UFC 152 דעות
ג'ון ג'ונס נגד ויטור בלפורט.
בלפורט הגיע במטרה לתת הכל וזה הפך את המאצ'אפ המוזר הזה לדי תחרותי באופן יחסי לקרבות של ג'ונס.
יחד עם זאת חוץ מהבריח יד בסיבוב הראשון בלפורט לא סיכן את ג'ונס כלל ונראה שאם ג'ונס מחליט להעלות הילוך הוא יכול לסיים את הקרב בכל רגע נתון.
אני די מסכים עם אייל שפתח פוסט עם התהיה לגבי ג'ונס שמשהו לא טוב עובר עליו.. אני חושב שהשילוב של גרג ג'קסון ביחד עם הלחץ מהקהל, הבוז, הציפייה וכל זה בגיל כל כך צעיר גורמים לג'ונס להראות פחות טוב ממה שהוא באמת ומאיך שהוא יכול להראות.
לתת לג'ונס את "הכנעת הערב" זה באמת מוזגם וכנראה זה סתם במטרה לחלק לו עוד קצת תארים ולהאדיר את שמו כי בלפורט היה חצי בן אדם בסיבוב הרביעי וההכנעה לא הייתה טכנית במיוחד, בטח שפחות מהכנעות אחרות שהיו באותו אירוע.
מייקל ביספינג נגד בריאן סטאן.
ביספינג נהפך משנוא לאהוב, לפחות אצלי ויש לי הרגשה שאני לא היחיד שמרגיש את זה.
סה"כ מלוחם צעיר ושחצן הוא נהפך ללוחם מנוסה ואינטלגנט בתוך הזירה ומחוץ לזירה. הוא יודע לבנות עניין בקרבות שלו וגם ההומור העצמי שלו והקלילות עושים את העבודה.
חבל שהוא לא מצליח לסיים קרבות, אני הייתי שמח מאוד אם הוא היה מחדד את ההכנעות שלו כי נראה שזה החלק הכי חלש שלו במשחק.
סטאן לא יכול להגיע רחוק עם TDD כל כך חלש ומשחק קרקע שכמעט ולא קיים. תכלס אם לבספינג היה את העוצמה שיש לסטאן הוא היה לוחם מפחיד!
דמיטריוס ג'ונסון נגד ג'וסף בנאוידז.
ג'ו רוגן במשך 5 סיבובים מנפח לנו את המוח על העבודת רגליים של ג'ונסון. סבבה, באמת יש לו עבודת רגליים טכנית מאוד אבל זה קרב ולא ריקוד אז אפשר להחמיא פעם פעמיים בקרב על עבודת הרגליים ואפשר אח"כ לבקר את זה שהוא לא לוקח שום סיכון בקרב ומקפץ בלי סוף בלי שום התקפה רצינית.
אם הקהל שורק בוז (וזה קהל קנדי שנחשב אולי לקהל האיכותי ביותר בספורט) אז רוגן לא צריך להגיד שהוא לא מבין למה ודיינה וויט לא צריך לבלבל את הפאקינג מוח על הפאקינג קרב הזה שהוא היה פאקינג מדהים ושהוא לא רוצה את הפאקינג כסף של הפאקינג אוהדים ששרקו פאקינג בוז.
הקרב הזה וכל המחלקה הזאת מיותרים לחלוטין ודיינה פאקינג וויט לא צריך לשווק את החרא שהוא זורק עלינו בצורה כל כך אגרסיבית וחסרת טעם.
שיקשיב לקהל ולא ילחם בו ואולי ככה הוא לא ירצח את הספורט שכולנו כל כך אוהבים.
קאב סוואנסון נגד צ'ארלס אוליבירה.
סוואנסון נראה מדהים ב3 קרבות האחרונים שלו, פשוט חד ומאוד טכני.
הKO היה ממש מוזר ונראה לי בהתחלה כמו קרב מכור, אוליבירה קיבל אגרוף וכמה שניות אח"כ החליט ליפול כאילו זה KO?!
כנראה שהוא הרגיש את הכאב ומנטלית הוא נשבר והתקפל כי KO בטוח לא היה שם..
טי ג'יי גראנט נגד איבן דנהאם.
הקרב היה קיצבי וטוב ומזל שהשופטים נתנו לגראנט את הניצחון למרות הTD של דנהאם בסוף כל סיבוב כי הוא היה פשוט טוב יותר בקרב הזה.
איגור פוקריאץ' נגד ויני מגלהש.
איך הכנעת הערב הלכה לג'ונס אחרי הכנעה כל כך טכנית ויפה של ויני?! הוא עבר ממשולש לג'וג'י ומג'וג'י וסיבוב יפיפיה שהפך את פוקריאץ' וסיים עם ג'וג'י קלאסי.
מעברים פשוט יוצאי דופן וטכניקה מלוטשת וברמה גבוה ביותר!..
צ'ארלי ברנמן נגד קייל נוק.
מאוד מאכזב שעצרו את הקרב על הנוקדאון הזה כי ברנמן אומנם חטף אבל הוא עדין היה בקרב וניסה לא רק להתגונן אלה גם להתקיף עם TD.
עצירות מוקדמות זה תמיד משאיר טעם רע..
סה"כ אחרי תקופה ארוכה שלא היה אירוע אז נחמד לראות את ג'ונס נלחם והיו עוד כמה קרבות סבבה אז אירוע היה לא רע אבל הFLW והאמיל תפסו 2 מקומות מתוך 5 בקארד המרכזי וחבל..