צריך עדין ספוילר?
אני צופה ביס, אבל ב-VOD אז לא סגורה על אם מעלים לשם פרקים לפני ששודרו כמו בסדרות אחרות או באותו הזמן.
אניווי, את הפרק הראשון ממש אהבתי, וכן יש מצב שאני סתם שיטחית ואהבתי רק בזכות סופיה
(אני עדין מחכה שיחזירו לי את לאנה אהובתי אבל סופיה משמשת כתחליף סביר בינתיים)
ואז בפרק השני כבר אין זכר אליה
האמת שצפיתי בשני הפרקים יחד אז קשה לי קצת לעשות הפרדה של מה היה בראשון ומה בשני אז אם יתערבב לי, אני מתנצלת.
אני ממש מחבבת את הבת של איליי, היא משעשעת אותי וצריך לתת לה עוד זמן מסך!
במשך חמש עונות שלמות ממש אהבתי את פיטר ותמיד הייתי בעדו ורציתי שיחזור לאלישיה (בעיקר בגלל שלא יכולתי לסבול את וויל
)
אבל בעונה החדשה הוא הרבה פחות דומיננטי, לאו דווקא מבחינת זמן מסך. כבר היו לו פרקים שהופיע בהם מספר דקות מועטות ובכל זאת היה מאוד דומיננטי. יש בו משהו מאוד גברי כזה עם נוכחות ובפרקים העונה הוא כאילו עלה נידף. לא אוהבת את זה, הרסו לי את הדמות
אני מודה שכבר מציתי את המריבות האלה של LG - פלורק/אגוס.
ברגע שדיאן עוזבת, החברה השניה לא מעניינת. אני לא יכולה לסבול את הדמות של מייקל ג'יי פוקס, השאירו אותה הרבה יותר מידי פרקים. שיהרגו אותו בסדרה כבר. ודיוויד לי פשוט לא עושה את זה יותר. כל השנינות שלו הלכה לעולמה יחד עם וויל.
מה שכן, מאיפה הביאו את טיי דיגס ולמה החביאו אותו עד עכשיו??
חתיכי!! שמחה שהצטרף לקאסט. הוא בהחלט תוספת מבורכת.
ואם כבר תוספות מבורכות, למרות שבהתחלה לא ממש התלהבתי מרובין, אני לומדת לחבב אותה העונה. היא הרבה פחות באבלי העונה וזה דווקא נחמד. אני אוהבת דמויות צבעוניות לרוב אבל היא הרגישה תלושה מהעלילה.
קלינדה ואלישיה כרגיל נפלאות.
אני קצת רוצה שאלישיה תנטוש את המשרד כדי להתמודד, כי מצד אחד זה יתן אופי חדש לסדרה ועוד קווי עלילה. מצד שני, זה לא קצת הורס את הפואנטה של הסדרה?
בכל מקרה, למרות שבמשך 3 עונות בערך לא הצלחתי להיכנס ממש לתוך הסדרה, עכשיו כשהיא סוף סוף חזרה התחלתי באמת להעריך אותה אז נראה לי שמידי פעם אחרוג ממנהגי לא להשתקע בפורומי סדרות ואפגין נוכחות
וגאד! שיחזירו את לאנה!!#@