פגשה את דיימון קודם ולא את סטפן. כנראה כדי להשאיר קצת תקווה לאוהבות דליינה. ממש פיהקתי וחיכיתי שהפרק יסתיים. בקיצור אני אחכה שתצא סדרת ספין אוף על חייהם של הסלבטורים עם קת'רין כי זה יהיה כבר יותר מעניין מלאן שהסדרה הזו הולכת.
מישהו חשב כמוני??!?!?

D e l i l a h

New member
ספויילר לגבי קלאוס וטיילר

בוני אמרה אבל שהם עשו כישוף החלפה או משהו כזה.. אז זה לא שקלאוס השטלת על הגוף של טיילר כמו עם אלאריק, אלא הם החליפו בין הנשמה והגוף... ז"א הנשמה של קלאוס הלכה לטיילר והנשמה של טיילר הלכ לקלאוס, ככה שהנשמה של טיילר מתה יחד עם הגוף של קלאוס

noam239

New member
ספויילר

אבל למה בוני עשתה את הכישוף ההחלפה הזה?? היא שונאת את קלאוס.. לא הבנתי את זה..

deathly hallows

New member
כדי להציל את כל

השושלת של הערפדים שהוא יצר דיימון סטפן קרוליין וכו

abcd80

New member

אלנה לא אמרה שהיא בוחרת בסטפן בגלל שהיא פגשה בו ראשון.. היא בחרה בו כי היא פשוט אוהבת אותו ולא תפסיק לאהוב אותו כמו שאמרה לדיימון.. והקטע של "אם היינו נפגשים קודם" - זה לא אומר עדיין שהיא צריכה להיות עם דיימון.

MAAYANAH

New member
ברור-ספויילר-קונפליקט סטיימון.

זה לא אומר שהיא צריכה להיות עם דיימון, אבל עכשיו המפיקים ישתמשו בזה ככרטיס למשוך את עניין סטפן דיימון יותר זמן. כי אם היא תתערפד בעונה הרביעית היא תיזכר בכל מה שדיימון אמר לה וגם בהיכרות הראשונה שלהם, ואז שוב היא תהיה בהתלבטות סטיימון חחחחח

abcd80

New member

זה יכול להיות. פשוט נמאס כבר מהדילמה שלה לגבי שני האחים.. עדיף כבר שלא תבחר באף אחד וזהו.
אבל יש עוד דבר תמוה וזה שדיימון עשה לה שליטה מוחית כבר בפגישה הראשונה , שאמר לה שהיא תמצא את מה שהיא מחפשת.. אהבה והרפתקאות וסכנות.. וזה מה שהיא קיבלה כשהיא הכירה את סטפן ודיימון.. האם זה תוצאה של השליטה המוחית שדיימון עשה לה??

MAAYANAH

New member
לדעתי-ספויילר

לדעתי כל העניין מופרך לחלוטין ורואים שצילמו את זה בהווה ולא בעבר, ולמה שדיימון יהיה כזה נחמד אליה?? בעונה ה-1 הוא היה הכי מניאק שיש.
וכן אני מסכימה שהדילמה כבר לא משחקת תפקיד טוב בסדרה הזו, לדעתי היא לא תחזיק אותי כמעריצה בעונה הבאה, פשוט עצוב שהסדרה התחילה ממש טוב ולאט לאט היא נמוגה. כל דבר טוב חייב להסתיים...

noam239

New member
ספויילר

אני מסכימה איתך אני כלל לא אהבתי את הקטע שמראים פתאום את דיימון מדבר אם אלנה כאילו מה הקשר??!! בעונה ה-1 הוא היה הכי מניאק אליה ופתאום הוא נחמד ומוחק לה את זיכרון?? קטע ממש מיותר.. גם הקטע אם אלייג'ה שהם רוצים את קלאוס בחיים כי הוא אח שלהם כאילו באמת בעונה ה-2 הוארצה להרוג אותו ובנוסף קלאוס בגד בו הו לא לקח אותו למשפחה שלהם אז עכשיו אתה רוצה את הגופה שו אתה דואג לשלומו? לא הבנתי בכלל את הקטעים האלה..
אין מה להגיד הפרקים האחרונים של העונה ה1 וה2 היו הרבה יותר מותחים ומרתקים הפרקים של העונה הנוכחית לא ריתקו אותי כלל.. מעניין אייך הם יעשו את כל הקטע שאלנה ערפה זה הכי מעניין אותי אני מקווה שהם לא ילכו בעקבות הספרים ויעשו את זה מפגר כי אז אני פורשת..

MAAYANAH

New member
את לפחות עוד תשארי לצפות -ספויילר

אני לדעתי אפסיק אוטוטו, ברגע שיעבור הזמן אני פשוט כנראה אשכח שהסדרה חזרה, ואשכח להוריד אותה.
העונה ה-1 הייתה הכי טובה שיש, שם ממש ראו את האהבה של אליינה וסטפן. וגם שם היא הייתה נראית טוב ולא משעממת. וגם הפרקים האחרונים היו ממש מותחים ויכולתי לראות אותם שוב ושוב. פשוט הסדרה הזו נראית כאילו ממש היא מיועדת למתבגרים יותר ויותר מאשר פונה לכלל קהל היעד. ממש הפכה לסדרת פנטזיה.
אני אמשיך לראות נקמה כרגע זו הסדרה שמככבת.

rachelMcfadden

New member
לגבי נקמה..

אני גם רואה אותה.. אבל בזמן האחרןון הסדרה נהייתה די מעפנה... אין מה להשוות עם יומני הערפד..ודווקא עונה 2 הייתה בעיני הכי טובה מבין ה-3

Shiri from the block

Active member
מסכימה גם
לגבי דיימון.
הוא היה הכי מניאק שיש בהתחלה.. ופתאום רואים אותו כולו נחמד לאלנה?
לקח לו בכל זאת קצת זמן להידלק עליה..

deathly hallows

New member

את צודקת ואני מאד מקווה שזה לא יהיה כך אבל כנראה שזה יהיה כך ועכשיו בתור ערפדית היא תימשך לדיימון יותר :/

Shiri from the block

Active member
וואי וואי וואי!!!
אז ככה, דעותי והשערותי לגבי הפרק הזה ומה יקרה בעונה הבא:
הרי אלנה אמרה שמה שהיא מרגישה לדיימון זה אהבה שמכילה אותה,
ואז אנחנו רואים שאלנה ראתה את דיימון קודם והוא אומר לה שמה שהיא צריכה זה אהבה שמכילה אותה, הרפתאות וסכנה,
ועכשיו, נכון שכרגע אלנה בחרה בסטפן, אבל עכשיו היא תהפוך לערפדית והיא תזכור את הפגישה שלה עם דיימון ואז היא תבחר בו.
אני כמעט בטוחה שזה מה שיקרה בעונה הבאה, זה הכי הגיוני שיש.

מעבר לזה אני לא מאמינה שאלנה תשאר ערפדית לנצח, זה לא מסתדר לי..

מעבר לזה היה פרק ממש טוב!!
עדיין לא הבנתי בדיוק מה קרה עם טיילר/קלאוס/אסתר ומי היה ומי, ואם טיילר עדיין חי..?

הקטע במכונית עם אלנה וההורים שלה היה ממש ממש עצוב

ואז בהווה איך היא התחננה מסטפן שיקח קודם את מאט כי היא לא רצתה שעוד מישהו ימות בגללה.. איזה יפה זה היה!!

abcd80

New member

זה מה שלא ברור לי.. אלנה אמרה למאט שדיימון מכיל אותה.. ואז אנו רואים שבפגישה הראשונה שלה עם דיימון הוא אמר לה שהיא צריכה אהבה שמכילה אותה.יעני שטיפת מוח הוא עשה לה כדי שהיא תתאהב בו בהמשך??

למעלה