הפרק האחרון

D e l i l a h

New member
להפך - ספויילר

הוא אמר לה את זה, כי הוא ידע שזה באמת מה שהיא מרגישה ורוצה.. אבל אח"כ גרם לה לשכוח שהוא אמר לה את זה או שבכלל נפגשו.. ככה שזה שהיא אמרה את זה למאט זה מראה שהאהבה שלה לדיימון עולה מעל לפני השטח של הכפייה שתשכח.

וואי נכון

לא חשבתי על זה, ניסיתי להבין למה הראו לנו את הקטע עם דיימון, למה זה חשוב אם היא לא זוכרת את זה, אבל עכשיו שכתבת שהיא תהיה ערפדית היא תזכור, זה ממש הגיוני.

וכ"כ שמחתי לראות את אלייז'ה, אני כ"כ אוהבת אותו.

Shiri from the block

Active member
למי שממש סקרן- קראתי בויקיפדיה לפי הספר

ספוילר למה שקורה בספר (שלא בהכרח אומר שיקרה בסדרה, אבל מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא את המשך ההודעה!!!!!)

טוב אז מסתבר שצדקתי במה שכתבתי בהודעה שלי למעלה, וזה היה לפני שקראתי בויקיפדיה מה יקרה חח
אז העתק:
er friends and not herself. As the series progresses, she is willing to put her life at risk and do anything in order to help and protect the people she loves and cares about. Elena has endured much loss, grief, pain and tragedy in her very young teenage life; mostly due to the loss of her parents in a tragic, fatal car accident. Elena dies twice throughout the course of the series, first dying and changing into a vampire, and then dying as a vampire after killing Katherine in order to protect Stefan (and Damon) from Katherine torturing and killing them all. Elena then comes back in Dark Reunion as a spirit of the afterlife and returns in Nightfall a supernatural human with angelic powers and abilities. In Midnight, she is turned back into a regular human girl and begins attending college with her love Stefan and her friends Bonnie, Matt, and Meredith.:)

למי שאין כוח לקרוא את זה אני אתרגם ממש בקצרה:
אלנה מתעוררת כערפדית, ומתחילה לראות שהיא נהיית יותר דומה לקתרין בהתנהגות וזה ממש יפחיד אותה, אבל אלנה, כהיותה בחורה חזקה ואמיצה, יותר איכפת לה משלום החברים שלה מאשר עצמה (לעומת קתרין שדאגה לתחת שלה)
אחר כך אלנה תמות כערפדית בשביל להגן על סטפן ודיימון, משהו על זה שקתרין תענה אותם, אז אלנה תהרוג אותה ותמות על הדרך
ואז היא תתעורר כ.. מלאכית, או משהו שלא ממש הבנתי, אבל בנאדם אנושי עם כוחות קסם על טבעיים...
מה שאומר שהיא תחזור להיות אנושית בסופו של דבר :)

MAAYANAH

New member
קצת over the top לא?? ספויילר

קראתי את הספרים, והם הזויים לחלוטין.
כנראה שגם הסדרה הולכת בעקבותיהם....לא מעניין בעליל.

הקטע הכי דפוק זה שאלייג'ה בא ואומר שרק ייקחו לו את היתד והם יברחו למשך 50-60 שנה עד שאליינה תמות וגם הילדים שלה לא ייפגעו מיזה.
איזה ילדים?!?!!? היא יוצאת עם ערפד למען השם... וגם בעונה הקודמת שדיימון גרם לאליינה לשתות דם היא בכתה אחר כך לסטפן שלא יהיו לה ילדים...
איזה שטויות בכמויות!!!! זה הכי קרע אותי כאילו מתעלמים מהעובדה שהיא יוצאת עם שני ערפדים..חחח

abcd80

New member

זה באמת נהיה הזוי לגמרי .. ובכלל האם רשום במי היא בוחרת בסוף ??

rachelMcfadden

New member
וואיי וואיי איזה פרק...

שמחתי שאלנה בחרה בסטפן למרות שאני אוהבת אותה גם עם דיימון...
מאוד שמחתי לראות את אלייז'ה

לא רציתי שקלאוס ימות... והאמת שגם לא חשבתי שהוא באמת ימות.. אני רק מקווה שלפחות יחזירו אותו לגוף שלו..

והסוף.. אלנה ערפדית?? מפתיע... ודי צפוי באותו זמן.

מתי מתחילה עונה 4?

angela33

New member
עונה שלישית

איך רואים את העונה השלישית?? לפני הרביעית

אמממ

די התאכזבתי מהבחירה של אלנה כי זה היה צפוי.. אבל היי!
הכל יכול להשתנות! אולי עכשיו שהיא תהיה ערפדית היא תזכור שהיא פגשה את דיימון קודם?!

בסה"כ אחלה פרק לסיום עונה!! אני מקווה שקלאוס יחזור לגוף המקורי שלו באיזשהו שלב..
ולגבי טיילר, דווקא הוא היה דמות טובה בסדרה וחבל שהוא מת !

Shiri from the block

Active member
רגע רגע רגע
אז טיילר היה בגוף של קלאוס והוא זה שמת???
איך בוני הסכימה לעשות את ההחלפה הזאת??

rachelMcfadden

New member
כשחושבים על זה.. זה לא כ"כ הגיוני

הרי בוני נורא שונאת את קלאוס בגלל מה שהוא עשה לג'נה, אלאריק.. והיא לא רצתה שהוא ימות כדי לשמור על אמא שלה, וגם כדי לשמור על החברים שלה קרוליין וגם טיילר... לכן לא נראה לי שהוא מת גם..

Shiri from the block

Active member
הא ועוד משהו
לגבי אלנה שבחרה בסטפן, זה היה צפוי מכיוון שאם באמת נזכרים בעונות הראשונות, היא מאוהבת בו בטירוף
וכנראה שדיימון הוא על תקן קראש כזה, והיא פשוט באמת העדיפה כבר להיות עם מי שהיא התאהבה בו קודם, לא בהכרח בגלל שהיא ראתה את סטפן קודם, מבינה את ההבדל?
הרי דיימון היה מניאק כמעט כל העונה הראשונה והיא לא הרגישה אליו כלום..
רק אחר כך זה התחיל, אבל הגיוני שהיא תבחר בסטפן.

נכון.. אבל אם כבר צפוי

חשבתי שיהיה איזשהו פאנץ ודווקא להפך שתבחר בדיימון ולא בסטפו.. שיראה שהסדרה לא כזו צפויה... ובכל זאת..נחכה נראה מה יהיה בעונה הבאה

mikej007

New member
טוב אז...

רוב התגובות פה כיסו כבר מה שחשבתי..
הפרק היה טיפה כבד לטעמי יחסית להתרחשויות הדרמטיות שחלו בו, הסצנה האחרונה הייתה באמת הומאז׳ לסצנת ההתעוררות של בלה מדימדומים.
בפרק ממש ריחמתי על דיימון שכמיטב המסורת שוב נשאר לבד...
שמתם לב שבפלאשבקים מהעבר אלנה נראתה יותר שמנה??? איזה מוזר!
אין ספק שההופעה של אליי זה עם התירוץ הקלוש למה הם צריכים את הגופה הייתה סתימת חור בעלילה כמו חלק גדול מהסצנות והפרק היה יחסית חלש לשאר פרקי סופהעונה הקודמים

טוב פגרה נעימה לכולם

00נטע00

New member
עונה 3 פרק אחרון!!

וואוו, איזה פרק!!! אחד הטובים בעונה עם לא הכי..
היו המון תפניות ממש ממש מעניינות ולא הייתי בטוחה מי נגד מי (בוני, גרמי ומאט וכו')
כל הקטע של החטיפה ואלנה צריכה להגיד את מי היא בוחרת בלי אפשרות להתחמק מזה יותר היה מעולה!!פשוט מצויין, וכל כך כיף שהיא בחרה בסטפן

הפלאשבקים היו מרעננים וכיפיים, החזיר אותי לאלנה של פעם והסגירת מעגל עם הגשר והמים עשו לי וואו קטן בלב..למרות שקצת הזויי שסטפן לא ניסה להציל אותה, למרות כל מה שהוא מדבר על בחירה וכו, אני חושבת זה לא היה אמין אם הוא לא היה מדבר לפני זה על מה זה שלוקחים לך את היכולת בחירה, וגם ככה זה היה אמין בקושי (אחרי כל מה שהם עשו כדי להציל אותה הוא ייתן לה לטבוע??)
כיף שאלאריק נפרד מג'רמי..וקרוליין הייתה כל כך מסכנה..:[
דיימון היה שובר לבבות הפרק.. נכון שהפלאשבק לא היה אמין, תוך כדי חשבתי שאין מצב שאלינה הייתה שוכחת אותו וכשאמרו שהוא השכיח רק כאב לי על דיימון..אילו הוא לא היה גורם לה לשכוח מי יודע מה היה קורה..
ואלנה ערפדה!! זה אומר שלא יהיו לה ילדים..:[ מעניין אם היא תהיה רשעה פתאום..יואוו בא לי שתתחיל העונה הרביעית..אחרי עונה מרוחה והזויה הפרק האחרון עשה לי תחשק שימשיך..
בקיצור וואו, איזה פרק מעולה!!

Shiri from the block

Active member
אוי נכון
שכחתי לכתוב על הסצינה של אלאריק וג'רמי.. אוי זה היה כזה מקסים ומרגש

MAAYANAH

New member
גם ככה לא יהיו לה ילדים!!!!

גם אם היא לא הייתה הופכת לערפדה לא יהיו לה ילדים!! היא יוצאת עם ערפדדדד.

למעלה