יואפסי 152 UFC

זקס11

New member
תסתכל על הריצ'

לסילבה יש יתרון של 10-15 ס"מ, ככה שמסכן הוא לא.

ובכל מקרה, לוחם נמדד לפי היכולת שלו להלחם באותה הקטגוריה. ג'ונס מעולם לא נכשל בשקילות, ככה שהוא לוחם LHW לגטימי.

הוא נלחם נגד אנשים שיכולים להיות MW

חוץ מרמפייג' שבזמן האחרון משקיע יותר בלהיות שחקן מאשר לוחם, כולם בכיף יכולים להיות MW.

לסילבה יש יתרון של מקסימום 10 סמ על רוב היריבים שלו(אוקמי, בלפורט, סונן) שזה נחמד אבל זה לא 25 ס"מ. 25 סמ זה הטווח שבו לוחם עומד מחוץ לטווח ההתקפה שלהיריב כדי לא לחתוף מכות, וגם זה מספיק קרוב כדי להוציא מכות ע"י צמצום מהיר של הטווח. במקרה של ג'ונס, היריב חייב להשאר בטווח שלו כדי שתהיה לו איזושהי אפשרות להכניס מכה טובה משלו. זה משנה את כל האסטרטגיה.

לא רמרתי שהוא לא LHW לגיטימי, אבל הייתי רוצה להראות איך הוא מתמודד עם יריב בגודל שלו. זה הרבה לבקש?

ok6

New member
שאלה קטנה פאר

אני מבין את הביקורת שלך על ג'ונס ולפי מה שהבנתי יש לו כוונה לעלות מחלקה בקרוב מה שכנראה יפתור כמה שאלות אבל אתה לא חושב שזה קצת מצחיק להעביר ביקורת על ג'ונס שאנדרסון נלחם מול ירבים ברמה מאוד ירודה שיש לו את האפשרות לעלות מחלקה ולהלחם מול אותם לוחמים שכביכול הם mw ?
אני מופתע שאתה מעביר ביקורת על הירבים שלו אחרי שאנדרסון לקח קרב מול בונאר ונלחם במשך שנים בmw, גם אנדרסון הוא mw ענק אולי לא כמו ג'ונס אבל שהוא נלחם מול גריפין שהוא lhw ענק בעצמו לא היו הבדלי גודל מאוד משמעותיים,אני ממש לא מאוהדי ג'ון ג'ונס אבל זה נראה לי פשוט מוזר שאוהד של סילבה מעביר עליו ביקורת.
בתור אוהד של סילבה לא היית רוצה לראות אותו מול הטופ של lhw?

למה יריבים ברמה ירודה? כולם פה חשבו שבלפורט

יחסל את סילבה, ואחר כך חשבו שסונן ינגב איתו את המזרון באוקטגון.

מוזר שאתם תמיד חושבים שהיריבים של סילבה ברמה ירודה רק אחרי הקרב. כולכם חכמים בדיעבד...

פורסט גריפין שוקל לפחות 10 קילו יותר מסילבה. סילבה קטן לידו. אין לי מושג איך הגעת למסכנה שההבדלים לא משמעותיים. 10 אחוז משקל גוף שרובה מסת שריר זה המון!

אם סילבה יעלה קטגוריה הוא בסופו של דבר יצתרך להלחם באנשים בגודל של ג'ונס וגריפין, רק שהם לא איטיים כמו גריפין. אין לי ספק שאת שוגון ואבנס הוא לוקח. אז למה לעלות? ששוגון ואבנס יחתכו משקל וילחמו נגדו בקטגוריה שלו.
בגיל 37, עם 2 קרבות בשנה בקושי אתה רוצה שהוא יילחם בגדולים וחזקים ממנו?

את בונאר הוא קיבל כדי להציל ארוע, כי ביקשו ממנו. נראה את ג'ונס מציל ארוע ועולה מול מישהו גדול ממנו. אני באמת מחכה ליום שבו הוא ייקח את צ'ק קונגו או סטפן סטרוב בהתראה של שבועיים....

זקס11

New member
חבוב,זה אמור להיות ספורט, לא קרקס

אם גונס עולה לhw, אז שזה לא יהיה עבור לוחמים סוג ד.
אני רוצה לראות ספורט כשאני מסתכל mma. בשביל פריק שואו, או ציצים יפים, יש לי אתרים יותר טובים.
אני מקווה שגונס יעלה ל hw אבל לא כדי לסתום חורים, אלא כדי להלחם נגד הטופ.

זקס11

New member
אם המטרה היא לא להלחם בטופ, אז שבכלל לא יטרח

מה שסילבה עושה ב LHW זה בדיחה עצובה, ואני מאד מקווה שג'ונס לא יחזור עליה. אולף לא עולה מחלקה כדי להלחם בבררה. ואם כן, אז זה חסר כל ערך ספורטיבי.

ובפעם האחרונה שהסתכלתי על סילבה וג'ונס בויקיפדיה, לא היה כתוב שהמקצוע שלהם הוא רפואת שיניים.

בדיחה עצובה בדיעבד. כרגיל, כולם חכמים בדיעבד.

בקרב הראשון שלו נגד ארווין אף אחד לא היה בטוח שהוא יחסל אותו. גם לא את גריפין.

הנוסחה שלכם היא כזו: מפסיד, אז הוא לא היה יריב ראוי.

צייל סונן: לפני הקרב:"ינגב איתו את הרצפה"
אחרי הקרב: "לוחם בינוני שטוב בדיבורים"

זקס11

New member
תפסיק לדבק בקלישאות

סונן היה יריב ראוי בזכות הדירוג שלו. וכאלוף, סילבה אמור להלחם נגד מדורגים בקטגוריה שלו.

ואם אתה שואל מה ראוי, אז מה שספורטיבי הוא ראוי. ואם סילבה עולה ל LHW כדי לקחת אליפות, אז התקדמות בקטגוריה היא ראויה.

וגם אתה יודע שאתה מקשקש, כי גם אתה דיברת במונחים של "להציל את הארוע". להציל ארוע זה לא ערך ספוטיבי, אלא כלכלי. ומה שקורה עכשיו זה שסילבה נופל לבור של פידור, של ארועים חסרי ערך ספורטיבי.

לסילבה יש בקטגוריה עוד לפחות 2-3 לוחמים ראויים לקרב אליפות. זה שהוא כנראה יכסח להם את הצורה לא ממש רלוונטי לדיון, כי אלו קרבות עם ערך ספורטיבי ותחרותי.

באסטר1

New member
סתם לשאלה

אם היריבים בMW חרא
אז בוא נסגור את המחלקה לא?
או שסילבה יעזוב אותה ואז מה נגיד על האלוף החדש בMW?

שהיה את פידור הטוב ביותר אמרו אחרי כמה שנים שהוא לא בUFC אז הוא לא נלחם בטובים ביותר.
אחר כך הוא הפסיד ואנשים כבר אומרים שהוא לא אגדה אלא סתם לוחם שבזבז את הזמן שלו בפריק שואו.

עכשיו אומרים את זה בחצי דברים על סילבה..הרי כל השונאים של סילבה רוצים לראות אותו עולה מחלקה כדאי שיפסיד ויגידו אמרנו לכם.

אתה מעדיף לראות אירוע בלי מיין איבנט מאשר לראות מיין איבנט עם סילבה שעולה מחלקה..זה נשמע לי מוזר ואבסורד
כידוע לך סילבה לא הולך להלחם במחלקה הזאת למה להביא לו לוחם טופ 5?
ברוב הדירוגים בעולם סילבה לא מדורג במחלקה הזאת טופ 10 בגלל שהיה לו רק 2 קרבות
אתה רוצה להביא לו טופ 5..
אתה באמת מאמין ששוגון מנצח אותו? אולי גוסטפסון? אתה באמת מאמין שמישהו במחלקה הזאת חוץ מראשד או ג'ונס יש לו סיכוי מול סילבה?

כידוע לך ביג'י פן שלט במחתקת הLW ועלה מחלקה שהיא לא הייתה בשיאה כמו היום
הוא עלה ירד עלה ירד הפסיד ניצח
נראה לך שאת פן שמים בדירוג ליד סילבה? כי הוא עלה מחלקה למרות שהיה קטן?
נראה לך שמישהו התייחס לפלוראין ברצינות פעם? למרות שהתחיל כMW וירד לLW ואז ירד עוד משקל בשביל חגורה רק?

סילבה בחר בMW כקריירה למה בסוף הקריירה הוא אמור לענות בכוח מחלקה? זה כמו להגיד שהאצן הכי מהיר לריצות 100 יתחיל לרוץ ק''מ כי הוא כל כך טוב.

ואם זה עוזר לך סילבה כבר אמר לא פעם אחת שג'ונס מנצח אותו
אם אתה חושב שסילבה מפחד...סילבה גם אמר שאת פרנק מיר הוא מנצח ומוכן לעלות להלחם נגדו.
תבין אף לוחם לא עולה לקרב בידיעה שהלוחם מולו מנצח אותו אחרת הוא לא יעלה
שאתה כוכב חדש או כוכב עולה אתה תקח כל קרב שיתנו לך ותמסה לנצח שאתה בטופ ושולט שם זה כבר לא ככה אתה לא מנסה להתאבד ולבחון שאתה הכי טוב ובלתי מנוצח ידוע לך שבספורט הזה אין בלתי מנוצח

אפשר להביא 1001 טענות לפה ולשם.
הבעיה שאתה מתלונן על סילבה שיעלה משקל כי...מה? ניקה את המחלקה? גם GSP ניקה אותה ובמלוא מובן המילה הוא ממש ניקה איתם את האוקטגון.
אז למה עליו לא מדברים? מה כי במחלקה שלו יש יותר כישרון? אתה לא חושב שאם כולם בעולם כולל הלוחמים היו חושבים כמוך שהMW לא שווה אז כל הכישרון בWW היה עולה משקל כבר?
מרטין קאמפן ירד מMW משקל לWW ושם הוא קרוב לטייטל שוט
בMW הוא חטף בעיקר
מה זה אומר לטענתך?

עזוב שטיות MW זה MW
ג'ונס גדול מכל הלוחמים שם בהבדלים משמעותיים ובHW הוא כן יתקשה ואתה תראה שהוא יעמוד בהבטחה שלו לעלות משקל שזה ככה.
עד אז אין לחץ שישאר בLHW וינקה אותה קצת..לא יקרה כלום זו המחלקה הכי אפורה שהייתה אי פעם בUFC עם השמות הכי מפוצצים שיש.
מה לעשות העבר זה לא העתיד מה שבטוח לוחם כמו אנדרסון סילבה סיכוי קלוש שתראה שוב (בעיקר בעמידה)

זקס11

New member
אתה מתפרץ לדלת פתוחה

אם סילבה לא רוצה להיות האלוף ב LHW, אין לו מה לעשות קרבות נגד לוחמים שם.
לסילבה יש עדיין יריבים ב MW, אז אני רוצה לראות אותו נלחם מולם.

ואני מתלונן על זה שסילבה עלה משקל מסיבות לא ספורטיביות. וכן, אני מוכן לוותר על כל קרב לא ספורטיבי. תבין, אני בא לראות ארוע ספורטיבי, והקרקס שדיינה עושה היום זה לא ספורט.

בתור צופה, אני לר צריך לקבל החלטות עסקיות שמנוגדות לכל הגיון ספורטיבי. ובאופן אישי, הייתי מעדיף לראות את סילבה מול בלפורט, כי זו הקטגוריה שלהם.

ועוד משהו- ה UFC הצליחו בזכות המאצ'-מייקינג הטוב שלהם. היום אנחנו רואים יותר מדי שיבוצים לא ספורטיבים, שהסיבה היחידה לקיומם היא מסחרית.

באסטר1

New member
אם לא יהיה מאחורי כל קרב שיקול כלכלי

הUFC לא ירוויחו ירימו ידיים ויסגרו את העסק בלי בעיה בכלל
ככל שהארגון מרוויח יותר ככה הלוחמים גם בהתאם

לא חסר ארגונים שננתנו קרבות ספורטיבים ביותר אבל נפלו מהר מאוד
אז מידי פעם תאכל את עצמך שסילבה עולה למלא מקום ולהכניס כסף לארגון זה בשביל שתוכל להמשיך להנות מהספורט

קח לדוגמא את IFC הרימו לך אירוע ספורטיבי אבל הפסידו עליו..האם לדעתך יהיה עוד אירוע כזה פה עכשיו אחרי שהפסידו מליונים עליו?

דיינה ווייט התקשר לסילבה :

"תקשיב אדון סילבה, הארוע הולך להיות נפילה ואין לי קרבות לשבץ. עשה טובה תעלה מול בונר ותקבל את התעריף הקבוע שלך"

איזו תשובה אתה רוצה שסילבה ייתן לו? בחר את הנכונה מבין התשובות הנ"ל:
-"לא תודה אני פצוע מהקרב עם סונן הוא שחט לי ת'תחת בסיבוב הראשון..."

-"לא תודה סטפן בונר יותר כבד וגדול ממני אני לא מרגיש בנוח לעלות מולו...זו לא הקטגורית משקל שלי"

-"לא תודה אני לא יכול לעלות מול לוחם כזה בהתראה קצרה של חודש..."

-"לא תודה אני באמצע צילומים לפרסומות והם משלמים יותר ממך..."

-"לא תודה , בונר הוא לא יריב ראוי בשבילי ואני אפרק אותו כמו שפירקתי את חבר שלו מהTUF שניצח אותו פעמיים"...המממ...מעניין איזה אלוף כמה ימים לפני אמר כזה דבר על יריב שהציעו לו וגרם לארוע להתבטל....ולאיזה תגובות מהקהל אותו אלוף זכה...

והזלזול הזה בלוחמים כל פעם מעצבן אותי מחדש. מי היה מאמין שבלפורט ינעל ארמבר על ג'ונס ויקרע לו את המרפק???

גם בונר יכול לעשות לסילבה צרות. זה קרב! אי אפשר לדעת מה יקרה.

מאט סרה, זוכרים מה עשה?? או שצריך לחדד פה לאנשים את הזיכרון.

זה קרב, תהנו!!!

במידלוויט הנוכחי קאפמן היה מגיע לטייטל שוט

אל תשווה את הלוחם הזה 4 שנים אחורה
כי 4 שנים זה המון המון זמן הוא לוחם בהרבה יותר משובח מפעם
רק הוא נלחם במידל כשהוא קטן וחלש משמעותית
ולמעורב הוא יותר מתאים
ולמרות זאת אני בטוח שהוא היה מגיע לטייטל שוט

חוץ מזה הוא היה כמעט בלתי מנוצח

ב-MW הוא הפסיד רק לנייט היה קונטנדר בכיר מאוד ואחרי ההפסד הראשון במידל הוא עבר למעורב ואז הפסיד כמה וכמה פעמים
דווקא זה נותן פרופורציה לטיב המחלקות

באסטר1

New member
מה זה הנוכחי?

היום יש יותר ממה שהיה פעם
אז היום הוא יגיע לזה?
להזכריך דאז הוא נלחם בסתם לוחמים כמו ריורה או מקרפיס
כאלה שאין להם זכר היום בכלל

מרקורדט הוא אחלה לוחם שלם מאוד לא בושה להפסיד לו , גם אותו סילבה ניצח.
אתה אומר הוא קטן מידי אז מפסיד בMW , טיאגו אלבס גדול מידי וגם מפסיד למרות הסטרייניג הטוב והשחורה בBJJ
לא חסר כאלה שגודל זה לא לגטימציה אצלהם והם מפסידים גם
אומנם הוא מזכיר את ביספינג רק שהקרקע שלו איכותית הרבה יותר ועזרה לו המון.

כיום הMW היא מחלקה איכותית הרבה יותר מHW או LHW
אין מה לעשות שהWW או LW זה הכי איכותיות
אבל צריך להבין שאם הלוחמים בLHW חושבים שיכולים לנצח את סילבה הם מזמן היו יורדים מחלקה בנינו , זה שזה לא קרה זה כנראה כי הם הבינו גם שזה לא ילך.
היחידי שינצח את סילבה זה מתאבק מצווין עם הגנות BJJ וסטרייקר עם סנטר טוב שידע לחטוף ולהחזיר
אתגר בשבילו זה ג'ונס בגלל הגודל והדרך של לפרוץ לו את ההגנה אבל אותו דבר אפשר להגיד אם GSP יעשה קרב מול סילבה וזה לחדור את הבדלי הגודל

אתה מתפרץ לדלת פתוחה

אך לגבי קאפמן למרות מידותיו ניצח במידל אתה אומר שהיו אז בררה גם היום שבררה
מספיקה הסתכלות קטנה באתר UFC ולראות זאת
בשביל להלחם על התואר ב-WW צריך רצף נצחונות מרשים
ותמיד יש בין 4-5 טוענים רצינים,לא כן ב-MW.
ולדעתי קאפמן אם חוזר למידל הוא מתברג בטופ
אבל לא זו השאלה למה סילבה נלחם בבונר?!!!
שילחם על התואר או על לוחם עלית ב-LHW
אם תשאל את דעתי היום סילבה טופ 5 ב-LHW
ויכול להיות בקלות גם שהוא מס' 2(אני לא מאמין שהוא יכול לנצח את ג'ונס)
אבל ראבק אני רוצה קרבות תכלס לא קרבות על גבול הפריק
אני מעדיף אותו מול קוטה על התואר ולא נגד בונר

אתה מסכים איתי ואומר שאני מקשקש

כל מה שנשאר לי זה להתווכח עם עצמי. אני אעשה את זה מחוץ לפורום...

ok6

New member
למה שוגאן,אוונס,ראמפייג',מצ'ידה ועוד רבים

יכולים להלחם בגדולים וחזקים מהם (או גדולים וחזקים כמוהם) וסילבה לא יכול?
גם היו אף סי חכמים בדיעבד, תראה איפה רוב הלוחמים שנלחמו בסילבה על התואר נמצאים היום :\
חוץ מג'ונס אין מישהו בטופ 5 של lhw שסילבה מתגמד לידו, אם כבר הוא יותר גדול או שווה בגדול אליהם, אנדרסון הוא זה שלא רצה קרב מול ווידמן ,הוא זה שמחפש קרבות בקטגוריות אחרות אז למה ששוגן ואוונס יחתכו?

סילבה לא רוצה קרב מול ווידמן??? מי שאל אותו?

מתי הוא סירב לקרב כזה?

וידמן מתוכנן להלחם בבוטש ואת זה קבעו ה UFC. ובצדק. הוא לא מוכן לקרב עם סילבה. אתה לוקה בתסמונת סונן או משהו בסגנון?

סילבה השמיד את המחלקה שלו אז כולם עולים קטגוריה. אבל אבנס ושוגון ומצ'ידה לא היו אמורים להיות ב LHW מלכתחילה.

ואנשים כמו קונגו ששוקלים 232 פאונד צריכים לא להתעצל ולחתוך משקל ל 205.

למעלה