הפרק האחרון

jasika siton

New member
איזה פרק!! ספוילר

איחור רצח למרת שראיתי אותו ביום שישי, לא היה לי זמן להגיב..
קיצור, פרק מהמם!

הקטע שמאט מדבר בטלפון ואז מודיע לאלנה שכל אח נמצא בקצה השני הרס אותי! ואז השיחה של אלנה עם דיימון.. אין קטע ממש מרגש.
כל הפרק הזה היה מרגש!

הקטע במים היה יכול להיות הרבה יותר מרגש, אם הייתי מצליחה להתעלם מהעובדה שלאלנה נהיו כוחות על והיא יכולה לדבר מתחת למים חמש דקות! חח כאילו מה זה היה הקטע הזה שסטפן בא להציל אותה והיא מתחילה להגיד לו להציל את מאט, היא פאקינג מתחת למים כמה דקות!
אוקי אז בוא נתעלם מהעובדה הזאת רגע, חרטה שסטפן הציל את מאט ולא את אלנה לא משנה מה היא אמרה לו. כל הזמן לא היה איכפת לדיימון ולסטפן שמישהו ימות בשביל להציל את אלנה למרות שהיא לא הסכימה ופתאום הוא מציל אותו קודם?
אבל נתעלם גם מזה,
איזה קטע מרגש זה היה! שתוך כדי היו פלאשבקים לתאונה של ההורים שלה, שסטפן הציל אותה.. אין מהמם!
והקטע שדיימון ואלנה נפגשו היה אחד הקטעים! רק היו צריכים לספר אותו, כמו שהוא היה בעונה הראשונה.

יש אלאריק מת ישששששששששששש! לא סבלתי אותו טוב ואני לא סובלת אותו רע! הוא משעמם אותי!
והלוואי שרבקה תשאר! אני אוהבת אותה.. ושקלאוס יחזור לגוף שלו.. אני לא אוהבת אותו בתוך טיילר מהסיבה שאני לא סובלת את טיילר!

והלוואי שאלנה תהיה ערפדה, והיא תהיה רעה.. וקתרין תחזור ואפעם לא ידעו מי זאת מי.. חחח
סתם אבל שהיא תהיה ערפדה! כי אם לא אין מה להראות בעונה הבאה.

MAAYANAH

New member
אני חושבת-ספויילר

שכל סצינת המים הייתה יכולה להיות הרבההה יותר מרגשת, עם המוזיקה הנכונה הם היו יכולים לסחוט דמעות. אבל בכלל לא בכיתי בפרק הזה, אולי היו לי דמעות בעיניים רק בקטעים של קרוליין וטיילר-אגב בסוף לפני שגילינו שהוא קלאוס הוא גם ממש נשמע כמוהו עם כל ה"יהיו לך חיים טובים ואת תהי מאושרת" חחח ממש הזכיר אותו.
ונכון למה סטפן לא הציל אותה??!?!?!? עכשיו כל המקרי מוות שקרו בגללה בעצם חסרי חשיבות כי אם היא מתה בסוף, היא גם יכלה למות כבר ממהתחלה וכולם היו חיים.

noam239

New member
חחחח גם אני לא מבינה..

למה הוא לא הציל אותה איזה שטויות כל הזמן הם נלחמו להשאיר אתה בחיים אם כל הקללה ועכשיו הוא מציל את מאט נו באמת...
אבל זה די מתאים לסטפן הוא כל הזמן נתן לה לעשות את הבחירות שלה לבד לעומת דיימון שלא שאל אותה ועשה הכל כדי להציל אותה כולל להרוג את החברים שלה..

noam239

New member
שאלהה.. ספויילר

מישהו יכול לענות לי למה בוני עשתה את כישוף ההחלפה?? שהנשמה של קלאוס תיהיה בתוך טיילר היא הרי לא סובלת אותו אז מה הקטע??

כדי להציל את קרוליין, וסטפן ודיימון וכל שושלת קלאוס, ואלי גם את טיילור עצמו? (אני לא יודעת אם הוא באמת מת בגוף של קלאוס או שהם ימצאו דרך לצאת מזה).

deathly hallows

New member
לאף אחד לא הפריע ש..

סטפן אשכרה נכנע לאלנה והלך להציל את מאט קודם? לא אמין בעיניי ממש אבל!!!
אני שמחה שבחרה בסטפן ומאד מקווה שלא הייה מהפך על דיימון בעונה הבאה עם כל הפגישה שהיא תיזכור וכו.
ג'רמי דמות ממש מיותרת רק מתעצבן על כולם ויוצא בסערה לא עושה כלום מועיל.
היה צפוי שיקרה משהו לטיילר אחרי כל העושר ואושר הז\ה עם קרוליין כשתיכננו את הבריחה.
לא הבנתי למה התכנית לייבש את אלאריק בסוף יצאה לייבש את קלאוס.

לא ציפיתי שאלנה תמות ולרגע שכחתי את כל עניין הערפדים חחחח
ממש הוקל לי כשמרדית אמרה את מה שאמרה.
ואלוהים כמה חבל לי שסטפן עוד לא שמע את הבחירה של אלנה
ובטח דיימון ישקר לו על זה :/

ותגידו כסטפן אמר לדיימון בטלפון: לא תסיק להגיד שלום לאלנה . למה הוא התכוון? שהוא יודע שהיא בוחרת בדיימון? או שהוא יודע שהיא תבחור בו בסטפן..

למעלה