איזה פרק!! ספוילר
איחור רצח למרת שראיתי אותו ביום שישי, לא היה לי זמן להגיב..
קיצור, פרק מהמם!
הקטע שמאט מדבר בטלפון ואז מודיע לאלנה שכל אח נמצא בקצה השני הרס אותי! ואז השיחה של אלנה עם דיימון.. אין קטע ממש מרגש.
כל הפרק הזה היה מרגש!
הקטע במים היה יכול להיות הרבה יותר מרגש, אם הייתי מצליחה להתעלם מהעובדה שלאלנה נהיו כוחות על והיא יכולה לדבר מתחת למים חמש דקות! חח כאילו מה זה היה הקטע הזה שסטפן בא להציל אותה והיא מתחילה להגיד לו להציל את מאט, היא פאקינג מתחת למים כמה דקות!
אוקי אז בוא נתעלם מהעובדה הזאת רגע, חרטה שסטפן הציל את מאט ולא את אלנה לא משנה מה היא אמרה לו. כל הזמן לא היה איכפת לדיימון ולסטפן שמישהו ימות בשביל להציל את אלנה למרות שהיא לא הסכימה ופתאום הוא מציל אותו קודם?
אבל נתעלם גם מזה,
איזה קטע מרגש זה היה! שתוך כדי היו פלאשבקים לתאונה של ההורים שלה, שסטפן הציל אותה.. אין מהמם!
והקטע שדיימון ואלנה נפגשו היה אחד הקטעים! רק היו צריכים לספר אותו, כמו שהוא היה בעונה הראשונה.
יש אלאריק מת ישששששששששששש! לא סבלתי אותו טוב ואני לא סובלת אותו רע! הוא משעמם אותי!
והלוואי שרבקה תשאר! אני אוהבת אותה.. ושקלאוס יחזור לגוף שלו.. אני לא אוהבת אותו בתוך טיילר מהסיבה שאני לא סובלת את טיילר!
והלוואי שאלנה תהיה ערפדה, והיא תהיה רעה.. וקתרין תחזור ואפעם לא ידעו מי זאת מי.. חחח
סתם אבל שהיא תהיה ערפדה! כי אם לא אין מה להראות בעונה הבאה.