יואפסי 152 UFC

danielmo1

New member
אוון דאנהם נגד טיג'יי גראנט

קרב מעולה, בהילוך גבוה, אוון דאנהם עם חתך מגעיל במרכז המצח שפך דם על כל הזירה אחרי ברכייה יפה ל גראנט

TJ גראנט עם ניצחון יפה, וצודק
דאנהם עצבני אחרי ההחלטה, לדעתי שלא בצדק, הפסיד בעמידה בשורה התחתונה.

danielmo1

New member
ויני מגאהלס נגד איגור פוקרציץ'

איזו טכניקה מדהימה של ויני מגאהלס WOW
איך אני אוהב שיש לוחם קרקע שבאמת יודע מה הוא עושה והוא ב3 רמות מעל הלוחם שמולו, אתה פשוט רואה גאונות.

זקס11

New member
אני מוכן להזמין ארועים לא מעפנים

הזמנתי את סילבה סונן, וגם GSP- קונדיט אני כנראה אזמין.
נארוע של היום הוא מעפן. והסיבה היחידה שאני רואה את היין איבנט זה בגלל שהבת שלי קמה.

yomichae24

New member
אני הזמנתי. אני מוריד מיוזנט והUFC איכשהו

מצליח לשבש את ההעלאות זמן קצר אחרי שהם עולות.
כנראה צריך לנסות טורנטים..

באסטר1

New member
סטאן-ביספינג ספווילר

ביספינג ניסה לפחות לעשות את מה שחשבתי שצריך וזה בהחלט עזר לו לעייף את סטאן
בנוסף ביספינג עמד איתו בעמידה שונה מהרגיל בשביל שהאובראנד לא תצא לסטאן.

ניצחון מוצדק של ביספינג ושוב חסר לבחור הזה כוח כדאי להוות איום או לפחות לזכות בתואר וחבל מלא כישרון כבר שנים

באסטר1

New member
ג'ונס-בלפורט ספווילר

בלפורט הגיע כקאנטר פאנצ'ר וחטף..
משך גארד פאק..
כמעט הכניע..ואז הוכנע אחרי שג'ונס די שבר אותו

אירוע מוזר האמת

danielmo1

New member
ת'אמת

ויטור לא נראה כ"כ גרוע כמו שחשבתי שהוא יראה אחרי הסיבוב הראשון
המרפקים האלה גומרים, המשיכת גארד גורמת לך לחשוב שהוא לא באמת היה מודאג מהגארד של ג'ונס וכיוון להכנעה

כ"כ רציתי לראות את היד של ג'ונס דופקת
הכי קרוב שהיה לנו לא?

blackcoldtiger

New member
ויטור-ג'ונס

ויטור איכזב בגדול, היו לו מלא הזדמניות לצאת עם מתקפת בליץ על ג'ונס והוא לא עשה את זה, במקום זה הוא חיכה לג'ונס ומשך גארד, ממש מוזר.
מעניין אם על זה הוא התאמן עם ראשד אבנס? הייתי בטוח שהוא בא עם הגנה בסיסית מפני TD , הדבר הכי גרוע במחינתו היה להיות על הגב ולחטוף מרפקים מג'ונס.

Daniel Bryan

New member
דעות

היה אירוע מעולה לדעתי, הקרב של ג'ונס ובלפורט היה אחלה. הגעתי למסקנה שהכניסות של ג'ונס = אחד מהחלקים האהובים עליי באירועים
בכללי כל רגע שג'ונס על המסך מחשב שלי שווה זהב, שמחתי שהוא נשאר אלוף.
גם מאוד נהנתי מג'ונסון נגד בנאוידז, ג'ונסון מהיר בטירוף ושמחתי שגם הוא ניצח כי הוא היה הפייבוריט שלי כאן.

בסה"כ אירוע מצויין והכי טוב מאז 146 (וזה גם האירוע היחידי שאשכרה חיכיתי לו מאז 146).

אגב אם כבר כתבתי הודעה - מה זה היה הדם הזה על המשטח? זה היה בקרבות המקדימים? אם כן של מי?

danielmo1

New member
אוון דנאהם

נחתך בצורה מגעילה במצח וטפטף על כל המזרן

לדעתי היה קרב מעולה אחרי צפייה נוספת, קצת הרגיז אותי הקטע שויטור משך גארד 3 פעמים, אבל גם הרגיזו אותו הבעיטות לברך מצד ג'ונס

בסה"כ קרב טוב, לדעתי ויטור עלה על הציפיות וג'ונס יצא גבר שלא נכנע בארמבר
ביספינג בניצחון סביר, לא שווה קרב אליפות לדעתי
והפלייווייט פשוט משקל חסר טעם, כל המשקלים הנמוכים האלה פשוט אתה יודע שזה הולך להיות 5 סיבובים משעממים

ok6

New member
בדיוק ראיתי את הקארד המרכזי עכשיו

בגדול אירוע ברמה די ירודה (כרגיל) הקרב של האמיל היה נוראי, לא מבין למה הוא קיבל קרב במיין קארד, אין לו מה לחפש מול לוחם בטופ 10 זה בטוח הוא ג'רנימן במיטבו אולי.
מוכרח לתת קרדיט לג'ונס שהראה הרבה לב ויצא ממצב לא פשוט, לא מעט לוחמים היו דופקים אז ריספקט על יציאה ממצב מסוכן ועוד ניצחון ושמצטרף לרזומה סופר מרשים.
יכול להיות שויוטור עלה עם פציעה ביד? הוא משך גארד נון סטופ כמו בקרב עם עם סאקורבה (בכלל זה הזכיר את הקרב איתו עם הבעיטה של ג'ונס) או שזה באמת היה הגיימפלאן? אני יותר נוטה לחשוב שהוא עלה פצע אבל אולי נקבל הסברים בקרוב....

באסטר1

New member
הוא אמר בראיון אחרי

שנפצע באימונים..בגלל ה סונן אמר אולי בדקה ה90 יעלה חחח

דעות

היה אחלה מיין איבנט.

ג'ונס בטעויות קשות מאד על הקרקע שכמעט עלו לו בקרב. תזמונים יפים של בעיטות שבעיקר מתבססות על העובדה שהוא ארוך ושהיריב חייב להיות בתוך הטווח שלו אם הוא רוצה איזשהו סיכוי להכניס מכה טובה.

לא נעים להגיד, אבל אם ניקח לג'ונס את ייתרון הריץ שלו לא נראה לי שהוא ישאר אלוף. הוא תמיד נראה אותו עובי כמו היריבים שלו אבל ארוך מהם בהרבה. P4P? כל עוד הוא חכם על קטנים, no fucking way!!

אחלה קרב של ביספינג וסטאן. האמת שהתחלתי לחבב את ביספינג. לא יודע למה. עדיין אין לו KO POWER אבל הקרבות שלו טובים.

זקס11

New member
חבל שאתה משחק בנדמה לי

ג'ונס הוא ג'ונס, עם כל המאפיינים שלו. כל עוד הוא יכול לעשות משקל ל LHW, הוא לוחם LHW כמו כל השאר.
גם האלוף ב MW הוא לוחם גדול עם ריצ' מפלצתי, ואותו הכנ"ל גם ב WW.

לטעמי, ג'ונס מתקרב בצעדי ענק להיות הלוחם הטוב ביותר אי פעם. ואני בכלל מת שמישהו יכסח אותו, אבל זה בטוח לא יקרה ב LHW.

למעלה